• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل پیغام validation در ویندوز

isbn84

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ببخشید من یه سوال داشتم ...
من به تازگی ویندوزم را اپدیت کردم ... از ان به بعد در هنگام بالا امدن ویتدوز در start up screen این پیغام را می دهد که ویندوز شما valid نیست و... و باید ان را ولید کنید ..دو گزینه دارد بعدا ولید کن ...الان ولید کن ....می خاهم بدانم راهی برای خلاص شدن از شر این پیغام هست...چون من کامپیوتر را تنظیم کردم که خودش در زمانی خاص روشن شده ..ولی این پیغام مانع از رفتن ویندوز در دسک تاپ می شود ... ایا راهی هست؟؟؟؟​

من یه مشکلی دیگه که دارم اینه که وقتی سیستم رو hibernate میکنم برای مثلا ساعت 3 که برنامه auto power on سیستمو روشن کنه ...وقتی این بین خودم کاری برام پیش بیادو سیستمو دستی روشن کتم چون هایبرنیت بوده زود میاد صفحه دسک تاپ ولی بعدش که میخام کانکت بشم کانکت میشه ولی تو سایتی نمیره و پیغام سرور نات فاوند server not found میده . وقتی بعدش سیستمو ریاستارت می کنم (یعنی دیگه از حالت hibernate ) در میاد .دوباره درست میشه ..

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8

من یه مشکلی دیگه که دارم اینه که وقتی سیستم رو hibernate میکنم برای مثلا ساعت 3 که برنامه auto power on سیستمو روشن کنه ...وقتی این بین خودم کاری برام پیش بیادو سیستمو دستی روشن کتم چون هایبرنیت بوده زود میاد صفحه دسک تاپ ولی بعدش که میخام کانکت بشم کانکت میشه ولی تو سایتی نمیره و پیغام سرور نات فاوند server not found میده . وقتی بعدش سیستمو ریاستارت می کنم (یعنی دیگه از حالت hibernate ) در میاد .دوباره درست میشه ..​

این مشکل برای من هم موقع hibernate وجود داشت ! کسی راه حلی نمی دونه ؟؟​

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
سلام
ببخشید من یه سوال داشتم ...
من به تازگی ویندوزم را اپدیت کردم ... از ان به بعد در هنگام بالا امدن ویتدوز در start up screen این پیغام را می دهد که ویندوز شما valid نیست و... و باید ان را ولید کنید ..دو گزینه دارد بعدا ولید کن ...الان ولید کن ....می خاهم بدانم راهی برای خلاص شدن از شر این پیغام هست...چون من کامپیوتر را تنظیم کردم که خودش در زمانی خاص روشن شده ..ولی این پیغام مانع از رفتن ویندوز در دسک تاپ می شود ... ایا راهی هست؟؟؟؟​

من یه مشکلی دیگه که دارم اینه که وقتی سیستم رو hibernate میکنم برای مثلا ساعت 3 که برنامه auto power on سیستمو روشن کنه ...وقتی این بین خودم کاری برام پیش بیادو سیستمو دستی روشن کتم چون هایبرنیت بوده زود میاد صفحه دسک تاپ ولی بعدش که میخام کانکت بشم کانکت میشه ولی تو سایتی نمیره و پیغام سرور نات فاوند server not found میده . وقتی بعدش سیستمو ریاستارت می کنم (یعنی دیگه از حالت hibernate ) در میاد .دوباره درست میشه ..
خب مشكل اول شما به خاطر اين هست كه ويندوز شما پكيج مربوط به genuine advantage tool مايكروسافت را دانلود كرده

كار اين پكيج تشخيص اصل بودن ويندوز شما هست كه خب ويندوز شما اصل نيست و اين مشكل را ميگيره

در مورد مشكل دوم شما !! از اونجايي كه اين مشكل براي خود من هم پيش اومد و اين اتفاق بعد از اين بود كه firmware مربوط به بايوس را آپديت كردم ...

