سایت ساز وبزیخرید بک لینک

مشکل Data Base

شروع موضوع توسط MR777 ‏4 سپتامبر 2004 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. MR777

    MR777 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    33
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran-Tehran-Tehran
    با سلام
    آقای احسان و سار اساتید: من از روی راهنمای نصب MT روی Win XP تقریباً موفق شدم اونو نصب کنم. حالا چرا تقریباً؟ چون با یه مشکل کوچولو برخورد کردم. و اون اینکه شما در بخش دوم گفتین که "دیتابیس لازم را بسازید." بعدش هم من در یکی از سوالات از قبل پرسیده شده خوندم که Access رو نمی شه برای MT استفاده کرد. حالا من چطوری و با چه برنامه ای اون رو بسازم و یه خورده مسخره تر اینکه من نمی دونم آیا کد خاصی رو باید برای این Data Base به کار ببرم یا اینکه نه.
    اینم بی زحمت جواب بدین که اصلاً کار این دیتا بیس در MT چیه؟
    من در کار با MT شاگرد دبستانی هستم. هیچی تقریباً نمی دونم و جای دیگه ای رو هم تا الان به غیر از اینجا اینقدر کامل پیدا نکردم. خواهشاً یه 2 خط بیشتر بنویسن من بتونم اینو راه بندازمش.
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. ei_baba_bi_khial

    ei_baba_bi_khial Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    678
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    Esfahan
    برای ساختن دیتابیسی که mt لازم داره میتونی از دیتابیس Mysql ویا از breckly استفاده کنی.در صورتی که از Mysql استفاده کنی نیاز به یه ابزار برای کار با اون هم دارین.در این مورد اگه باز یه سرچ همین جا بکنی به جواب میرسی :)
     
  4. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    UAE
    اگر قصد داريد ام تي رو روي ويندوز نصب كنيد ميتونيد از اين راهنما هم استفاده كنيد كه خيلي ساده همراه با تصوير توضيح داده
    http://members.lycos.co.uk/weblag/file.htm
     
  5. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,215
    تشکر شده:
    29
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    توضيحي كه احسان داده براي نصب از همه زودتر به نتيجه ميرسه. مشاهير جان اون سايتي كه گفتي رو امتحان كردم اما جالب نيست . درسته تصويريه اما به نتيجه نميرسه! حد اقل من كه به نتيجه نرسيدم با اون هر چي انگولك كردم.
     
  6. MR777

    MR777 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    33
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran-Tehran-Tehran
    با سلام
    مرسی از شما واقعاً راهنمای خوبی بود. نویسنده اش واقعاً روش زحمت کشیده بود. تقریباً همه چیز رو خیلی خوب توضیح داده بود.
    ولی باز من مشکل دارم اون نه یکی بلکه 2 تا: (لازم به ذکره که من همه فایلهای MT رو در پوشه ای به نام weblog در localhost گذاشتم به همین دلیل آدرسها توش weblog دارند)
    1- من تا قسمت mt-check.cgi رو رفتم و همه چیز درست بود. بعدش باید در آدرس بار می نوشتم:
    http://localhost/weblog/mt-load.cgi که با یک Eror روبرو شدم:
    Loading initial data into system...
    Loading weblog...

    An error occurred while loading data:

    Tie 'db\blog.db' failed: Permission denied

    این Eror اگه اشتباه نکنم برای date base هستش که متأسفانه این دوستمون نگفتن چطوری درستش کنم. من هم کلی در اینجاها جستجو کردم ولی چیزی پیدا نکردم که چطوری دیتابیس رو بسازم. (همون سوال اولم، اون بالا)
    2- بعد اومدم نوشتم که:
    http://localhost/weblog/mt.cgi تا وارد سیستم MT بشم و بعد User & Pass رو وارد کردم. حرف اول هر کدوم بزرگ و بقیه حروف کوچک. ولی اون رو هم ایراد می گیره و می گه:
    Invalid login که البته خودم فکر می کنم از همون دیتا بیس باشه.
    خواهشاً یه کم بیشتر بگین. بگین من با این دیتا بیس چی کار کنم. چطوری بسازمش. خوب بلد نیستم. گناه که نکردم که. حالا شما که بلدین به منم یاد بدین. با خدا صحبت می کنم حوری های خوشگل بهتون بده. خوبه؟ من فقط واسه یه دیتا بیس لنگم. اگر مطلبش به صورت لینک هم باشه خیالی نیست. انگلیسی هم باشه باز خیالی نیست. آلمانی هم همین طور اون هم قبوله. ولی دیگه بیشتر نه.
    یکی بگه من با Mysql چطوری باید دیتابیس بسازم. خداییش گشتم ولی پیدا نکردم.
    منتظرم.....
     
  7. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,215
    تشکر شده:
    29
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    MR جان شما بخش دوم نوشته هاي احسان رو در مورد ام تي بخون.

    نگاهي هم به اينجا بنداز. من خودم هم ام تي رو در اندازه ي شما بلدم. فكر كنم ايراد شما در اين قسمتي كه لينك دادم باشه.
     
