سایت ساز وبزیخرید بک لینک

مشکل کندی سرعت با هارت مکستور ساتا گیگ

شروع موضوع توسط Akon ‏18 مارس 2007 در انجمن سخت افزار

  1. Akon

    Akon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 مارس 2007
    نوشته ها:
    358
    تشکر شده:
    1
    سلام
    یه هارد ساتا مکستور گرفتم پدرمو در اورده
    قبلا که نمیشد با هارد قدیمیم هارد به هارد کنم که توی یه تاپیک دیگه پرسیدم و حل شد
    الان سرعتم خیلی پایینه مثلا دو تا برنامه باز می کنم گیر داره .. هنگ میکنه

    مثلا با تورنت دارم دانلود می کنم وقتی تو یاهو میزنم بره صفحه 360 رو باز کنه تورنتم هنگ میکنه و صفحه اینترنت اکسپلورر باز نمیشه تا تورنت رو ببندم . ......

    کلا احساس می کنم کنده

    دو بار ویندوز زدم باز همونه
    همین ویندوز و همین برنامه ها رو دقیقا روی هارد قدیمی نصبه و خوب و عالی کار می کنه
    هارد رو با HD tune تست کردم بد سکتور نداره

    مین بردم giga 8I848 P هست ...
    768 مگ رم دارم
    دیروز بایوس رو هم اپدیت کردم ولی فرقی نکرد ..


    از تو ستاپ هم روی auto گذاشتم و هم روی manual و ساتا رو انتخاب کردم ولی باز موقع بالا اومدن مینویسه
    IDE و کنارش میزنه مکستور ساتا و ......
    این طبیعیه ؟

    الان سرویس پک 2 نصبه و یه انتی ویروس کسپراسکی
    روی هارد قبلی هم همین ها نصب بود و چیز جدیدی توش نریختم که بگیم ویروسه چون دقیقا هارد قدیم روی این کپی شده
    پارتیشن بندی رو با پارتیشن مجیک 8 تحت ویندوز ردیف کردم
    دیگه واقعا اعصابم رو به هم ریخته ..
    یه راهنمایی کنید

    این جریان درایور چیه ؟ میگن موقع نصب ویندوز F6 بزن و .. لازمه ؟
    برای این کار باید ویندوز رو دوباره بریزم ؟

    اینو پس بدم یه IDE بگیرم ؟ اگه اره چه مدلی خوبه و اذیت نمیکنه
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,688
    تشکر شده:
    37
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    مطمئن شو که پاورت از پس تأمين برق کافی برای همه قطعات برمياد. و همينطور در ولتاژها و آمپرهای خوروجی مشکلی نداره. نوسان و noise نميندازه و از اين دست. برق خونتونم همينطور.
     
  4. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    با برنامه speedfan ولتاژ ها و دما ها رو چك كن . تو hdtune حداقل و حدكثر سرعت هاردت چند بود
     
  5. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,688
    تشکر شده:
    37
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    من 1 ماه پيش يه Core2DUO برای کسی بستم تو خونشون مدام خاموش روشن ميشد هر جای ديگه درست کار ميکرد. پاورشم عالی بود. نهايت بهش گفتم يه ترانس برق بذاره قبل از پاور. اينکارو کرد درست شد. شما هم از کسی ترانس برق (با محافظ فرق داره) امانت بگير امتحان کن.
    يه چيز ديگه اينکه سعی کن اون کابل برقی که به پشت هارد وصله به دستگاه ديگه اي مثل فلاپی يا Optical Drive يا کارت گرافيک يا هارد ديگه وصل نباشه.
     
  6. Akon

    Akon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 مارس 2007
    نوشته ها:
    358
    تشکر شده:
    1
    مرسی
    راستش دیگه تصمیم گرفتم بدم یه IDE بگیرم
    چون مین بردم مثل ادم این ساتا رو نمیشناسه
    هر کاری کردم نشد

    الان بازش کردم گذاشتم کنار
     
  7. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    درايور چيپست مادربرد رو نصب كردي . كارهائي كه در بالا گفتم انجام دادي .
     
