آژانس هواپیماییexchanging

مشکل نویز

شروع موضوع توسط P30Zone ‏24 جولای 2010 در انجمن اینترنت پرسرعت ADSL و وایرلس و وایمکس

  1. P30Zone

    P30Zone Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    678
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام دوستان
    من از وقتی که اومدیم خونه ی جدید و تازگیا از پارس انلاین سرویس گرفتم یه مشکل بزرگ دارم اونم اینه که روی خطه تلفنه مت نویز زیاده واسه همین اصلا نمیتونم کانک شم فقط در صورتی که گوشیه تلفن در حالت استفاده باشه !!!!
    از اسپلیتر هم استفاده میکنم اما جواب نمیده کسی هست که بدونه باید چپیکا کنم؟
    البته بعضی موقعه ها مثل شب ها در حالت عادی هم کانکت میشه .....:)
     
  2. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    اسپلیتر رو بگذارید قبل از همه پریزها. یک خط ازش بکشید برای تلفن و یک خط هم فقط برای دی اس ال.
     
  3. P30Zone

    P30Zone Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    678
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    خوب الان همین کارو کردم اما کانکت شدنم کاملا راندومه
     
  4. P30Zone

    P30Zone Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    678
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    ........................
     
  5. Persiastore

    Persiastore کاربر فعال تجارت آنلاین کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آگوست 2007
    نوشته ها:
    1,719
    تشکر شده:
    210
    محل سکونت:
    persiastore
    خط رو يكسره كنيد و داخلي رو قطع كنيد
    از ورودي سيمهاي داخل شده به خونتون مستقيم بكشيد احتمالا درست ميشه
    منم اين مشكل رو داشتم مستقيم كردم حل شد
    ولي اگه حل نشد مسئول كافو محلتون رو پيدا كنيد و بهش بگيد نويز خط رو بگيره (البته بايد يه 10-20 تومن خرج كنيد)
     
  6. P30Zone

    P30Zone Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    678
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    میشه بیشتر توضیح بدید چطوری مستقیم کنم؟
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Persiastore

    Persiastore کاربر فعال تجارت آنلاین کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آگوست 2007
    نوشته ها:
    1,719
    تشکر شده:
    210
    محل سکونت:
    persiastore
    یعنی دو تا سیمی که از کافو وارد خونه شده مستقیم وصل کنی به اسپیلیتر و بعد هم مودم
    البته قبلش خط داخلی رو از سیم ورودی قطع کن
     
  9. pirate123

    pirate123 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    479
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    کارائیب
    اگر فقط یک دستگاه تلفن بیشتر نداری نیازی به اون کار نیست. کافیه مودم رو مستقیم به پریز تلفن بزنی و اسپلیتر رو بین تلفن و پریز قرار بدی (Line به پریز و Phone به تلفن). اسپلیتر برای گرفتن نویز تلفن هست و هیچ تاثیری در کارکرد مودم نداره.
     
  10. Persiastore

    Persiastore کاربر فعال تجارت آنلاین کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آگوست 2007
    نوشته ها:
    1,719
    تشکر شده:
    210
    محل سکونت:
    persiastore
    نه
    من مشکل نویز داشتم
    اشکال هم از خط داخلی بود
    وقتی مستقیم کردم مشکل حل شد
     
  11. P30Zone

    P30Zone Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    678
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    اقا من سر رشته ای از این چیزا ندارم یعنی مستقیما سیما بره به اسپلیتر؟
     
  12. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    اینطوری:
    Untitled.jpg
     
  13. Persiastore

    Persiastore کاربر فعال تجارت آنلاین کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آگوست 2007
    نوشته ها:
    1,719
    تشکر شده:
    210
    محل سکونت:
    persiastore
    اره ------------------
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. پدر پسر شجاع

    پدر پسر شجاع کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 جولای 2010
    نوشته ها:
    55
    تشکر شده:
    0
    می شه یه خط تلفن دیگه هم گرفت

    یکی برا اینترنت یکی برا تلفن
    فکر نکنم یه خط ثابت الان بیشتر از 100 تومن قیمت داشته باشه
     
  16. AfraWeb.net

    AfraWeb.net Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    352
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    گاهی اوقات نویز به خاطر سیم کشی داخلی منزل هست که شما در ورودی باکس جلوی درب لینک دارید و مشکلی نیست ولی داخل منزل لینک ندارید یا بضصورت چشمک زن هست
    گاهی اوقات هم اسپیلاتور شما بر روی خط شما در مخابرات مشکل دارد و باعث این کار میشود و گاهی اوقات هم ایراد اسپیلاتور و یا مودم باعث این مشکل میشود

    راه حل ؟
    ابتدا تمام تلفن های منزل را از برق کشیده و مودم را مستقیم بدون اسپیلاتور به خط تلفن وصل نمایید و تست کنید اگر مشکلی وجود نداشت ممکن است ایراد از اسپیلاتور شما باشد
    اگر در این حالت هم مشکل داشتید مودم را در درب منزل تست نمایید ورودی تلفن را جدا کرده و مستقیم به مودم وصل نمایید و دوباره تست نمایید اگر باز هم مشکل داشتید دو حالت وجود دارد یا مودم شما مشکل دارد یا بر روی خط شما نویز وجود دارد که میتوانید از طریق پروایدر خود مسله را پیگیری نمایید تا از سمت مخابرات هم مشکل برسی شود اگر ایراد از سمت مخابرات هم نباشد ممکن هست ایرادی در باکس جلوی درب منزل شما باشد که میتوانید تماس با 17 بگیرید و از اون طریق موضوع را پیگیری نمایید

    موفق باشید
     
  17. ghanari_ghermez

    ghanari_ghermez Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2009
    نوشته ها:
    752
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Shiraz
    ساده و کامل :
    سیم ورودی ساختمان به Line اسپیلتر وصل کنید و تلفن را به Phone اسپیلتر وصل کنید و مودم را به Modem اسپیلتر
     
  18. pirate123

    pirate123 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    479
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    کارائیب
    این فایل دستورالعمل نصب و راه اندازی مودم های ADSL هست. امیدوارم قسمت اسپلیتر بتونه کمک کنه:

    http://www.tct.ir/tctftp/doc/adsl.doc
     
  19. mmn_1625

    mmn_1625 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 سپتامبر 2008
    نوشته ها:
    24
    تشکر شده:
    0
    خب منم همین کارو کردم. بازم نویز دارم قده بنز :(
     
  20. wild stormer

    wild stormer Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 می 2006
    نوشته ها:
    54
    تشکر شده:
    2
    منم دقیقا همین مشکلو 2 هفته س با پارس دارم
    وقتی تلفن در حال استفادس نویز عادیه ولی همینکه قطع می کنم تلفنو شدید نویز پیدا میشه
    کلی هم با پشتیبانی حرف زدم و گفتن رفتن تجهیزات تو مخابراتم عوض کردن
    دیگه نمیدونم چیکار کنم
     
    Last edited: ‏7 آگوست 2011
  21. Persiastore

    Persiastore کاربر فعال تجارت آنلاین کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آگوست 2007
    نوشته ها:
    1,719
    تشکر شده:
    210
    محل سکونت:
    persiastore
    خط تلفن رو یکسره کنید ببنید حل میشه
     
  22. nutrinoxyz

    nutrinoxyz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2010
    نوشته ها:
    127
    تشکر شده:
    1