  8. ei_baba_bi_khial

    ei_baba_bi_khial Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    678
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    Esfahan
    شما فولدر db رو که ساختی سطح دسترسیش رو عوض نکردی؟
     
  9. MR777

    MR777 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    33
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran-Tehran-Tehran
    با سلام
    اولاً اجازه بدین از همه دوستان که تا به اینجا کمک کردند و مطالبی رو نوشتند و یا لینکهایی رو دادند تشکر کنم.
    آقای "مشاهیر" لینک شما خیلی به دردم خورد ولی....
    آقای "فایر بوی 8766" اون لینک شما هم خوب بود ولی....
    آقای " ای بابا بی خیال" من فولدر db رو share کردم فکر کنم برای تعیین سطح دسترسی همین کافی باشه ولی....
    آقا من یه چیزی بگم. آقاجان، من به خدا مشکلم data Base هستش. اگه اون data base ***** (اینجا فحش دادم بهش) رو بسازم دیگه فکر کنم تمومه.
    بابا تو رو خدا یکی بگه من چطوری اون data base ***** رو بسازم.
    همین.
    مرسی.
     
  10. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,215
    تشکر شده:
    29
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    شما مگه my sql رو نصب نكردي؟ مشكلت با ديتابيس چيه؟
     
  11. ei_baba_bi_khial

    ei_baba_bi_khial Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    678
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    Esfahan
    نه اصلا از mysql استفاده نمیکنه با برکلی نصب کرده.
    شما غیر از نصب DB_File Module و ساخت فولدر db هیچ کار دیگه ای نمیخاد بکنی.
    شما چون داخل پوشه weblog فایلها رو ریختی باید این پوشه رو هم share کنی و خلاص ;).همونطور که پوشه db رو share کردی یعنی:
    properties => web sharing =>share this folder
    و در پنجره ای که باز میشه همه گزینه ها رو تیک بزن
     
  12. MR777

    MR777 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    33
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran-Tehran-Tehran
    با سلام
    اولاً تشکر می کنم از همه دوستان که با کمک هم تونستیم eror مربوطه رو عوض کنیم.
    من طبق 2 تا راهنما که یکیش برای احسان خان هستش و دیگری از سایت amirreza.com همه کارها رو از اول پیش بردم و در آخر با این eror موقع mt-load مواجه شدم:
    An error occurred while loading data:

    Connection error: Access denied for user: '[email protected]' (Using password: YES)

    در صورتی که من پوشه cgi-bin رو که همه فایلهای mt رو اون تو گذاشته بودم share کردم و همچنین از mysql هم استفاده کردم با یوزر و پسورد ali. یعنی همون اول که mysql رو اجرا کردم از من یوزر و پسورد خواست که من هر دو رو ali دادم. ولی حالا این بی ادبِ گستاخ می گه: accsess denied.
    این یکی دیگه چرا؟؟؟؟:( :(
    به همین دلیل mt.cgi هم اجرا نمی شه و همین eror یوزر رو می ده.
    راستی چطوری می شه پسورد و یوزر رو در mysql عوض کرد؟
    همین!!!!
     
  13. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,215
    تشکر شده:
    29
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    پسوورد فايل cgi رو كه قرار داري رو بردار. به mysql كاري نداشته باش.
     
  14. MR777

    MR777 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    33
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran-Tehran-Tehran
    جناب ممنون ولی فرقی نکرد. من پسورد رو از mt-db-pass.cgi پاک کردم ولی نشد. رقتم از تو mt.cfg پاک کردم eror عوض شد. از تو mysql از قسمت my.ini setup پسورد رو برداشتم باز هم فرقی نکرد. نمی دونم اشکال کار کجاست.
     
  15. ei_baba_bi_khial

    ei_baba_bi_khial Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    678
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    Esfahan
    ای بابا همون کاری که گفتمو اگه تو روش نصب با برکلی میکردی مشکل حل میشد...
    اما حالا که رفتی سراغ mysql...
    اول اینکه یوزر mysql رو روی لوکال باید root بزنی و بدون پسورد(یعنی همه چیز رو توی mt-db-pass.cgi پاک کنی و سیو کنی)
    یه دیتا بیس هم باید با یه ابزار کار با mysql درست کنی و اسم دیتا بیس رو هم که باید در mt.cfg وارد کنی.
     
  16. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    UAE
    عجيبه فاير جان من تا به فقط از اين روش استفاده كردم خيلي راحت بهم خوب داده بدون هيچ مشكلي.
    روشها ديگه متاسفانه امتحان نكردم. :blush:
     
  17. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,215
    تشکر شده:
    29
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    شايد به دليل بي سواديه منه . نميدونم والا ... چون من اطلاعاتم در مورد اين جريانات فوقولاده پايينه و دوستمون رو هم همونطور كه خودم به نتيجه رسيدم راهنمايي كردم كه يه وقت دلسرد نشه از نصب برنامه مورد نظرش :) .
     
  18. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    UAE
    ممنونيم فاير جان من هم قصدي نداشتم
    من تا به حال يه بار روي لوكال نصب كردم به همين خاطر از مشكلاتي كه پيش مياد چيزي نميدونم.
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی