آژانس هواپیماییexchanging

مشکل وایرلس با مودم D-Link 2640U

شروع موضوع توسط mhaf ‏6 می 2010 در انجمن اینترنت پرسرعت ADSL و وایرلس و وایمکس

  1. mhaf

    mhaf کاربر فعال برق و الکترونیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏27 فوریه 2006
    نوشته ها:
    1,599
    تشکر شده:
    298
    محل سکونت:
    کرج
    سلام
    دوستان یه مشکلی با این مودم دارم که خیلی اعصابمو خورد کرده
    به هیچ وجه نمیتونم با این مودم از طریق وایرلس به اینترنت وصل بشم.
    جالبه که از طریق وای فای شبکه رو میشناسه و خیلی خوب وصل میشه
    حتی 192.168.1.1 رو هم پینگ میکنه
    ولی هیچ سایتی رو نمیتونم باز کنم و همه اش میگه server not found
    هر کی میتونه یه کمکی بکنه که بدجوری گیر کردم
    دو بار هم مودمو کلی ریست کردم و از اول همه تنظیمات رو انجام دادم ولی نمیشه که نمیشه
     
  2. TinySkin

    TinySkin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2009
    نوشته ها:
    1,303
    تشکر شده:
    43
    محل سکونت:
    تهران
    منظورت رو واضح تر بگو
    منظورت اينه كه مثلا با لپ تاپ ميخواي اينترنت در يافت كني؟
    اگه منظورت اينه نوع كانكشن مودمت رو روي ppoe بزار و رمز گزاري رو هم غير فعال كن
    بعد برو با لپ تاپ وصل شو و اينترنت بگير
    اگر منظورت رو واضح بگي ميخواي چيكار كني بهتر ميتونم راهنمايي ات كنم
     
  3. mhaf

    mhaf کاربر فعال برق و الکترونیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏27 فوریه 2006
    نوشته ها:
    1,599
    تشکر شده:
    298
    محل سکونت:
    کرج
    منظورم همینه
    نوع کانکشن هم PPPOE هست
    رمز گذاری هم نداره
    ولی میگم که نمیتونم شبکه رو باز کنم
    یعنی به شبکه وصل میشه ولی هیچ سایتی رو نمیتونم باز کنم
     
  4. esfahanweb

    esfahanweb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    1,066
    تشکر شده:
    94
    محل سکونت:
    Esfahan
    مقدار MTU ( در شکل زیر مکانش نشان داده شده ) را روی 1488 تنظیم کنید بعد هم مودم راsave/reboot بکنید
    [​IMG]
     
  5. mhaf

    mhaf کاربر فعال برق و الکترونیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏27 فوریه 2006
    نوشته ها:
    1,599
    تشکر شده:
    298
    محل سکونت:
    کرج
    الکی الکی خودش درست
    اصلا نفهمیدم چی شد
     
  6. mohandesam

    mohandesam کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2012
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. mohandesam

    mohandesam کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2012
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    سلام..منم همین مشکلو دارم میشه خواهش کنم جواب بدید چکار کنم درست نمیشه یعنی وصل میشه با موبایلم اما سایت باز نمیکنه چیکارش کنم؟؟لطفا بگید