exchanging

مشکل نمایش جدیدترین صفحات ( سیستم SEO (

شروع موضوع توسط neo2 ‏5 ژانویه 2008 در انجمن گفتگو پیرامون مسایل مربوط به فروم

  1. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    178
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    چند وقته این مشکل تو سایت هست. گفتم شاید متوجه شده باشید و برطرفش کنید.

    لینک های مربوط به هر فروم به شکل معمول زیر نشون داده میشن که ترکیب عدد . حروف هست. مثلا :


    اما لینک ارسال جدید هر تاپیک در صفحه اصلی فروم به این شکل هست :


    که وقتی روش کلیک میکنی هیچی بالا نمیاد و Error میده.

    The requested URL /96781-new.html was not found on this server.

    فکر کنم اینو درست کنید بهتر باشه. ;)
     
  2. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    178
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    البته اینم بگم که فقط بعضی وقت ها اینجور اتفاقی میفته و همیشه اینطور نیست. ممکنه بعضی ها به این مشکل برخورده باشن.

    مثلا من خواستم از تو صفحه اصلی این تاپیک رو باز کنم ارور داد.
     
  3. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    19
    چشم من بررسی می کنم.
     
  4. 1240

    1240 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2007
    نوشته ها:
    1,211
    تشکر شده:
    26
    محل سکونت:
    ایران--آبادان,خرمشهر
    این مدیر کل عزیز
    که ترفند تبدیل htnl رو به هیچ کسی نمی گن.
    اما بهتر هست همیشه هر چیز بلدیم هم به دیگران بگیم.
     
  5. rax

    rax کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    10,230
    تشکر شده:
    1,351
    محل سکونت:
    تهــــــــــــرون

    اتفاقا گفتن که بابا.. اصلا ربطی به seo های مرسوم نداره.. یه مود سادست یا htaccsess...

    خداییش دیگه انقدرا هم چیز نیستن اینجا..:D
     
  6. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    ممنون از نصیحت پدرانه ولی این یه rerwite ساده هست که همه جا هم کدش هست !!
     
  7. 1240

    1240 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2007
    نوشته ها:
    1,211
    تشکر شده:
    26
    محل سکونت:
    ایران--آبادان,خرمشهر
    با سلام
    شب خوش
    عزیزان rewite نصب کردیم رو سرور اما
    این تبدیل پرشین تولز رو ما نتونستیم انجام بدیم
    راه های دیگه ای داره اما این طوری نشده تا حالا
    اگه ساده هست و تو .htaccess لطفا به ما هم بگید.
     
  8. 1240

    1240 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2007
    نوشته ها:
    1,211
    تشکر شده:
    26
    محل سکونت:
    ایران--آبادان,خرمشهر
    مد هست هر ترفندی هست ممنون می شم راهنماییی کنید.
     
  9. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    http://vbseo.com
     
  10. 1240

    1240 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2007
    نوشته ها:
    1,211
    تشکر شده:
    26
    محل سکونت:
    ایران--آبادان,خرمشهر
    شاهد یه وقت خسته نشی دوست من.
    نه عزیز از این سیستم استفاده نمی کنه
    تا این هم لایسنس می خواد.
    نه مطمین هستم از این سیستم نیست.
    اون صفحات رو به این شکل در نمی آره
     
  11. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    به هر حال الگوریتم کار یکی هست ! :)
     
  12. StarSoheil

    StarSoheil Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    2,165
    تشکر شده:
    40
    محل سکونت:
    Malaysia
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. 1240

    1240 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2007
    نوشته ها:
    1,211
    تشکر شده:
    26
    محل سکونت:
    ایران--آبادان,خرمشهر
    به هر حال اینکه دو دوست عزیز (Shahed & rax) گفتند :
    کاری نداره یه مد سادت یه کد هست ....
    آخرش رسید به یه به هر حال.
     
  15. 1240

    1240 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2007
    نوشته ها:
    1,211
    تشکر شده:
    26
    محل سکونت:
    ایران--آبادان,خرمشهر
  16. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    این لینکی که شما دادین باید به این صورت باشه:
    http://forum.persiantools.com/t96781-new.html
    یعنی یه دونه t باید داشته باشه. حالا اگه میشه بگین که این لینک را کجا دیدین که من اصلاح کنم.

    کد htaccess استفاده شده در این فروم خیلی پیچیده نیست. یعنی اگر با htaccess اشنایی داشته باشید میتونید خیلی راحت این تغییر را اعمال کنید. خلاصه رمز و رموزی نداره! :)
     
  17. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    178
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    والا امروز هم به همچین موضوعی برخوردم. اما دوباره که رفرش کردم مشکلی نبود.

    سعی میکنم اگه بازم برخورد کردم اسکرین شات بگیرم.