سایت ساز وبزیکسب درآمد

مشکل نشناختن درایوهای هارد در (آقا یکی به دادم برسه)

شروع موضوع توسط sevenmax ‏27 ژانویه 2007 در انجمن سخت افزار

  1. sevenmax

    sevenmax Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 نوامبر 2004
    نوشته ها:
    121
    تشکر شده:
    2
    سلام

    رو سیستمم یه هارد 80 ساتا دارم یه هارد 160 ساتا دیگم اضاف کردم از قسمت Disk Management در داخل Computer Managment اون رو پارتیشن بندی کردم و تمام اطلاعاتم رو از روی هارد 80 به اون منتقل کردم هنگام عوض کردن ویندوز هارد 80 رو دوباره پارتیشن بندی کردن نصب که تمام شد در قسمت My Computer فقط درایوهای هارد 80 هست و درایوهای هارد جدید که تمام اطلاعاتم رو بهش منتقل کرده رو ردیف نکرده در قسمت Device Manager هارد رو شناخته ولی در قسمت Disk Management در زیر هارد جدید نوشته Unreadable

    آقا یکی کمک کنه که بد جوری ضرر می کنم
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    خوب دوست من با پارتشین مجیک یا مکس بلاست پارتشین بندی میکردی .
     
  4. sevenmax

    sevenmax Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 نوامبر 2004
    نوشته ها:
    121
    تشکر شده:
    2
    استپ جان
    تا وقتی ویندوز رو عوض نکرده بودم داشت کار می کرد یعنی در عرض 20 دقیقه ویندوز عوض کردن اینطوری شد
    بابا یه راه حل جلو پامون بذار
     
  5. Mahmoud58

    Mahmoud58 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    848
    تشکر شده:
    7
    حتماً بعد از پارتيشن بندي فرمتشان نكردي ؟!!!
     
  6. sevenmax

    sevenmax Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 نوامبر 2004
    نوشته ها:
    121
    تشکر شده:
    2
    محمود خان مثل اینکه فرمتشون کردن که تونستم اطلاعاتم رو به بهش منتقل کنم عجبا
     
  7. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    خوب راه حلی که به ذهن من نمیرسه به جز ببینی تو پارتشین مجیک درایو ها شناخته میشن یا نه ؟
     
  8. sevenmax

    sevenmax Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 نوامبر 2004
    نوشته ها:
    121
    تشکر شده:
    2
    استپ جان
    پارتیشن مجیک 8 رو نصب کردن جفت هاردارو زرد نشون میده که پایین نرم افزار نوشه مساوی با Other
    راستی هارد جدید که ویندوز نمیشناسه به صورت Dynamic هست
     
  9. sevenmax

    sevenmax Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 نوامبر 2004
    نوشته ها:
    121
    تشکر شده:
    2
    قضیه مفصل تر

    من یه ویندوز xp از همون اوایل دارم که پس از نصب سرویس پک 2 رو روش سوار می کنم پس ویندوزم xp بوده با سرویس پک 2 ، که یه 3 ماهی بود نصب کرده بودم و هر وقت هم که به اینترنت وصل می شدم update هم می شد

    خوب من هارد 160 سامسونگ رو به سیستمم اضاف کردم و از طریق خود ویندوز از قسمت Disk Management هارد رو به صورت 50 گیگ 50 گیگ و 60 گیگ پارتیشن بندی کردم من از مقدارهای پیش فرض خود ویندوز هنگام پارتیشن بندی استفاده کردم دیگه نمی دونستم که این می خواد Basic یا Dynamic پارتیشن بندی کنه!!!