  8. Akon

    Akon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 مارس 2007
    نوشته ها:
    358
    تشکر شده:
    1
    الان چون هارد رو باز کردم گذاشتم کنار نشد تست کنم
    ولی درایور چیپست هم نصب کرده بودم و حتی سعی کردم پی سی ای ها رو در بیارم و سیدی رام و دی وی دی رو هم در اوردم گفتم شاید برق کم میاره که فرقی نکرد

    سیستم هم بالا میاد به اسم IDE میشناستش
    سعی کردم دوباره با مکس بلاست پارتیشن بندی کنم ولی پیغام داد هاردت رو نمیشناسم و نمیتونم برات پارتیشن بندی کنم و برای ساپورت هاردت به فلان ایمیل تماس بگیر و ......

    در کل حوصله دردسر ندارم برای همین میخوام برش گردونم چون دوستمه به جای هارد نو ورش میداره و یکی دیگه میده

    با HDTUNE قبلا تست کرده بودم و از نظر سالم بودن هیچ مشکلی نداشت و بد سکتور اینا نداشت
    سرعت رو فک کنم ازمینیمم 6 زده بود تا به بالا و با عکس هایی که تو تاپیک ها می دیدم مقایسه کردم بالایی مال اونا از 20 شروع میشد ولی مال من 6 بود ولی سرعت ماکسیمم با اونا یکی بود و میزان مصرف سی پی یو منم فکر کنم 4 درصد بود
    یادم نیست دقیق

    حالا یه IDE بگیرم مگه بده؟ میشه یه مدل و مارک خوب معرفی کنید که اذیت نکنه و سازگار باشه با سیستمم
     
  9. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    هارد كه من ميتونم بهت توصيه كنم 320gb sata2 وسترن ديجيتال هست
     
  10. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,688
    تشکر شده:
    37
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    تأييد ميشه. الان 2 تاش داره کار ميکنه مثل ساعت. با لبات بازی ميکنه.(دو نقطه دی)
    فقط 16 مگ بافر بگير.
     
  11. Akon

    Akon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 مارس 2007
    نوشته ها:
    358
    تشکر شده:
    1
    منظورم IDE خوب بود ..
    مین بردم مثل ادم ساتا رو ساپورت نمی کنه :eek:
     
  12. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,688
    تشکر شده:
    37
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    شايد نياز به ارتقا bios داره. يا اينکه تنظيمات bios رو درست تنظيم نکردی.
     
  13. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,688
    تشکر شده:
    37
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    الان که يه بار ديگه مطلبتو خوندم به نظرم رسيد که اين مشکل 90 درصد به خاطر مکستور بودن هاردته. مشابه اين مشکلو من چند سال پيش با مکستورهای IDE هم داشتم. اين هارد مکستوری که خريدی مربوط به دوران Seagate ميشه يا قديميتره ؟ پيشنهادم اينه که WD رو امتحان کن حتماً. bios رو هم ارتقا بده.
     
  14. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    كاملا تاييد ميشه
     
  15. Akon

    Akon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 مارس 2007
    نوشته ها:
    358
    تشکر شده:
    1
    دوستان من دانشجو رشته کامپیوتر هستم ..
    هر کاری رو که فکرش رو بکنید کردم

    بایوس اپدیت شده و اخرین نسخه روشه
    تنظیمات ستاپ هم چیزی نداره که بگید اشتباه انجام دادم
    روی اتوماتیک تنظیم کردم نشد
    روی manual گذاشتم و ساتا رو انتخاب کردم نشد .
    رو ساتا 0 تست کردم نشد و رو ساتا 1 تست کردم بازم همینطور
    درایور ساتا رو از توی سیدی مین برد ریختم رو فلاپی و موقع نصب ویندوز F6 زدم و درایور رید خودش رو (هرچند تاثیر نداره) ریختم ولی فرقی نکرد

    کابل های مختلف تست شده
    هارد هم مکستور مربوط به دوران سیگیت هست و مدلش diamondmax 20 هست با 3 سال گارانتی
    جامپر رو هم روی 1.5 Gb/s گداشتم ..(اگر درش بیارم میشه 3 )

    سرعت کپی و حتی ویندوز ریختن بالاتره و حتی نصب سرویس پک 2 حدود 10 دقیقه هست (با هارد قدیمیم نیم ساعته)
    ولی رو برنامه ها گیر داره
    هارد کامل با کسپر اسکی اپدیت شده چک شده ویروسی در کار نیست
    اطلاعات هارد قدیم رو ریختم رو این که اگه جریان ویروس بود باید اون یکی هارد هم مشکل داشت درسته ؟