مادربورد من مدلAsus M2N32 SLI-Deluxe هست و آپيدت كردم ...
آخرين firmware اي كه ايسوس داده مشكل داره و بعد از stand by كردن و Hibernate كردن ويندوز كه تقريبا اكثر قطعات سيستم خاموش ميشن .. بايوس پس خارج شدن از اين حالت توانايي دستور دادن به قطعات براي خارج شدن از حالت stand by را نداره ... و اين نتيجه اش اين ميشه كه كارت Lan و يا مودم شما به حالت stand by باقي ميمونن كه بعد ريست درست ميشن ...

من مشكل خودم را با آپديت دوباره بايوس خودم به ورژن قبلي بر طرف كردم ...

isbn84

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این مشکل برای من هم موقع hibernate وجود داشت ! کسی راه حلی نمی دونه ؟؟

شما که مشکلی نداری می تونی به همون برنامه دستور بدی که سیستم رو ری استارت بکنه .. مشکله من بد بخت اینه که اون پیغام ولیدیشن اول کار میاد بالا و به صورت اوتوماتیک نمیره تا روش با دست کلیک نکردی ... و مانع رفتن تو دسکتاپ میشه ... حالا کسی راهی نمیدونه که بشه ویندوز رو ولید کرد در این حالت ... البته یه نفر نحوه ولید کردنو توضیح داده بود ولی اون موقعی بود که هنوز اپدیت نکردی ویندوزو ... خلاصه کسی فکری به نظرش نمیرسه ...عجب اشتباهی کردم این ویندوزو اپدیت کردما .....:(

isbn84

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب مشكل اول شما به خاطر اين هست كه ويندوز شما پكيج مربوط به genuine advantage tool مايكروسافت را دانلود كرده

كار اين پكيج تشخيص اصل بودن ويندوز شما هست كه خب ويندوز شما اصل نيست و اين مشكل را ميگيره

در مورد مشكل دوم شما !! از اونجايي كه اين مشكل براي خود من هم پيش اومد و اين اتفاق بعد از اين بود كه firmware مربوط به بايوس را آپديت كردم ...

مادربورد من مدلAsus M2N32 SLI-Deluxe هست و آپيدت كردم ...
آخرين firmware اي كه ايسوس داده مشكل داره و بعد از stand by كردن و Hibernate كردن ويندوز كه تقريبا اكثر قطعات سيستم خاموش ميشن .. بايوس پس خارج شدن از اين حالت توانايي دستور دادن به قطعات براي خارج شدن از حالت stand by را نداره ... و اين نتيجه اش اين ميشه كه كارت Lan و يا مودم شما به حالت stand by باقي ميمونن كه بعد ريست درست ميشن ...

من مشكل خودم را با آپديت دوباره بايوس خودم به ورژن قبلي بر طرف كردم ...

دوست من ..از کجا بفهمم دقیقا مدل مادر بردم چنده و باید firmware رو دانلود کنم؟ ... ایا این همون درایو است که میگن در اصطلاح یا چیز دیگس؟ یعنی کجا دنبالش بگردم ؟دنبال چی بگردم؟

یه کم از علم نامحدودت ما رو سیراب کن ....

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
دوست من ..از کجا بفهمم دقیقا مدل مادر بردم چنده و باید firmware رو دانلود کنم؟ ... ایا این همون درایو است که میگن در اصطلاح یا چیز دیگس؟ یعنی کجا دنبالش بگردم ؟دنبال چی بگردم؟

یه کم از علم نامحدودت ما رو سیراب کن ....
حالا آخه من كه نمي دونم مدل مادربورد شما چي هست !!

در مورد اينكه گفتين ""همون درايور هست؟"" نه خير ... با درايور فرق داره ... firmware رابط بين سخت افزار و درايور هست :)

مدل مادربورد خودتون را بگين ممنون ميشم

isbn84

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا آخه من كه نمي دونم مدل مادربورد شما چي هست !!

