• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل لپ تاپ core i7 در اجرای بازیها

mh7313

Registered User
تاریخ عضویت
22 ژانویه 2013
نوشته‌ها
261
لایک‌ها
35
سلام خدمت دوستان عزیز
دوست من لپت تاپ lenovo z510 داره که ویندوز 8 روش نصبه ولی و با توجه با سیستم بالای این لپ تاپ در بازیهای مثل spec ops که مال تقریبا 2 سال پیش هستن با افت فریم مواجه میشه میخواستم ببینم مشکلش از کجاس؟مال ویندوز 8 ؟ در ضمن آخرین درایور کارت گرافیک هم روش نصبه.
سیستم عاملش اینه:
  • Processor - 4th Generation Intel Core i5-4200M (3.10 GHz 400 MHz 3 MB)
  • Operating System - Windows 8 64
  • Memory - 8.0GB PC3-12800 DDR3L SDRAM 1600 MHz
  • Graphics Card - Intel HD Graphics 4600
  • Hard Drive - 1TB 5400 RPM
 

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
تاریخ عضویت
16 ژوئن 2009
نوشته‌ها
757
لایک‌ها
794
محل سکونت
next generation CPU microarchitecture
اینجا پردازنده چندان دخیل نیست
گرافیک مجتمع هم در بازی ها دارای کارایی چشمگیری نبوده و لازمه با وضوح و تنظیمات پایینتر اجرا بشه
Call of Duty: Black Ops 2 (2012)
low:62 fps
med.:40.9 fps
high:17.5 fps
ultra:10.6 fps
البته spec ops هم ظاهرا بازی مشکلداری هست
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
به دليل گرافيك اينتل gma هست .
 

mh7313

Registered User
تاریخ عضویت
22 ژانویه 2013
نوشته‌ها
261
لایک‌ها
35
ببخشید گرافیکش اینه :
Geforce GT740M 2GB
یعنی گرافیکش پایینه؟
چون میدونید اون بازی SPEC OPS که گفتم روی PC با سیستم خیلی کمتر از اون بدون افت فریم اجرا میشد.
روی لپ تاپ بازی FIFA 13 رو هم نصب کردیم با اینکه خیلی بازی گرافیکی نیس ولی روی تنظیمات آخرش یکم افت فریم داشت.
امکانش هست که مشکل به ویندوز 8 هم مربوط بشه؟
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
اوكي . شما نوشتيد بوديد gma intel .اگر nvidia هست درايور جديدش رو از سايت nvidia بگيريد .حتما براي كولينگش از كول پد استفاده كنيد . بعضي وقتها اين افت بازدهي از حرارت هست .
 

mh7313

Registered User
تاریخ عضویت
22 ژانویه 2013
نوشته‌ها
261
لایک‌ها
35
آخرین درایور روش نصبه .
پس فکر کنم مشکلش از همون حرارته.
راستی ربطی به ویندوز 8 نداره؟
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
احتمال هست . البته اول يك كول پد خوب بگيريد . اگر جواب نداد با 7 64 بيت تست كنيد .
 

mnajafabadi

Registered User
تاریخ عضویت
6 آگوست 2011
نوشته‌ها
54
لایک‌ها
8
لپ تاپ منم گرافیکش انویدیا هستش (+یک گرافیک اینتل)
وقتی میخوای بازی کنی برو تو کنترل پنل انویدیا و از رو حالت اتو سلکت بزار روی های پرفورمنس!
 

fnews

Registered User
تاریخ عضویت
16 آپریل 2013
نوشته‌ها
932
لایک‌ها
799
محل سکونت
تهران
داداش من تفاوت سری گیمینگ لپ تاپ همینه دیگه،همین که یکم داغ کنه کاراییش نصف میشه،طبق مشخصات باید به راحتی فریم بده اونم بالا
 

mh7313

Registered User
تاریخ عضویت
22 ژانویه 2013
نوشته‌ها
261
لایک‌ها
35
سلام
دوستان وقتی لپ تاپ رو به شارژ وصل میکنم مشکل آفت فریم تا حد زیادی رفع میشه ولی همین که از شارژ میکشه دوباره آفت فریم شروع میشه مشکل از کجاست?,
 

Registration

Registered User
تاریخ عضویت
28 سپتامبر 2013
نوشته‌ها
118
لایک‌ها
21
مشکی نیست کلا چون باتری این لپتاپ اینجوریه واسه تامین برق گرافیک کشش لازم رو نداره وقتی خواستید بازی کنید مجبورید به برق مستقیم بوصلید، تو دیجیکالا هم یکی به همین نکته اشاره کرده ، البته اگه اونم شما نباشید :D
 

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
تاریخ عضویت
16 ژوئن 2009
نوشته‌ها
757
لایک‌ها
794
محل سکونت
next generation CPU microarchitecture
سلام
دوستان وقتی لپ تاپ رو به شارژ وصل میکنم مشکل آفت فریم تا حد زیادی رفع میشه ولی همین که از شارژ میکشه دوباره آفت فریم شروع میشه مشکل از کجاست?,
ارتباطی به کشش باتری و موضوعاتی از این دست نداره
شما باید Power Plan ها رو ویرایش کنید. بطور پیش فرض (توسط ویندوز و یا گهگاه توسط پلان تعریفی شرکت سازنده) این پلان ها طوری تعریف شده که در حالت کار با باتری، لپتاپ کارایی کمتری داشته باشه. مثلا بمحض جدا کردن سیم برق، نور نمایشگر کم بشه، توان وایرلس کاهش پیدا کنه، توان شیار PCI Express و پردازنده و ... محدود بشه و موارد دیگری از این دست.

برای بررسی و تغییر این تعاریف، این مسیر رو دنبال کنید
Control Panel\Power Options\Change Plan Settings\Change Advanced Power Settings
بطور معمول 3 تا Power Plan دارید (High Performance , Balanced , Power Saver) و در هر کدوم از این Planها حداقل 12 بخش مختلف دارید که برای حالت کار با باتری و حالت کار با برق شهر، بصورت متفاوتی تعریف شده
همه ی این موارد در حالت پیش فرض خود ویندوز تعریف مناسبی ندارند و حتی معمولا باعث داغ شدن غیر عادی لپتاپها میشه و نیاز به ویرایش دقیق تری توسط کاربر داره. یک نمونه ی کوچک از این ویرایش های ضروری در تاپیک زیر توضیح داده شده اما این هنوز کل کاری که باید بکنید نیست:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=494738
هر جاییش سوالی داشتید بپرسید تا پاسخ داده بشه
 
Last edited:
بالا