آژانس هواپیمایی
pop up

مشکل هارد - Physical Memory Dumping !

شروع موضوع توسط mohsenshahbazi ‏4 نوامبر 2005 در انجمن سخت افزار

  1. mohsenshahbazi

    mohsenshahbazi همکار بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    4,018
    تشکر شده:
    3,858
    محل سکونت:
    اصفهان
    سلام به همگی ...!

    من تقریبا 4 ماهه این مشکل رو پیدا کردم و دقیقا از زمانی که یک رم 256 به سیستمم اضافه شد ...

    بعد از حدود 1-2 ساعت که سیستم کار میکنه (زمان نامشخص) یه هو اون صفحه آبیه ویندوز ایکس پی میاد و یه ادرس مموری میده ومینویسه :
    Physical Memory Dumping و یک عدد جلوش شروع میکنه به شمارش ....

    و تا سیستم ریست نشه درست نمیشه ...:( :wacko:


    نمیدونم مشکل از چیه ..چون رم جدید رو هم که بر میدارم باز همینجوره ..!!!

    محسن!
     
  2. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    گفتم شايد بد نباشه اين رو يه نگاهي كنيد :)
    " Link "
     
  3. mohsenshahbazi

    mohsenshahbazi همکار بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    4,018
    تشکر شده:
    3,858
    محل سکونت:
    اصفهان
  4. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    ميتونيد ظاهر مادربردتون رو يه چكي بكنيد. ببينيد چطوره. مشكل من اينطور بود كه هر چي جلوتر رفت بدتر شد در حدي كه ديگه وقتي ميخواستم ويندوز نصب كنم اين اررور رو ميداد. مشخص شد كه مربوط به مين برد هست. اگر رم هم مورد داشته باشه و يا با مين برد نسازه باز هم همين مسئله پيش مياد. كه البته مسئله رم سريع قابل بررسي هست و رم هاي قلابي و مشكل دار شامل اين جريان ميشن :)
     
  5. Nima-Pro

    Nima-Pro کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 آگوست 2004
    نوشته ها:
    58
    تشکر شده:
    2
    در اکثر مواقع ایراد از رم هست
    بعضی وقتها رجیسترهای سی پی یو هم که خراب بشن این ارور را میده
    ولی 70 درصد مواقع رم مشکل داره شما با یک رم جدید چک کن ببین مشکلت حل میشه (تغییر دادن اسلات را فراموش نکن)
    اگر درست نشد رم فعلی را روی مادر بورد دیگه نصب کن ببین چه اتفاقی میوفته در نهایت سیستمت را با یک مادربورد دیگه تست کن
    این ارور روز به روز بدتر میشه و دیگه نمیتونی ویندوز روی کامپیوترت نصب کنی پس حواست جمع باشه ویندوز را از دست ندی تا علت را کشف نکردی
    اگه ویندوزت خراب شد و موفق به نصب ویندوز نشدی فقط ویندوز 98 قدیمی یا 95 میتونی نصب کنی و برنامه های جانبی رو هم ...
     
  6. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    دقیقا خودت جواب خودت رو دادی و گفتی مشکل از رم هاست . اون رمی رو که اضافه کردی دربیار و بدون اون تست کن . البته مثل اینکه یه رم دیگه داری درسته ؟

    مارک دوتا رم هات رو هم بنویس
     
  7. boxilink
  8. arashdvb

    arashdvb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 نوامبر 2006
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    سلام بچه ها . منم دقیقا یک هفته میشه که این مشکل برام بوجود اومده . تقریبا از زمانی بوجود اومد که 2 تا رم یکی جدید و یکی رم قدیمیمو هم زمان نصب کردم که نه از لحاظ مارک نه از لحاظ مقدار مموری به هم نمیخورن . تا قبل از خوندن این تاپیک مطمئن نبودم از رم باشه مشکلم هنوزم یکمی شک دارم . شما مطمئن هستید مشکل از رم باشه ؟
    من رم Kingston DDR 1 GB و یک رم Fortex 256 DDR کنار هم استفاده میکنم . بعضی وقتا بعد از یکی دو روز این Error میاد و زود ریستارت میشه بعضی وقتا هم بعد از 5 دقیقه . کسی میتونه کمکم کنه ؟
    حالا سئوال من اینجاست که اگه از رم باشه چرا زمان مشخصی نداره ؟ بعضی وقتا ریست میشه بعضی وقتا نمیشه ؟
     
  9. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    زمانی که تو 5 دقیقه اول اتفاق میافته شما احتمالا از برنامه ای استفاده نمیکنید که رم زیادی اشغال میکنه؟
     
  10. FAB81

    FAB81 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    126
    تشکر شده:
    0
    رم جدید رو در بیارید و تست کنید .
     
