آژانس هواپیماییexchanging

مشکل مودم wag 120 n linksys با سرویس adsl مخابرات

شروع موضوع توسط @[email protected]@hdi ‏8 جولای 2010 در انجمن اینترنت پرسرعت ADSL و وایرلس و وایمکس

  1. @gh@m@hdi

    @[email protected]@hdi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 مارس 2006
    نوشته ها:
    1,728
    تشکر شده:
    214
    محل سکونت:
    فعلا پشت شیشه مونیتور شما
    سلام
    من از سرویس Adsl مخابرات استفاده می کنم.
    با مودم corcess & asus هیچ مشکلی ندارم و به راحتی به اینترنت وصل می شم
    جدیدا یه مودم روتر linksys wag120n گرفتم
    تنظیمات معمول مثل vpi و vci یوزر نیم و پسوورد رو انجام دادم
    اما با ارور 678 مواجه می شم (مشابه حالتی که کابل ها قطعه و با خط رانژه نیست)
    اما من با مودم دیگه و دستگاه ،کابل و خط تلفن یکسان از سرویس استفاده می کنم (یعنی ایراد از تنظیمات مودم هست)
    مودم رو گارانتی هم بردم و با اینترنت شاتل وصل شد(مودم هم سالمه)
    نظر شما چی هست
    ممنونم
     
  2. razaviraz

    razaviraz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 جولای 2006
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    1
    من هم همین مشکل را داشتم بعد از چند روز علافی در تنظیمات مودم جایی که گزینه های adsl+ .. وجود دارد گزینه ای که اول عبارتش .G را انتخاب نمایید اینترنت را دریافت می کنید.
     
    ahmad0551 از این نوشته تشکر کرده است.
  3. Phantom Hive

    Phantom Hive کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 می 2010
    نوشته ها:
    99
    تشکر شده:
    0
    سلام، روی Web Interface مودم به این آدرس بروید و ببینید Status خط چیست.
    http://192.168.1.1/setup.cgi?next_file=DSL_status.htm

    در ضمن سعی کنید یک آی پی مثلاً همین پی تی (72.55.165.16) را پینگ کنید، اگر پینگ شد احتمالاً اشکال از تنظیمات DNS شما است.

    منظور دوستمون G.dmt است، صفحۀ اول (Setup > Basic Setup) در لیست تنظیمات DSL Modulation.
     
  4. MAZIARDM

    MAZIARDM کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 نوامبر 2010
    نوشته ها:
    40
    تشکر شده:
    6
    با درود و شب خوش

    تقریبا مدتیه که مودم linksys wag 120n خریدم. از مخابراتم اینترنت گرفتم. تقریبا مشکل یکی از دوستان رو دچار شدم. بعد از چند دقیقه کارکردن یک باره اینترنتم قطع میشه و دوباره بعد از لحظاتی وصل میشه. اینو بگم گه چون از وایرلسش استفاده می کنم رو حالت دستی نیست. در ضمن این حالت هم در حالت استفاده از کابل لن و هم وایرلسش برام پیش میاد. حتی مودم رو هم ریست کردم. ولی این مشکل حل نشد. جدیدا این مشکل پیش اومده و قبلا اینطور نبود. من این مودمو تقریبا 1 ماهی هست که خریدم. البته یه مدت چون نبودم استفاده نکردم. دوباره که استفاده کردم متوجه این مشکل شدم. البته این نکته مهم رو بگم که وقتی از حالت کانکت دستی (غیر اتوماتیک استفاده می کنم این مشکل پیش نمیاید و فقط در حالت کانکت اتوماتیک این مشکل پیش میاد. و در ضمن ورژن فرم ویرش رو هم آپدیت کردم (از 12 به 16) ولی باز تاثیری نداشت.
    لطفا دوستان راهنمایی کنند که چی کار باید کرد. با تشکر پیشاپیش
     
  5. mahni1390

    mahni1390 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 ژوئن 2011
    نوشته ها:
    1,670
    تشکر شده:
    226
    محل سکونت:
    تهران
    سلام دوستان
    مشکل از مودمه.
    منم داشتم . نه به مخابرات درست کانکت میشدم نه با شرکت دیگه. تازه با اون شرکت که یه روز زنگ زدن گفتن تمام سیستم های مارو مودمتون به هم ریخنه و نتم قطع کردن. مجبور شدم دی لینک خریدم.
    کلا این برند توی سیستم های ایران جواب نمیده.
    سراغش نرید.
    مهاجرت کانادا
     