    درایور مین برد و همه موارد لازم از جمله چپیست و حتی یو اس بی ها رو نصب کردم

    ولی نمیدونم چرا موقع کار کردن احساس میکنم غیر عادی هست ..اون گیر دادن بیخودیش اذیتم میکنه و مطمئنم نرمال نیست
    مثلا برنامه utorrent رو که باز می کنم و یاهو مسنجر هم بازه میزنم بره صفحه ایمیلم رو باز کنه صفحه اینترنت اکسپلورر باز نمیشه و گیر میکنه و مثلا حدود 10 20 ثانیه جونش بالا میاد تا مثلا یکی از برنامه ها رو ببندم تا باز کنه
    رمم هم 768 هست یعنی 3 تا 256
    سی پی یو 2.8 سلرون دی

    باز نگفتید من چه هارد IDE بخرم که خوب باشه .. ساتا نمیخوام
     
  16. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    هاردهاي ide سامسونگ وسترن هيتاچي اگر ديدي تهيه كن .
     
  17. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,688
    تشکر شده:
    37
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    مسأله اين نيست که ما زوری ميگيم sata بخر. بحث پيدا کردن اشکاله. چيزی که واضحه اينه که شما تنها کسی نيستی که اين Configuration رو داری استفاده ميکنی. مسلماً ديگرانی هم هستند که همين مادربورد و همين هارد رو دارن. امّا سيستم اونها مشکل نداره. پس شما يا هاردت مسأله داره يا مادربوردت. راه حلشم اينه که يه hard ديگه از نوع sata وصل کنی ببينی اون چجوريه. اگه بازم همينطور بود ايراد از مادربورده. ضمن اينکه همين hard رو هم بايد با يه مادربورد ديگه از نوع ديگه تست کنی. ببين تو دوستات اگه کسی hard يا سيستم sata دار داره در صورت امکان اينکارو بکن. اگه ايراد رو پيدا کنی خوب ميتونی از خدمات گارانتيت استفاده کنی.
    در مورد هارد IDE هم همينی که اميد گفت.
     
  18. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    شما ميتوني از كارت ساتا هم استفاده كني كه چيپش VIA هست . خيلي عالي هم جواب ميده .
     
  19. Akon

    Akon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 مارس 2007
    نوشته ها:
    358
    تشکر شده:
    1
    از هردو ممنون
    مسئله من کبود وقت هست و نمیتونم زیاد روی پیدا کردن مشکل وقت بذارم و ترجیح میدم با عوض کردن هارد مشکلم رو حل کنم
    این دومین هاردی هست که اذیت میکنه
    البته هردو همین مدل و همین مارک بود که قبلا تو یه تاپیک دیگه مشکلم رو گفتم و این بود که موقع هارد به هارد با هارد قدیمیم که سیگیت بود وسط کار ریست میکرد و سیستم بالا می اومد پارتیشن ویندوز پریده بود
    که با نصب سرویس پک 2 و 200 مگ 200 مگ کپی کردن مشکلم حل شد

    با هر دو هارد همین مشکل رو داشتم
    اولش فکر کردم هارد اولی که اورده مشکل داره ولی بعد از این که یکی دیگه اورد باز همینطور بود
    مادر بردم هم 3 سال گارانتی اواژنگ هست و 1 سالی میشه خریدم و هیچ مشکلی باهاش نداشتم
    روی پی سی ای ها قطعات متفاوتی داشتم که با هیچ کدوم مشکلی نداشته و تا الان خوب کار کرده با این که 24 ساعت روشنه تا حالا ریست نشده و گیر نداده
    با هارد قدیمیم الان هم مشکلی ندارم .. و داره خیلی عالی کار می کنه

    هر چی که هست نا سازگاری ساتا با مین بردم هست چون اصلا به عنوان هارد ساتا اینو نمیشناسه

    ممنون از توضیحات مفیدتون
    باز اگه چیزی به فکرتون رسید بگید چون تا 14 ام باید هارد رو بدم ببره
     
  20. Akon

    Akon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 مارس 2007
    نوشته ها:
    358
    تشکر شده:
    1
    اگه میشه یکم در موردش توضیح بدید که چیه
     
  21. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    يك كارت PCI هست . كه يك چيپ كنترولر ساتا داره. و دو تا پورت ساتا . كه از روي ميني CD كه بهتون ارائه ميده ميتونيد ديسكت راه اندازش رو براي XP بسازيد. قيمتش زير 20 تومن هست
     
خرید و فروش ارزهای الکترونیکیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی عسل طبیعی و گرده گل ایرانی