منتخب بازارچه

مشکل نچرخیدن فن گرافیک GTX460

YosefFaraji

Registered User
تاریخ عضویت
26 فوریه 2012
نوشته‌ها
2,819
لایک‌ها
1,419
سلام.یه گرافیک GIGABYTE GTX 460 دارم چند وقتیه متوجه شدم که بعضی وقتا فنش کلا نمیچرخه و تو برنامه هایی مثل GPU-Z و HW-Monitor هم سرعت چرخش فن رو 0RPM نشون میده
بعضی وقتا هم یکی از فنا آروم میچرخه و یکی دیگه ثابته ولی بازم 0RPM نشون میده
وقتی با دست یه دور میچرخونمش شروع به چرخش میکنه و تو نرم افزار ها هم سرعت فن رو درست نشون میده یا گاهی اوقات با از برق کشیدن سیستم و دوباره روشن کردنش هردو فن بدون مشکل کار میکنه
پاورم 485 گرین هست.به نظرتون مشکل از کجا میتونه باشه؟

3393_03.jpgScreenshot (133).png
-------------------------------------------------------------------------
 
Last edited:

memol1985

Registered User
تاریخ عضویت
30 مارس 2018
نوشته‌ها
701
لایک‌ها
100
ببین من زیاد ب این کارت وارد نیستم اما شاید به ی دمای خاصی برسه شروع ب کار میکنه فن هاش
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,372
لایک‌ها
22,820
سن
39
محل سکونت
طهران
سلام
باید بگردید معمولا تعمیرکارها فن های کارت گرافیک های خراب رو میفروشند یا در همین انجمن قسمت بازارچه درخواست بدید شاید کاربری فن مناسب کارت شما را داشته باشد .
 

YosefFaraji

Registered User
تاریخ عضویت
26 فوریه 2012
نوشته‌ها
2,819
لایک‌ها
1,419
ببین من زیاد ب این کارت وارد نیستم اما شاید به ی دمای خاصی برسه شروع ب کار میکنه فن هاش
نه این کارت اینجوری نیست کارتای جدید این حالتو دارن
سلام
باید بگردید معمولا تعمیرکارها فن های کارت گرافیک های خراب رو میفروشند یا در همین انجمن قسمت بازارچه درخواست بدید شاید کاربری فن مناسب کارت شما را داشته باشد .
سلام. بله مثل اینکه باید به فکر تعویض فن باشم
یکی از فناش گیر داره
ممنون
 

YosefFaraji

Registered User
تاریخ عضویت
26 فوریه 2012
نوشته‌ها
2,819
لایک‌ها
1,419
فنارو درآوردم تمیزشون کردم و با اسپری خشک داخل موتور رو تمیز کردم ولی بازم مشکل برقراره
الان سرعت چرخش فن کم شده و دما خیلی بالا میره

Screenshot (137)2.png

ویدیو هم به پست اول اضافه شد
 

memol1985

Registered User
تاریخ عضویت
30 مارس 2018
نوشته‌ها
701
لایک‌ها
100

YosefFaraji

Registered User
تاریخ عضویت
26 فوریه 2012
نوشته‌ها
2,819
لایک‌ها
1,419
سلام دوستان
تو ایسام یه گرافیک GIGABYTE پیدا کردم که سوخته بود و فنشو خریدم ازش
فن سمت چپی مشکل داشت.بدون اینکه هیت سینکو باز کنم عوضش کردم
همون مدل فنه و سرعتش با قبل خیلی فرق کرده
Screenshot (147).png IMG_7527.JPG IMG_7533 T.jpg
------------------------------------------------------------------------------------------------------
بعدش یه سوال دیگه داشتم نخواستم تاپیک جدا بزنم
یکی از دوستان یه 1060 6GB داره سه فنه هست و طولش 29سانتی متره درحالی که کیس من نهایتا تا 27 سانتی متر ساپورت میکنه
ولی وقتی گرافیک رو تست کردم تو کیس جا شد
به نظرتون اینجوری مشکل تهویه براش پیش نمیاد اگه گرافیک این سایز بخرم؟حدود 2 سانتی مترش داخله کیسه
IMG_7498 T.jpg IMG_7501 T.jpg IMG_7503 T.jpg
 

memol1985

Registered User
تاریخ عضویت
30 مارس 2018
نوشته‌ها
701
لایک‌ها
100
اون فنی ک از ایسام خریدی دور فن قابل تنظیمه؟
 

YosefFaraji

Registered User
تاریخ عضویت
26 فوریه 2012
نوشته‌ها
2,819
لایک‌ها
1,419
اون فنی ک از ایسام خریدی دور فن قابل تنظیمه؟
بله بین 1800تا 2800rmp متغیره
مال GYGABYTE GT 630 بوده قبلا و مدلش یکیه
فعلا دما از 72 بالاتر نرفته تو فول لود
قبلا 80 و بالاتر میرفت
 
Last edited:

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,372
لایک‌ها
22,820
سن
39
محل سکونت
طهران
سلام دوستان
تو ایسام یه گرافیک GIGABYTE پیدا کردم که سوخته بود و فنشو خریدم ازش
فن سمت چپی مشکل داشت.بدون اینکه هیت سینکو باز کنم عوضش کردم
همون مدل فنه و سرعتش با قبل خیلی فرق کرده
مشاهده پیوست 1152944 مشاهده پیوست 1152943 مشاهده پیوست 1152942
------------------------------------------------------------------------------------------------------
بعدش یه سوال دیگه داشتم نخواستم تاپیک جدا بزنم
یکی از دوستان یه 1060 6GB داره سه فنه هست و طولش 29سانتی متره درحالی که کیس من نهایتا تا 27 سانتی متر ساپورت میکنه
ولی وقتی گرافیک رو تست کردم تو کیس جا شد
به نظرتون اینجوری مشکل تهویه براش پیش نمیاد اگه گرافیک این سایز بخرم؟حدود 2 سانتی مترش داخله کیسه
مشاهده پیوست 1152945 مشاهده پیوست 1152947 مشاهده پیوست 1152946
سلام
بسیار عالی
خیلی خوبه . تونستید فن را تهیه کنید
-----------
مورد دوم هم بستگی به گردش هوای داخل کیس دارد . اگر گردش هوا درست انجام بشه مشکلی پیش نمیاد .
 
بالا