• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل ورودی گوگل و خلاصه نتایج جستجو

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
این سایت ما
tempdownload.com
قبلا ورودی خوبی داشته از گوگل ( نسبت به تعداد مطالب و زمان راه اندازی) اما بعد از یه سری تغییرات که دوستان دادن و معلوم نیست چیکار کردن!
ورودی ما از گوگل 0 شده از یاهو بعضی روزها داریم اما گوگل 0 داخل نتایج هستیم پستهای جدید ایندکس میشه اما ورودی نداریم
متن توضیحات قالبها اختصاصی هست لینک از آپلودسنتر خودمون هست رنکش هم 3 هست
مشکل بعدی این هست که خلاصه نتایج سایت ما در گوگل نسبت به سایر نتایج خیلی کمتره یعنی کمتر از یه خط برای هر پست خلاصه میزنه! این مشکل رو چطور باید برطرف کرد؟
گفتم شاید مربوط به وردپرس باشه اینجا مطرح کردم

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
کلا گوگل این چند روزه قاطی کارده منم سایتم سئوی خوبی داره ولی خیلی دیر مطالب ایندکس میشن معلوم نیست گوگل رو چی کار کردن که نمیتونه مطالب رو بیاد و ببره

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
یعنی برای همه اینجوریه؟ ولی فکر کنم اون مشکل خلاصه مطلب توی نتایج مشکل افزونه ها و وردپرس من باشه از گوگل نیست

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
سات من طوریه که مطالبش زیاد نیست و بیشتر از 2 الی 3 خط نمیشه برای همین در اینباره نمیتونم راهنمایی کنم ولی در ایندکس شدن مطالب که بدجور حال ما رو گرفته البته فعلا تا وقتی این httpS لعنتی درست بشه

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
آقا فکر نکنم مشکل از گوگل باشه!
چون یکی دو تا سایت رو چک کردم ورودی شون همون مثله دیروز و پریروز بوده!
ولی اینکه ورودی صفر شده،ممکنه از دستکاری افزونه ی all in one seo باشه،بعضی از این سئو کار ها noindex میزنن به تگ ها،چک کن!

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
راستی،این قالب پولیش رو خیلی دوست دارم،ولی فارسیش رو نه،انگلیسیش خیلی خوشگلهههه!

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
بله ما ایندکس میزدیم گفتم noindex کن تغییر بده توی تنظیمات ورودی بیشتر بشه ما 11 تا مطلب داشتیم تقریبا 40 ورودی گوگل همون ماه اول ولی گفتن تغییر بدی بهتر میشه تغییراتی توی کلمات کلیدی دادیم نو ایندکس کردیم کلا دیگه ورودی گوگل با ما خداحافظی کرد! حالا میخوایم بدونیم مشکل از کجاست دوباره نو ایندکس رو برداشتیم این دیر ایندکس شدن مطالب هم مضاف بر تمام مشکلات ما شده.
قالب هم polished ورژن 2 هست قابل شما رو هم نداره

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
مشکل دیر ایندکس شدن رو که میتونید داخل گوگل وبمستر زمانش رو کم کنید!!

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
ایجاد نقشه سایت xml و معرفی به گوگل
بالابردن زمان آپدیت خزنده گوگل Crawl Rate
نبود متا تگ noindex

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
مشکل دیر ایندکس شدن رو که میتونید داخل گوگل وبمستر زمانش رو کم کنید!!
مثل بنز پهنای باند مصرف می کنه این روش جالب نیست
ایجاد نقشه سایت xml و معرفی به گوگل
بالابردن زمان آپدیت خزنده گوگل Crawl Rate
نبود متا تگ noindex
دو کار انجام شده خزنده گوگل هم گفتم مصرف پهنای باند به شدت بالا میره ارزش ندار

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
Crawl Rate رو زیاد کنید،فشار میاد به سرور،اگه سرورتون رو ارزون تهیه کردین پیشنهاد نمیشه.

ممنون .

ببینید میخوام ببینم برای اوقاتی که هاست داون میشه مثلا دو روز سایت بالا نمیاد ، میشه جلوی گوگل رو گرفت که وارد سایت ما نشه ؟ موقت البته .

مثلا اون یه روزی که میهن وب هاست داون بود من الان آمار سایتم سرویس شد خیلی اومده بایین .