  11. arashdvb

    arashdvb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 نوامبر 2006
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    با تشکر از اینکه جواب دادید.راستش من از ویندوز ویستا استفاده میکنم . خوشبختانه این ویندوز بعد از ریستارت شدن های ناگهانی بعد از بالا اومدن ویندوز بطور اتوماتیک برنامه Problem Solver اجرا میشه و مشکل رو اعلام میکنه.وقتی که این برنامه اجرا شد دیدم نوشته نوع ارور : BlueScreen شناسه: Dumping Error و نوشته بود ایراد از فایل های مینی دامپ MiniDump در درایو C بوده . رفتم توی درایو C و فولدر Minidump رو که 3 فایل توی اون بود پاک کردم . الان 3 روزه که از اون ریستارت میگذره و دیگه مشکلی نیست . خدا کنه مشکل از همین بوده باشه . هر چند میدونم استفاده از این رم ها به این شکل نادرسته . اما اگر دوباره خدایی نکرده ریستارت شد حتما شما رو در جریان میزارم . اگه کسی از ویستا استفاده میکنه لطفا بگید توی C شما هم فولدر MiniDump دارید یا نه . در ضمن من از برنامه های سنگین مثل Maya و Cinema4D استفاده میکنم اما ریست نمیشه . بازی NFS ProStreet هم نصبه بازم ریست نشد . فکر میکنم مشکل از همون فایل ها بوده که خدا میدونه از کجا پیداشون شده .
     
  12. alireza_simkesh

    alireza_simkesh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1,696
    تشکر شده:
    4
    همه bluescreen ها دلیلشون یکی نیستن.
    وقتی این Bluescreen میاد اون بالا دلیلشو مینویشه...بیشتر مواقع BAD_POOL_CALLER هست که اینجا گفته که این نوع مخصوص Bluescreen بسیار common هست و دلایل بسیار زیادی از جمله RAM,hard, USB.... میتونه داشته باشه.
    دفعه بعد اگه این مشکل پیش اومد قبل از اینکه اون درصد به 100% برسه ببین دلیلش رو چی نوشته.
     
  13. FAB81

    FAB81 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    126
    تشکر شده:
    0

    یک تست با برنامه hdtune از هارد و از رم با برنامه memtest شرکت خود میکروسافت بگیر
    این هم لینک مم تست
    http://oca.microsoft.com/en/windiag.asp
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. alireza_simkesh

    alireza_simkesh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1,696
    تشکر شده:
    4
    یه چیز دیگه هم هست: هیچ وقت از reset کردن BIOS غافل نشو که حلال بسیاری از مشکلات هست:cool:
     
  16. FAB81

    FAB81 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    126
    تشکر شده:
    0
  17. alireza_simkesh

    alireza_simkesh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1,696
    تشکر شده:
    4
  18. shahramcat

    shahramcat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,907
    تشکر شده:
    65
    محل سکونت:
    Iran , Tehran
    من هم این مشکل رو داشتم که از رم بود . 80% این نوع مشکل از رم کام÷یوتر هست . اول از همه اونارو چک کن.
     
  19. mr pc

    mr pc کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    3
    تشکر شده:
    0
    دوست عزیز این مشکل اکثرا از معیوب بودن رم ناشی میشه یا حتی استفاده از رمهایی که با یکدیگر سازگاری ندارند.
     
  20. FAB81

    FAB81 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    126
    تشکر شده:
    0
    اگر اشکال از رم باشه با تست رم به برنامه microsoft mem test خودش رو نشون میده .
     
  21. alireza_simkesh

    alireza_simkesh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1,696
    تشکر شده:
    4
    منظورتون این هست؟!
     
  22. FAB81

    FAB81 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    126
    تشکر شده:
    0
    من متوجه نشدم .