  6. MAZIARDM

    MAZIARDM کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 نوامبر 2010
    نوشته ها:
    40
    تشکر شده:
    6
    با سلام. پس به نظر شما باید چی کار کرد. باتشکر
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. americanpersian

    americanpersian کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    1
    سلام به همه دوستان باید بگم که من چندین ساله از محصولات سیسکو استفاده میکنم و راضی هستم و به خاطر همین تا ccnp پیش رفتم و اینشالا اگه وقت بشه برای ccie هم میرم.اما این چیزی که شما میگید کاملا درسته اما این تنضیماتی رو که خدمتتون عرض میکنم انجام بدید تا کارتون راه بیوفته.
    1-همه کسانی که ازاول تابستون 1390 از این مدل مودم روتر استفاده میکنن با این مشکل مواجه هستن و دلیل اصلی این هست که از ماه مارچ این مودم ها با فریم ور ورژن 1.00.16 به بازار دنیا وارد شدند که مشکل در QOS دارند و چندین باگ دیگه.
    راه حل الف:تغییر میزان MTU به عدد 1452 و اگه این عدد کارتون رو راه ننداخت سعی کنید 10 تا 10 تا بیایید پایین ببخشید که تخصصی مینویسم ولی میتونید میزان MTU رو در CMD به این صورت مثلا چک کنید PING GOOGLE -F -L 1492 همین طور انجام میدید و ده رقم ده رقم کم میکنید تا ببینید با کدوم رقم جوابگوی لاین شماست
    خوب این از این
    اما
    راه حل دوم ب: که این راه حل رو به همه شما پیشنهاد میکنم این هست که فریمور مودم روترتون رو با فریمور ورژن قبلی یعنی 1.0012 جایگزین کنید
    به این صورت که اول فریمور قدیم رو از اینجا دانلود میکنید
    LinkSys WAG120N Wireless-N Home ADSL2+ Modem Router Treiber Download
    البته ضمن اینکه ANNEX مودم رو چک میکنید و بر اساس اینکه چه annex هست مودمتون نوع A ویا B رو دانلود میکنید و از طریق پنل روتر به ادرس 192.168.1.1
    دانگرید میکنید
    نکته مهم: محصولاتی که از کمپانی سیسکو وارد ایران میشه ANNEX A هستند اکثرا اینو میتونید روی جعبه مودمتون پیدا کنید و بفهمید
    نکته تخصصی: تفاوت ANNEX A اینه که دارای حافضه 8 و 16 mb هست اما ANNEX B که معمولا در کشورهای امریکای شمالی استفاده میشه حافظه های 16 و32 mb

    -----------------------------------------------------------------
    امیدوارم مشکلتون حل شده باشه
    من چندین سال بود توی پرژین تولز نیومده بودم الان هم تصادفی اومدم و میشه گفت 4 سالی بود که اینجا لاگین نکرده بودم
    اما دیدم چند هموطن عزیزم نیاز به راه حل دارند اومدم و انجام دادم وظیفمو
    زنده باد ایرانی هرکجای این دنیای تخمی
    الان هم این صفحه رو ببندم خدا میدونه چند سال بعد بیام پرژین تولز
    پس امیدوارم خودتون دانش کافی رو از طریق سرچ کردن در سایر سایت ها به زبان انگلیسی کسب کنید
    و یا اینکه دوستای عزیزی که در این سایت یا سایت های دیگه هستند کمکتون کنند تا این عملیات رو به خوبی انجام بدید.
    یا حق
     
    imankarimi از این نوشته تشکر کرده است.
  9. saeed_taj420

    saeed_taj420 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 اکتبر 2011
    نوشته ها:
    49
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    سیستان و بلوچستان شهرستان ایرانشهر
    با سلام
     
    Last edited: ‏15 نوامبر 2011
  10. mahni1390

    mahni1390 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 ژوئن 2011
    نوشته ها:
    1,670
    تشکر شده:
    226
    محل سکونت:
    تهران
    سلام دوست عزیز
    همانطوری که بالاگفتم.
    من هم همین مشکل رو با این برند داشتم. ( ماله من این مدل نبود ) ولی وسط کار قطع میشد و ممکن بود 1 روز یا بیشتر نت نداشته باشم. حتی دکمه ای که خودش مشکلات رو رفع میکرد هم میزدم . تاثیر نداشت.در آخر مودم رو عوض کردم مشکل حل شد. فقط 4 بار از خود شرکت اومدن تنظیم کردن. درست میشد. دوباره 1 ساعت بعد قطع میشد.
     
  11. saeed_taj420

    saeed_taj420 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 اکتبر 2011
    نوشته ها:
    49
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    سیستان و بلوچستان شهرستان ایرانشهر
    خب من الان فریمور رو آبگرید کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
     
    Last edited: ‏15 نوامبر 2011
  12. homo

    homo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    65
    تشکر شده:
    37
    سلام
    دوستان من اينترنت مخابرات دارم(اصفهان) اينجا كه شما بايد MTU=1392 وگرنه وصل نميشه
    گفتم شايد كمك كنه
     
