• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل مشکوک در بالا اومدن ویندوز ایکس پی

orbel2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
از اول شروع می کنم ..
4 ساله یه کامپیوتر جمع کرده بودم تا صداش در اومد و تصمصم گرفتم قطعات رو تغییر بدم

مین بردم ترانسند بود و رمم 256 اس دی و سی پی یو 1.7 سلروم

اون موقع وقتی پی سی رو روشن می کردم لوگوی ویندوز ایکس پی که لود میشد تموم میشد صفحه مشکی میشد و ریست می کرد ..
فهمیدم مین بردم عمرش تموم شده ..وقتی خازن ها رو دقت کردم دیدم بله .. باد کرده اومده بالا ..
خلاصه یه گیگابایت 848p titan گرفتم با سه سال گارانتی اواژنگ با دو تا رم دی دی 256
مشکلی نداشتم تا وقتی که یه سی پی یو 2.4 سلرون باسه تست انداختم .. دیدم ویندوز دیر بالا اومد برای اولین بار و بعد از دو روز ویندوز دیگه بالا نیومد .. هیچی یه 2.8 سلرون دی خریدم و انداختم باز دو سه بار بالا اومد و دیگه بالا نیومد .. ویندوز رو که تغییر دادم مشکل کاملا حل شد و تا الان مشکلی نیست تا این که به یه نکته ای توجه کردم

وقتی پی سی روشن می کنم اون لوگوی ویندوز کلی لود میکنه تا صفحه سیاه میشه بعد از 15 تا 20 ثانیه موس میاد رو صفحه بعد ولکام میاد .. این طبیعی هست؟ مال بقیه دوستان رو که می بینم کمتر از من اینطوری مکث داره ..
چند بارم ویندوز زدم باز همینه ( همین ویندوز رو روی سیستم دوستم زدم مشکلی نداره )

بعضی ها میگم هاردت چون 4 ساله کار میکنه کند شده !!
دو بارم اون لوگو که لود میکنه هر چی صبر کردم ویندوز بالا نیومد تا ریست کردم ..
من میخوام ببینم این مشکل چیه که دیگه دیونم کرده ..
مشکل میتونه از کدوم سخت افزار باشه ؟؟
آیا امکان داره مادربردم که تازه گرفتم مشکل داشته باشه ؟
یا هاردم مورد داره یا رم ؟( رم رو هم یکیشو در اوردم با یدونه هم همینطوریه و هر دو رمم یه مارکه )

این رو هم بگم موقعی که پی سی روشن شد و ویندوز بالا اومد هیچ مشکلی نیست و توپ کار می کنه
روی پی سی ای هام هم یه ساند کارت زولتریکس پرو 6 هست با یه مودم راکول و یه کارت دی وی بی اسکای استار2

کارت گرافیک هم یه ati 32 از اون قدیمی ها هست
به هر حال ببخشید طولانی شد یکم چون دیگه چاره ای نداشتم گفتم از بچه های اینجا سوال کنم

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
orbel2 عزیز تمام Device هارو در بیار ببین تاثیری داره یا نه؟
حداقلش اینه که اگر تاثیر داشت و مشکلت حل شد مطمئن میشی که اشکال از مادربورد و CPU و RAM و... این جور چیزا نیستش:happy: :blush:
شرمندها فقط یه پیشنهاد بود چون خودم یک چنین بلایی سرم اومد که تمام Device رو خارج کردم درست شد.
مشکل من با نصب ویندوز 98 بود که در دومین ریست بالا نمیومد!

orbel2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mozaso0 :
orbel2 عزیز تمام Device هارو در بیار ببین تاثیری داره یا نه؟
حداقلش اینه که اگر تاثیر داشت و مشکلت حل شد مطمئن میشی که اشکال از مادربورد و CPU و RAM و... این جور چیزا نیستش:happy: :blush:
شرمندها فقط یه پیشنهاد بود چون خودم یک چنین بلایی سرم اومد که تمام Device رو خارج کردم درست شد.
مشکل من با نصب ویندوز 98 بود که در دومین ریست بالا نمیومد!

ممنون از شما
ولی الان مشکل من اینه که ویندوز سالم هست ولی یه مکث که بعد از روشن شدن و تمام شدم لود کردن لوگو داره این مکث دقیقا بعد از این که سه تا چراغ کیبورد روشن میشه شروع میشه تا 15 الی 20 ثانیه ... اول هاش که این مکث بیشتر بود الان کمتر شده
بعضی مواقع این سه تا چراغ کیبورد روشن میشه و خاموش میشه بعد از اون باز لوگوی ویندوز به لود کردن ادامه میده
اون موقع صفحه که سیاه شد 5 6 ثانیه بعد بالا میاد ..

