آژانس هواپیماییexchanging

مشکل +Athlon64 3200 با مادربرد ABIT AV8!!! کسی می دونه مشکل چیه؟!

شروع موضوع توسط SonyStyle ‏26 آگوست 2005 در انجمن سخت افزار

  1. SonyStyle

    SonyStyle Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,175
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Inside of >N<
    سلام خدمت همگی! من یه مشکل اساسی یا CPU و Mainboard ام دارم! عجله ای هم هست! هر کی بتونه بگه مشکل از کجاس ممنون میشم!

    CPU من یه Athlon64 3200+ Socket 939 هستش که با یه مادربرد ABIT AV8 خریدمش. تا 3~4 ماه سیستم خیلی خوب کار میکرد، ولی بعد هی شروع کرد هنگ کردن! موقع خاصی هم نداشت، همین جوری یه دفعه ای! بهدم انقدر تعداد هنگ کردن ها زیاد شد که دیگه سیستم نیومد به بالا اومدن نمی رسید و تو Load ویندوز میمرد! من همه ی قطعات جز Main Board و CPU رو عوض کردم ولی مشکل حل نشد! CPU رو بردم گارانتی، گذاشت رو Main خودش (Gigabyte) عین چی کار کرد!! بعد گفتم حتما Mainboard خرابه! اونو بردم گارانتی، یه +3000 روش گذاشت، اونم کار کرد!! ولی CPU خودم رو می ذاشتم هنگ میکرد باز! حتی CPU خودم رو یه Main دیگه که هم مدل مال خودم بود، باز هنگ کرد! حالا گارانتی CPU میگه Mainboard ات خرابه، گارانتی Mainboard هم میگه CPU خرابه! چیکار کنم من؟؟
    البته اینم بگم، من وقتی دیدم با +3000 اومد بالا، CPU multiplier تو بایوس از 10 کردم 9 (یعنی مثل +3000 شد!) و سیستم دیگه هنگ نکرد! ولی خب Clock ام اومده پایین دیگه...
    پیشاپیش از کمک همگی ممنونم!
     
  2. saeed_violinist

    saeed_violinist Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,275
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Netherlands

    :lol: سرکاری نیست !!!؟

    آورکلاک نکردی ؟ بایاست رو آپگرید کن...دما چجوریاس ؟ پاورت سر حاله ؟
     
  3. SonyStyle

    SonyStyle Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,175
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Inside of >N<

    سر کاری چیه بابا!!! :hmm:
    پاور رو عوض کردم، خیلی سر حاله الان! Bios هم upgrade شده! فرقی نکرد! آخه بابا 3ماه درست کار کرده!! دما هم معمولی! البته الان که multiplier رو 9 کردم یکمی کمتر از حتی معمولی!! دقیقا با multiplier مشکل پیدا کرده انگار! +3000 که multiplier اش 9 هست، خوب کار میکنه! +3200 خودم هم وقتی 10 میزارم می هنگه، 9 میکنم کار میکنه! overclock هم نکردم! اون موقع که سالم بود البته چرا! ولی خب مشکلی نداشت! دما خوب بود همه چی هم میزون!
    جدا شبیه سر کاری شده! :wacko:
     
  4. rax

    rax کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    10,228
    تشکر شده:
    1,346
    محل سکونت:
    تهــــــــــــرون
    خيلي مورد جالبيه....يه ميل به ساپورت ابيت بزن....ببين اونا چي ميگن....

    فكر كنم بشه يه باگ از اين مادربرد در اورد..در هر صورت شانس شماست كه مشگلي به اين عجيبي داريد :blink:

    در ضمن سعي كنيد مولتيپر رو بالا ببريد ببينيد چي ميشه..شايد بالا رفت هم كار كرد :blink:
     
  5. SonyStyle

    SonyStyle Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,175
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Inside of >N<
    میل که زدم.... :( Reply کرده به نمایندگی منطقه تون رجوع کنین!! نمایندگی منطقه هم که قربونش برم..... :hmm:
    خب اگه باگ داره چرا 4ماه درست کار کرد؟ :blink: :wacko: در مورد شانس هم موافقم!!
    مولتیپر رو بالا ببرم؟ یعنی دوباره بکنم 10 یا بالاتر؟ 10 بکنم که بعد از 5 دقیقه هنگ میکنه! بالاتر هم که نمیشه برد چون قفله !

    فکر میکنین اگه main رو عوض کنم یه Main Nforce4 مثل AN8 بگیرم، کارم درست میشه؟ یعنی میشه مطمئن گفت ایراد ار Main هست؟ چه جوری مطمئن شم؟ کسی نظر دیگه ای نداره؟
     
  6. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    فن cpu رو چك كن.يه كم خمير سيلكون روي سي پي يو بمال.پاورتم چك كن
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. SonyStyle

    SonyStyle Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,175
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Inside of >N<
    مشکل از دما نیست آخه... من بردم گارانتی هم CPU رو با Power و فن خودش چک کرد که بازم هنگ کرد! سیلیکون هم جواب نداد! اینارو امتحان کردم.... :(
    از پپیشنهاد هاتون ممنون! :rolleyes:
     
  9. SonyStyle

    SonyStyle Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,175
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Inside of >N<
    خب من دیگه مشکلم حل شد!! از همگی هم ممنون! :D رفتم یه ASUS A8N-E خریدم خودم رو راحت کردم!! الان هم عین چی داره کار می کنه!! :happy: :p
    حالا ABIT AV8 3rd Eye هست!! کسی نمی خواد؟؟؟ یه Clock دازه میشه از هر جا باهاش OC کرد! عمرا هم هیچ جا Clock دازش رو گیر نمیارین! هرکی خواست بگه....
    اینم لینکش
     
  10. sunny4u

    sunny4u Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2005
    نوشته ها:
    348
    تشکر شده:
    8
    دوست عزيز اون رم DDR466 مارك Transcend رو از كجا گرفتي و كي گرفتي. من خيلي وقته دنبال رمه سرعت بالا ميگردم ولي ميگن كه ديگه نميارن.
     
  11. SonyStyle

    SonyStyle Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,175
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Inside of >N<
    منم اون موقع که میخواستم بگیرم نبود! خیلی هم گشتم! اینارو هم دوستم برام از چین آورد! البته من دیگه اونجوری برام کاربرد نداره... اگه می خوای بگو حاضرم بفروشمش!! من الان کارم با DDR400 هم راه می افته! اگه خواستی می تونی Mail بزنی! :cool:
     
  12. rax

    rax کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    10,228
    تشکر شده:
    1,346
    محل سکونت:
    تهــــــــــــرون
    بد شانسیات کامل شد..شاب قیمتا رو پايين اورد اساسي.. :lol:

    ولي از اول رفته بودي سراغ انفورس اين بد بختيها نبود ها... :D
     
  13. SonyStyle

    SonyStyle Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,175
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Inside of >N<
    AV8 که خب پره تو بازار! ارزون هم شده! ولی 3rd-Eye اش رو هیچ جا گیر نمیاری! البته این Guru Clock فقط به درد اونهایی می خوره که خوره ی OC هستن دیگه! کلا چیز جالبیه! :happy:
    خب در اینکه nForce4 از VIA KT800 بهتره که شکی نیست! ولی خب متاسفانه اون موقع که من سیستمم رو Upgrade کردم ، هنوز nForce4 نبود! و تنها chipset موجود بازار جز VIA KT800 ، فقط nForce3 بود که اونم می گفتن performance اش خیلی ضعیفتر از KT800 هستش! :(
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right