• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل گرافیکی در لینوکس

Nemidonam_1989

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من لینوکس redhat 9 رو نصب کردم
وقتی که می خواستم لینوکس رو نصب کنم اول خواستم از روش گرافیکی نصب استفاده کنم که بعد از انتخاب نوع روش و طی کردن مراحل اولیه(هنوز مراحل گرافیکی شروع نشده بودند) بع لودینگ برای نسب که رسید یک دفعه چراغ مانیتور به رانگ نارنجی در اومد و دیگه هیچ کاری جز ری استارت کردن نمیشد انجام داد!
و من از روش متنی برای نصب استفاده کردم و مراحل نصب به خوبی انجام و redhat نصب شد . وقتی که می خواستم وارد لینوکس بشم بعد از لود اولیه ی سیستم عامل (لحضه ی ورود به لینوکس فکر میکنم) دوباره با همون مشکل خاموش شدن مانیتور روبرو شدم.
خودم فکر میکنم ممکنه لینوکس درایور کارت گرافیک منو نشناخته باشه (fx 5200) ! و این مشکل برای همین باشه !؟

لطفا من رو راهنمایی کنید که چطور میتونم این مشکل رو برطرف کنم (بجز تغییر سخت افزاری)

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
دلیل داره که می‌خواید از ردهت 9 استفاده کنید به نظر من بهتره یک توزیع بروزتر و سازگارتر با سخت‌افزارهای جدید رو انتخاب کنید که مشکلاتتون کمتر باشه. این ردهت 9 خیلی قدیمی هست و اگه می‌خواید از خانواده ردهت استفاده کنید فدورا استفاده کنید یا انتخابهای دیگه مثل اوبونتو و پارسیکس وجود داره که برای یک کاربر خانگی خیلی بهتر جواب میده و مشکلاتشون خیلی خیلی کمتره.

بالا