من که موندم نمیدونم این حالت نرمال هست یا نه
اگر نرماله پس چرا دو بار پیش اومده که وقتی روشن کردمش این لود ویندوز تموم نشد که نشد تا ریست کردم
فقط 2 با پیش اومده ها .. ولی 4 5 ساله تو عمرم این مورد رو ندیده بودم که ویندوز تو هموین لود گیر کنه

orbel2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا پیدا کردم
مشکل از کارت دی وی بی اسکای استار 2 هست ( کارت ریسیور)
انو که در میارم ویندوز رو 5 تا لود کردن زود بالا میاد ..!!
جاش رو با مودم عوض کردم .. دفعه اول که درایور نصب نبود سریع بالا اومد .. وقتی درایور رو نصب کردم باز شد مثل قبل

حالا به نظرتون اشکالی داره اینطور باشه ؟
یا سخت افزارم مشکل داره ؟
کلا کارت دی وی بی رو به عنوان کارت شبکه میشناسه کامپیوتر
و وقتی ار توی کنترل پنل قسمت کانکشن این کارت رو دیزیبل می کنم باز زود بالا میاد سیستم !!
از روز اول که دی وی بی رو نصب کردم کلا بالا اومدن ویندوز کمی طول می کشه
اشکالی داره ؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نظرمن مادربردتون rz هست بعد چيپ 848 يك چيپ اوركلاك شده است اگه بتوني مادربردت را به اين مدل تغيير بدي مشكلت حل ميشه:
asus p4p800-x chipset 865ep

orbel2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amd>intel :
به نظرمن مادربردتون rz هست بعد چيپ 848 يك چيپ اوركلاك شده است اگه بتوني مادربردت را به اين مدل تغيير بدي مشكلت حل ميشه:
asus p4p800-x chipset 865ep

ممنون از جواب شما ..
راستش من مدیر سایت های تخصصی هستم همانطور که در امضای بنده هست .. و برای این مادربرد asus نخریدم چون در سایت ما چندین مورد که کارت دی وی بی رو روی مادربرد ایسوز نصب کردن نشناخته و با این کارت سازگاری نداره و من بیشتر برای این گیگا رو انتخاب کردم چون کارت های اسکای استار با گیگا کاملا سازگار هست
حالا من تا جایی که اطلاع دارم میدونم کارت دی وی بی کلا روی سرعت بالا اومدن تاثیر داره ..
به نظر شما مشکلی نیست ؟؟ حالا یکم دیر بالا بیاد ..

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به نقل از orbel2 :
به نظر شما مشکلی نیست ؟؟ حالا یکم دیر بالا بیاد ..
به نظر من اگر یه موقع خطای سخت افزاری داشتی و کلا با سیستم مشکل داشت آره خیلی مشکل بدیه و اگر من جای شما بودم اصلا کارت رو از اسلات خارج میکردم و دیگه ازش استفاده نمیکردم
ولی در حال حاضر فقط کند بالا بیاد مشکلی نیستش که !:f34r:
اگر خطایی نداریی پس راحت باش:happy:

orbel2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mozaso0 :
به نظر من اگر یه موقع خطای سخت افزاری داشتی و کلا با سیستم مشکل داشت آره خیلی مشکل بدیه و اگر من جای شما بودم اصلا کارت رو از اسلات خارج میکردم و دیگه ازش استفاده نمیکردم
ولی در حال حاضر فقط کند بالا بیاد مشکلی نیستش که !:f34r:
اگر خطایی نداریی پس راحت باش:happy:

دستت درد نکنه
نه فعلا که خطایی نداشته و از بچه های سایت های خودمون پرسیدم گفتن کلا کارت دی وی بی روی سرعت بالا اومدن تاثیر داره حتی اگه 3.2 فول کش باشه .
مثل اینکه طبیعی هست
به هر حال ممنون از تمامی بچه هایی که راهنمایی کردن

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به نقل از orbel2 :
دستت درد نکنه
نه فعلا که خطایی نداشته و از بچه های سایت های خودمون پرسیدم گفتن کلا کارت دی وی بی روی سرعت بالا اومدن تاثیر داره حتی اگه 3.2 فول کش باشه .
مثل اینکه طبیعی هست
به هر حال ممنون از تمامی بچه هایی که راهنمایی کردن
خواهش میکنم:)
خوب اینطور هم که دوستانتون تائید کردن پس مشکلی نیست حله دیگه .بزار رو سیستم باشه حالشو ببر:happy:

orbel2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان یه تجربه جدید هم بدست اوردم
وقتی کارت ریدر موبایلم رو به usb وصل می کنم و دیگه درش نمیارم و ریست می کنم .. دیر بالا میاد ... وقتی درش میارم و ریست می کنم باز سریع تر بالا میاد
گفتم شاید یکی هم مثل ما گیر کرد تو این ماجرا ها بخونه
موفق باشید

بالا