• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل نصب ویندوز

sedayeiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام و تبریک سال نو
سوالی داشتم در مورد ویندوز
من یه لب تاپ ایسوس دارم ویندوزم 7 بود ولی واسه تعویض ویندوز دی وی دی نمیخوند چون میخواستم ویندوز 7 رو دوباره بریزم
واسه همین یه ویندوز ایکس ی سرویس 3 واسه لب تاپ دارم میخواستم انو بریزم چون اون سی دی بود خلاصش سی دی رو گذاشتم و حین عوض کردن موقع بوت شدن یهو برقا رفت
حالا لب تاپ رو که روشن میکنم هیچی رو تصویر نمیاد فقط صدای فن ومیاد که روشنه
چیکار کنم که بتونم ویندوز رو عوض کنم سی دی ویندوز رو هم گذاشتم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد
چه کنم

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
باسلام و تبریک سال نو
سوالی داشتم در مورد ویندوز
من یه لب تاپ ایسوس دارم ویندوزم 7 بود ولی واسه تعویض ویندوز دی وی دی نمیخوند چون میخواستم ویندوز 7 رو دوباره بریزم
واسه همین یه ویندوز ایکس ی سرویس 3 واسه لب تاپ دارم میخواستم انو بریزم چون اون سی دی بود خلاصش سی دی رو گذاشتم و حین عوض کردن موقع بوت شدن یهو برقا رفت
حالا لب تاپ رو که روشن میکنم هیچی رو تصویر نمیاد فقط صدای فن ومیاد که روشنه
چیکار کنم که بتونم ویندوز رو عوض کنم سی دی ویندوز رو هم گذاشتم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد
چه کنم

سیستم بوت میشه ؟ یا از اول که روشن میکنید صفحه مشکی است ؟

sedayeiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله مشکی وقتی روشن میکنم فقط روشنه هیچ اتفاقی نمیوفته
چیکارش کنم عزیز

Last edited:

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
یعنی وارد منوی مادربرد هم نمی تونی بشی!؟

ghazal-m

Registered User
لایک‌ها
42
بله مشکی وقتی روشن میکنم فقط روشنه هیچ اتفاقی نمیوفته
چیکارش کنم عزیز

این مشکل ربطی به ویندوز نداره شما قبل از اینکه سیستم بخواد وارد بوت شدن از روی یک Device انجام بده مشکل وجود داره و در واقع عملیات Post انجام نمی شه رو سیستم . مشکل شما سخت افزاری هست باطری رو یک بار دربیار و دوباره بزن
و همچنین اگر قطعه ای اضافی به سیستم وصل کردی همه رو جدا کن اگر مشکل رفع نشد ببر گارانتی

بالا