    خوب تمام اطلاعاتم رو از روی هارد 80 که یه هارد ساتا مارک وسترن هست به این هارد جدیده منتقل کردم العان هم دو تا شون رو سیستم هستند

    وقتی می خواستم ویندوز( با همون سی دی ویندوز و سرویس پک 2 که داشتم ) از دوباره نصب کنم در قسمتی که می خواد پارتیشن محل نصب رو انتخاب کنی پارتیشن های هارد 160 (هارد جدید) نبودند فقط نوشته بود
    Partition1 [Dynamic Volume] 152625 MB 0 MB Free

    من فکر کردم هارد مشکلی پیدا کرده نصب رو کنسل کردم دوباره وارد ویندوز ( همون ویندوز قبلی) شدم دیدم درایوها سر جاشه و هیچ مشکلی هم ندارن

    ویندوز رو عوض کردم وارد ویندوز تازه نصب شده که شدم دیدم درایوهای هارد 160 (هارد جدید) نیست گفتم شاید سرویس پک رو باید نصب کنم نصب کردم باز هم نشد

    به Disk Managment رفتم نوشته
    Disk 1
    Dynamic
    Unreadable

    همین
    تو اینترنت هم یه چیزایی سرچ کردم ولی چیز زیادی حالیم نشد
     
  10. mania1920

    mania1920 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آپریل 2006
    نوشته ها:
    186
    تشکر شده:
    0
    من یه همچین مشکلی با دوتا هارد IDE داشتم اونم واسه اسلاو و ماستر هاردها بود هارد با حجم بالاتر گذاشتم
    ماستر درست شد ...
     
  11. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    باید توسط یک برنامه از حالت دینامیک درش بیارید .
     
  12. Arash kamangir_2

    Arash kamangir_2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 آگوست 2012
    نوشته ها:
    1,457
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    اسلامشهرـ تهران
    سلام:
    لطفایکی هم به دادم من برسه یه هارد نوسه ترا وسترن سبزخریدم که دوترا قابل استفاده هست حجم باقی مانده که 746.52 GB هست زده unallocated باپارتیشن مجیک ،ازطریق ویندوز اکس پی وسون، Disk Management ،ازطریق مراحل نصب هردو ویندوز،اخرین راه هم بابرنامه Acronis Disk Director 11 Home انجام دادم که بازم نشد،هارد خالی بدون دیتا ست فعلن،قبلا ازدوستان عزیزی که راهنمائی میکنندتشکرمیکنم
     
  13. mohammad_ 1371

    mohammad_ 1371 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2012
    نوشته ها:
    84
    تشکر شده:
    2
    دوستان من به همین مشکل بر خوردم تو نت سرچ کردم.یک برنامه بود.هاردت رو از اول اسکن میکرد.بعد اون درایو هایی که نشون نمیداد میتونی برگردونی.بعد درست میشد.من میگردم اگه اسم برنامه پیدا کردم همین جا اعلام میکنم.
     
  14. Arash kamangir_2

    Arash kamangir_2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 آگوست 2012
    نوشته ها:
    1,457
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    اسلامشهرـ تهران
    سلام
    مثل اینکه مشکل مربوط میشه به مادربورد
    البته من دوراه دیگه هم تست کردم که نشد، نصب ویندوزسون نسخه ۶۴ بیتی روهارد سه وهمچنین نصب ویندوزسون نسخه ۶۴ بیتی روی هارد ۸۰ازاونجا هم نشد،ازدوستانی که مشکل منو دارن پیشنهاد میکنم به این آدرس یه سربزنن مفیده
    مشکل هارد 3 ترابایت وسترن - مشکلات و خطاهای سیستم - تالار گفتگو لیون کامپیوتر
     
  15. AMD.POWER

    AMD.POWER مدیر بخش سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏26 جولای 2009
    نوشته ها:
    19,310
    تشکر شده:
    22,809
    محل سکونت:
    طهران
  16. Arash kamangir_2

    Arash kamangir_2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 آگوست 2012
    نوشته ها:
    1,457
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    اسلامشهرـ تهران
    سلام
    ممنون ازلطف وراهنمائی شما،دانلودونصب کردم نتیجه ربه شمامیگم
     
  17. Arash kamangir_2

    Arash kamangir_2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 آگوست 2012
    نوشته ها:
    1,457
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    اسلامشهرـ تهران
    سلام
    برنامه رودانلودونصب کردم مشکلم برطرف نشدممنون ازشمادوست محترم

    لطفآاساتید محترم راهنمائی بفرمایند
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی