• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل پایگاه داده در Visual Basic 2005

arman_123456

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . من رو سیستمم وبی 2005 نصبه . ویستا هم نصب کردم . من یه برنامه خیلی ساده database نوشتم که فقط محتویات جدول رو نشون می ده و یک navigator هم داره .
من جدولم رو با access درست کردم . بعد با wizard خود وی بی اونو اضافه کردم . در قسمت datasource اومد . به اونو کشیدم انداختم روی فرم . خودکار یک gride و navigator درست شده . که ناویگیتوره دکمه save هم داره که کد هم براش آماده نوشته . مشکل من اینجاست که برنامه که اجرا میشه جدول براحتی محتویاتش نشون داده میشه و زمانی که اونو دستکاری میکنم یعنی چیزی واردش می کنم و دکمه save ناویگیتورو می زنم که باید تغییرات در جدول ثبت بشه و دفه بعد که برنامه رو باز کردم نشون داده بشه ، این کار صورت نمی گیره و دفه بعد که برنامه رو اجرا می کنم جدول خالیه.
سورس هایی هم که خوده ماکروسافت گذاشته هم زمانی که دکمه save شون رو می زنم چیزی توی جدول save نمی کنه.
توی سایت ماکروسافت نوشته که روی ویستا باید update برنامه sqlserver (express) نصب کنم . دانلود کردم و نصب کردم ، بازم جواب نداد . SP1 ویژوال استدیو رو هم نصب کردم بازم جواب نداد .
Run as administrator رو هم رو VB تست کردم بازم جواب نداد .
مشکلم با save کردنه . کمکم کنید :wacko::(

_H2_

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
احتمالاً ربطی به برنامه ندارد! من از ویزارد ها استفاده نکرده ام ولی فکر میکنم کد مربوط به Save ساخته نشده باشه، چون در VB.Net (برخلاف VB6) برای Save هم باید دستور جدا داد.
ویزارد احتمالاً برای شما یک DataAdapter و یک DataSet ساخته، شما باید DataSet را با کمک DataAdapter و با دستور Update که عضو DataAdapter است ذخیره کنید.

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
سلام
خوب هستيد من هم نظرم پبيه دوستمون هست .
راستي چرا دوتا تاپيك زديد هم توي وي دات نت و هم وي بي 6 با اجازه شما چون مشكلتون به وي بي 6 ربطي نداره اون تاپيك رو پاك ميكنم
به اميد ديدار

reza1357

Registered User
لایک‌ها
0
اگه در جدولت فیلد کلیدی تعریف نکرده باشید البته در VB.net اطلاعات ذخیره نمیشوند.

بالا