• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل نمایش هایدن ها

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
من سیستمم فکر کنم یه ویروس گرفته که تمام فایلهای مخفی ویندوز نمایش داده میشه یعنی خود به خود گزینه show داخل folder option فعال میشه دوباره غیر فعال میکنه باز خودش فعال میشه باید به نظرتون چیکار کنم؟ آنتی ویروس نود32 فعال دارم که بروز هم هست ولی ویروس شناسایی نمیکنه متاسفانه

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
از برنامه ای که توی امضام هست استفاده کن تا آخر عمرت ویروس اتوران نمیگیره کامپیوترت (الان شاید ویروس داغون کرده باشه ویندوزتو و نتونه درستش کنه (شایدم درست کنه) ولی بعد از تعویض ویندوز و نصب برنامه 100% تا آخر عمرت ویروس اتوران نمیگیره کامپیوترت و فلش درایوهات.)

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
از برنامه ای که توی امضام هست استفاده کن تا آخر عمرت ویروس اتوران نمیگیره کامپیوترت (الان شاید ویروس داغون کرده باشه ویندوزتو و نتونه درستش کنه (شایدم درست کنه) ولی بعد از تعویض ویندوز و نصب برنامه 100% تا آخر عمرت ویروس اتوران نمیگیره کامپیوترت و فلش درایوهات.)
برنامه autoran killer هم دارم این مشل من دقیقاً عکس اون ویروس اوتوران عمل می کنه یعنی همیشه نمایش فایلهای مخفی فعال هست !

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
برنامه autoran killer هم دارم این مشل من دقیقاً عکس اون ویروس اوتوران عمل می کنه یعنی همیشه نمایش فایلهای مخفی فعال هست !

ویروس یه تغییر کوچیکی توی رجیستریت داده و اینجوریش کرده.
یه بار با اتوران کیلری که تو امضام هست اسکن کن خودش فیکس کردن رجیستری رو داره ببین چی میشه (البته یادم نیست رجیستر نشده ش هم انجام بده یا نه) ولی ضرر نداره تست کن نسخه دمو هست.

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
ویروس یه تغییر کوچیکی توی رجیستریت داده و اینجوریش کرده.
یه بار با اتوران کیلری که تو امضام هست اسکن کن خودش فیکس کردن رجیستری رو داره ببین چی میشه (البته یادم نیست رجیستر نشده ش هم انجام بده یا نه) ولی ضرر نداره تست کن نسخه دمو هست.
تست کردم متاسفانه درست نشد

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
کسی چیزی درباره این موضوع نمیدونه؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
فکر کنم ویندوزو عوض کنی بهتر باشه.

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
امکان تغییر ویندوز ندارم نرم افزار زیاد دارم نمیتونن از ابتدا نصب کنم وقت زیادی میگیره
........
چی باید سرچ کنم توی گوگل؟ ارسی چیزی پیدا نمیشه

بالا