• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل نداشتن صدا در خروجی HDMI گرافیک

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
سلام
من گرافیک 6850 سافایر دارم اما مشکلم اینه که با خروجی HDMI که به TV وصل می کنم صدا ندارم !!!
رو جعبش نوشته تا صدای 7.1 رو ساپورت می کنه
مشکل از کجاست و چیکار باید بکنم ؟( کارت صدای اکسترنال کریتیو استفاده می کنم )
آیا باید کارت صدا به گرافیک متصل باشه ؟
ممنون

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
سلام
هر دو طرف کابلتون پورت hdmi داره یا از اون طرف تبدیل پورت dvi زدید ! اگه dvi باشه صدا رد نمکنه
باید هر دو طرف پورت hdmi باشه تا صدا رو هم بشه انتقال داد.
اگه 2 طرفس از تب playback صداتون خروجی sound گرافیک رو براش ست کنید و صدا ازش بگیرید
اگه هم با تبدیل میخواید وصل کنید بستگی به کارت صداتون هم داره کارت صدای اکسترنال شما ورودی spdif مستقیم یا با تبدیل بزنید بهش و یا حتی میتونید مستقیم بزنید به TV

nethanzo

Registered User
لایک‌ها
123
سلام
هر دو طرف کابلتون پورت hdmi داره یا از اون طرف تبدیل پورت dvi زدید ! اگه dvi باشه صدا رد نمکنه
باید هر دو طرف پورت hdmi باشه تا صدا رو هم بشه انتقال داد.
اگه 2 طرفس از تب playback صداتون خروجی sound گرافیک رو براش ست کنید و صدا ازش بگیرید
اگه هم با تبدیل میخواید وصل کنید بستگی به کارت صداتون هم داره کارت صدای اکسترنال شما ورودی spdif مستقیم یا با تبدیل بزنید بهش و یا حتی میتونید مستقیم بزنید به TV

من هم همین حرفا رو میزنم ولی خیلی ساده تر
همونطور که دوستمون فرمودن، اگه کارت گرافیک خروجی HDMI یا MiniHDMI داره، بعد از اینکه کابل رو وصل کردید، روی ولوم کنترل ویندوز کلیک راست کنید، گزینه Playback Devices رو انتخاب کنید و روی اسم مونیتور یا خروجی HDMI کلیک کنید و گزینه Set as Default رو کلیک کنید.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
هميشه درايور كارت گرافيك رو اپديت كنيد

بالا