  13. mahni1390

    mahni1390 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 ژوئن 2011
    نوشته ها:
    1,670
    تشکر شده:
    226
    محل سکونت:
    تهران
    دوتا راه دارین.
    اولیش اینه که از پشتیبانی مخابرات بخواین یک نفر خبره بفرسته براتون تنظیم کنن. ( یا خودتون از یک نفر خبره کمک بگیرین ).
    دوم مودمتون رو با کسی که از جای دیگه سرویس داره عوض کنین.
    مقصر شما نیستید. سرویس مخابرات کلا سیستمش با شرکت های دیگه فرق میکنه.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. saeed_taj420

    saeed_taj420 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 اکتبر 2011
    نوشته ها:
    49
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    سیستان و بلوچستان شهرستان ایرانشهر
    بدبختی من اینه که تو شهر ما که هیچ تو کل استانمون توی مخابرات یک نفر آدم با سواد پیدا نمیشه بعدشم ما اینجا فقط ADSL مخابرات داریم شرکتهای دیگه اینجا ندارن خدا لعنت کنه این مخابرات رو با پرسنلش بخدا نفهم تشریف دارن
     
  16. vafajj

    vafajj Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    80
    تشکر شده:
    9
    LinkSys WAG120N یک مودم روتر عالی هستش
    من هم همین مشکلو با همه linksys ها داشتم . firmware دستگاه از سایتش به آخرین ورژن upgrade کنید مشکلتون برطرف میشه.
     
  17. saeed_taj420

    saeed_taj420 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 اکتبر 2011
    نوشته ها:
    49
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    سیستان و بلوچستان شهرستان ایرانشهر
    سلام دوستان دستتون درد نکنه مشکل من با آبدیت فریمور حل شد قربان شما
     
    Last edited: ‏15 نوامبر 2011
  18. mahni1390

    mahni1390 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 ژوئن 2011
    نوشته ها:
    1,670
    تشکر شده:
    226
    محل سکونت:
    تهران
    سلام
    شما هنوز با مودم مشکل دارین؟؟؟؟
    ربطی به فریم ور نداره.
    من عرض کردم که سرویس مخابرات با همه شرکت های دیگه فرق داره. ( برام جالبه که برای سرویس مخابرات این مودم رو انتخاب کردین!!!! )
    به عنوان تجربه سرویس های مخابرات باید ( توی سایت هم نوشته ) به صورت بریج متصل باشن.
     
  19. w4b3

    w4b3 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    278
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    tehran

    کی گفته که مودم های لینک سیس با مخابرات مشکل دارن ؟!

    من هم از شاتل سرویس داشتم هم از مخابرات ، مودمم هم اینه linksys WAG54G2

    مخابرات و شاتل جفتشون روی DSL Modulation های زیر کار میکنن : ( T1.413 , G.dmt ) من با این مودم هیچ مشکلی ندارم البته با فریم ور اخرش که تو سایتش
    ریلیز شده اپدیت شده ! ضمنا روی Bridged هم هست یعنی کانکشن PPPOE تو ویندوز میسازم کانکت می شم .

    اما عجیبه که شما می گین با مودم لینک سیس wag 120 n مشکل دارین چون اینا دقیقا از یه برند هستن ، شما DSL Modulation رو روی اونایی که نوشتم بزار یا

    روی T1.413 بزار یا روی G.dmt هر کدوم که بهتر بهت جواب میده .

    این قسمت مودم : Setup > Basic Setup
     
  20. w4b3

    w4b3 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    278
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    tehran
    ترجیحا مودم باید با اخرین ورژن فریم ور اپدیت بشه .

    باسه این مودم linksys wag 120 n اخرین فریم ور اش اینه تو سایتش :

    h++p://homesupport.cisco.com/en-eu/support/gateways/WAG120N

    اخرین فریم ورش Ver.1.00.16 هست که باید با توجه به Annex version مودم دانلود کنید .



    .
     
    Last edited: ‏6 نوامبر 2011
  21. w4b3

    w4b3 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    278
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    tehran
    نوع فریم وری که نصب دارین و Line Attenuation and SNR margin رو هم می تونین از این قسمت چک کنید .

    http://192.168.1.1/setup.cgi?next_file=adsl_driver.htm

    برای من اینه adsl مخابرات

    کد:
    --- System Information ---
    
    Vendor: Linksys
    ModelName: WAG54G2
    Firmware Version: 1.00.19 , 2009-10-20T13:53:34
    Boot Version: 1.03
    Hardware Version: 0.01
    
    --- DSL Information ---
    DSL Driver Version:  E.25.41.39
    DSL VPI/VCI:         0/35
    DSL Status:          Showtime
    DSL Mode:            T1.413
    DSL Channel:         64
    DSL Upstream Rate:   64000
    DSL Downstream Rate: 160000
    
                          Down         up    
    DSL Noise Margin:      31 dB      48.0 dB
    DSL Attenuation:     12.5 dB      22.0 dB
    DSL Transmit Power:  11.7 dBm     10.0 dBm
    
    
    
     
  22. mahni1390

    mahni1390 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 ژوئن 2011
    نوشته ها:
    1,670
    تشکر شده:
    226
    محل سکونت:
    تهران
    سلام ممنونم
    من هم گفتم به یک نفر آدم خبره احتیاج هست واسه تنظیم.
    من کسیو پیدا نکردم یعنی کسی نتونست مشکل منو حل کنه. هم از پشتیبانی اومدن هم از بیرون کسی آوردم و نشد.
    ولی باز در بالا گفتم که باید روی حالت بریج باشه.