isbn84
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 73
- لایکها
- 0
سلام
ببخشید من یه سوال داشتم ...
من به تازگی ویندوزم را اپدیت کردم ... از ان به بعد در هنگام بالا امدن ویتدوز در start up screen این پیغام را می دهد که ویندوز شما valid نیست و... و باید ان را ولید کنید ..دو گزینه دارد بعدا ولید کن ...الان ولید کن ....می خاهم بدانم راهی برای خلاص شدن از شر این پیغام هست...چون من کامپیوتر را تنظیم کردم که خودش در زمانی خاص روشن شده ..ولی این پیغام مانع از رفتن ویندوز در دسک تاپ می شود ... ایا راهی هست؟؟؟؟
ببخشید من یه سوال داشتم ...
من به تازگی ویندوزم را اپدیت کردم ... از ان به بعد در هنگام بالا امدن ویتدوز در start up screen این پیغام را می دهد که ویندوز شما valid نیست و... و باید ان را ولید کنید ..دو گزینه دارد بعدا ولید کن ...الان ولید کن ....می خاهم بدانم راهی برای خلاص شدن از شر این پیغام هست...چون من کامپیوتر را تنظیم کردم که خودش در زمانی خاص روشن شده ..ولی این پیغام مانع از رفتن ویندوز در دسک تاپ می شود ... ایا راهی هست؟؟؟؟
من یه مشکلی دیگه که دارم اینه که وقتی سیستم رو hibernate میکنم برای مثلا ساعت 3 که برنامه auto power on سیستمو روشن کنه ...وقتی این بین خودم کاری برام پیش بیادو سیستمو دستی روشن کتم چون هایبرنیت بوده زود میاد صفحه دسک تاپ ولی بعدش که میخام کانکت بشم کانکت میشه ولی تو سایتی نمیره و پیغام سرور نات فاوند server not found میده . وقتی بعدش سیستمو ریاستارت می کنم (یعنی دیگه از حالت hibernate ) در میاد .دوباره درست میشه ..