در مورد اينكه گفتين ""همون درايور هست؟"" نه خير ... با درايور فرق داره ... firmware رابط بين سخت افزار و درايور هست :)

مدل مادربورد خودتون را بگين ممنون ميشم
مادر بردم msi هست ولی می خاستم بدونم تو خود کامپیوتر جایی نیست که مدل دقیق مادر بردو نوشته باشه مثل جایی که مدل cpu رو نوشته.

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
مادر بردم msi هست ولی می خاستم بدونم تو خود کامپیوتر جایی نیست که مدل دقیق مادر بردو نوشته باشه مثل جایی که مدل cpu رو نوشته.
توي Run بنويسيد msinfo32.exe

توي قسمت system summery يه قسمت داره نوشته Bios version/Date توي اينجا مدل مربوط به مادربورد را هم نوشته

از اينجا ميتونيد مشخصات دقيق سيستم خودتون را بفهميد

isbn84

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توي Run بنويسيد msinfo32.exe

توي قسمت system summery يه قسمت داره نوشته Bios version/Date توي اينجا مدل مربوط به مادربورد را هم نوشته

از اينجا ميتونيد مشخصات دقيق سيستم خودتون را بفهميد

سلام
خیلی ممنون

اینه؟
American Megatrends V5.4

حالا باید تو اینترنت دنبال چی بگردم ..یعنی تو سرچم چی بنویسم
خیلی ممنون...

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
سلام
خیلی ممنون

اینه؟
American Megatrends V5.4

حالا باید تو اینترنت دنبال چی بگردم ..یعنی تو سرچم چی بنویسم
خیلی ممنون...
خب مثل اينكه مادربورد هاي MSI توي اين قسمت با ASUS فرق دارن ...

شما اگه ممكنه عكس اين صفحه كه باز ميشه را اينجا قرار بده ... تا اگه خدا خواست بتونيم با هم ديگه مشكل را بر طرف كنيم ;)

isbn84

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب مثل اينكه مادربورد هاي MSI توي اين قسمت با ASUS فرق دارن ...

شما اگه ممكنه عكس اين صفحه كه باز ميشه را اينجا قرار بده ... تا اگه خدا خواست بتونيم با هم ديگه مشكل را بر طرف كنيم ;)

عکس پیغام validation منظورتونه..؟

من تاحالا مادر بوردمو Bios یا Firmware شو اپدیت نکردم .... به نظرتون اگه اپدیت کنم درست میشه؟
و شما کدومو اپدیت کردین که بعد خراب شد ... من حالا شاید اپدیت کنم مال من در عوض درست شد.

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
عکس پیغام validation منظورتونه..؟

من تاحالا مادر بوردمو Bios یا Firmware شو اپدیت نکردم .... به نظرتون اگه اپدیت کنم درست میشه؟
و شما کدومو اپدیت کردین که بعد خراب شد ... من حالا شاید اپدیت کنم مال من در عوض درست شد.
با اين اوصاف كه شما تا به حال BIOS خودتون را آپديت كردين و مادربورد من هم MSI نيست توي اين زمينه نمي تونم كمك زيادي بكنم ولي ...

با توجه به اينكه مادربورد شما MSI هست ... از روي سايت MSI برنامه MSI Live Update را دانلود و نصب كنيد

.. شما كارهايي را كه من توي عكس هاي ضميمه اين پست قرار دادم انجام بديد به لطف خدا درست ميشه

isbn84

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با اين اوصاف كه شما تا به حال BIOS خودتون را آپديت كردين و مادربورد من هم MSI نيست توي اين زمينه نمي تونم كمك زيادي بكنم ولي ...

با توجه به اينكه مادربورد شما MSI هست ... از روي سايت MSI برنامه MSI Live Update را دانلود و نصب كنيد

.. شما كارهايي را كه من توي عكس هاي ضميمه اين پست قرار دادم انجام بديد به لطف خدا درست ميشه

خیلی ممنون دوست من

شرمنده کردی

بالا