میخوام ببینم همچین وقتایی میشه کاری کرد ؟

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
یه فروشگاه داشتم که ورودی و فروش خوبی داشت ولی به همین نحو به فنا رفت...
من یه سری از پست ها رو ویرایش کردم و بعد از اون با وجود اینکه ایندکس ها پاک نشدن ولی ورودی گوگل تقریباً صفر شد. دیگه بی خیالش شدم...

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
ممنون .

ببینید میخوام ببینم برای اوقاتی که هاست داون میشه مثلا دو روز سایت بالا نمیاد ، میشه جلوی گوگل رو گرفت که وارد سایت ما نشه ؟ موقت البته .

مثلا اون یه روزی که میهن وب هاست داون بود من الان آمار سایتم سرویس شد خیلی اومده بایین .

میخوام ببینم همچین وقتایی میشه کاری کرد ؟

این بالا و پایین بردن Crawl Rate اصلا توصیه نمیشه،چون شما امروز که میبری بالا یا پایین یکی دو روز بعدش گوگل تایید میکنه و انجام میده،نامه هم برات میاد،شما میتونی برای اون مواقع آی پی بات ها رو بلاک کنی،که اگه هاست بالا بیاد،در کل پیشنهادم اینه که هاست خوب بگیرید جای اینکه با گوگل بازی کنید :دی

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
به نظر من برای اوایل شروع به کار وبسایت بالابردن Crawl Rate خیلی هم خوبه!!
بعدش میتونه کمش کنه و یا روی دیفالت قرار بده

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
هاست ما از هاست دی ال هست که فکر می کنم یکی از بهترین های ایران هست
......
اون دوستی که گفته بودن تغییراتی دادن ورودیشون صفر شد دقیقاً میشه توضیح بدید چه تغییراتی دادین؟ آیا راهی هست مثل سابق بشه؟

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
هاست ما از هاست دی ال هست که فکر می کنم یکی از بهترین های ایران هست
......
اون دوستی که گفته بودن تغییراتی دادن ورودیشون صفر شد دقیقاً میشه توضیح بدید چه تغییراتی دادین؟ آیا راهی هست مثل سابق بشه؟
منظورتون منم؟ والا دیدم یه سری از پست ها عکسشون خراب شده (رو سرور دیگه بود) اومدم هم متن پست و هم عکس ها رو تغییر دادم. بعد از دو سه روز یه پیغام تو گوگل وبمستر اومد و ورودی گوگل از بین رفت. هر کاری کردم دیگه نشد که نشد. البته از طریق گوگل وبمستر سایت رو دادم برای بازبینی ولی هنوز که خبری نشده (10 روزی میشه)
دیگه کلاً اون فروشگاه رو بی خیال شدم ، دیتابیسش رو بردم رو یه دامین دیگه ، خداروشکر این یکی خوبه :rolleyes:

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
منظورتون منم؟ والا دیدم یه سری از پست ها عکسشون خراب شده (رو سرور دیگه بود) اومدم هم متن پست و هم عکس ها رو تغییر دادم. بعد از دو سه روز یه پیغام تو گوگل وبمستر اومد و ورودی گوگل از بین رفت. هر کاری کردم دیگه نشد که نشد. البته از طریق گوگل وبمستر سایت رو دادم برای بازبینی ولی هنوز که خبری نشده (10 روزی میشه)
دیگه کلاً اون فروشگاه رو بی خیال شدم ، دیتابیسش رو بردم رو یه دامین دیگه ، خداروشکر این یکی خوبه :rolleyes:
بله منظورم شما بودید.
مشکل اینه که این دامین ما خوب هست و نمی تونیم دوباره تغییر بدیم الآن هم که قیمت ثبت دامنه داره نجومی میشه ارزش نداره برای سایت با این موضوع مجدد دامنه بزنیم
مشکل ما اینه که از یاهو و بینگ روزانه ورودی داریم اما از گوگل اصلا دیگه ورودی نداریم بک لینک هم داره ولی باز مشکل پیدا کرده
احتمالا به خاطر تغییراتی که در افزونه all one seo و این موارد دادیم این مشکل به وجود اومده گوگل ویمستر هم اصلا باز نمیشه چند روزه

بالا