آژانس هواپیمایی
pop up

مشکل log on و log off ویندوز

شروع موضوع توسط dynamics ‏27 نوامبر 2007 در انجمن ویندوز

  1. dynamics

    dynamics Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 نوامبر 2004
    نوشته ها:
    67
    تشکر شده:
    1
    سلام دوستان.
    من با برنامه spyware doctor ویندوز رو چک کردم و یه سری تروجان پیدا کرد و پاکشون کردم
    سیستم ریستارت شد
    وقتی پسورد میدم و وارد ویندوز میشه به محض نمایش پیام loging on پیام loging off میده و باز برمیگرده به صفحه ورود یوزر و پسورد
    ویندوز رو repair هم که میخوام بکنم از من پسورد administrator میخواد
    یوزر خودم دسترسی administrator داره ولی پسورد administrator رو ندارم
    با پسورد خودم هم که میرم پسورد رو قبول نمیکنه.
    بدون پسورد هم قبول نمیکنه
    لطفآ من رو راهنمایی کنید چه کار کنم؟
    کمکککککککککککک.
     
  2. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    از system restore استفاده کن .
     
  3. dynamics

    dynamics Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 نوامبر 2004
    نوشته ها:
    67
    تشکر شده:
    1
    میشه بیشتر توضیح بدی؟
    دقیقآ چکار کنم
    ممنون میشم
     
  4. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    توی RUN دستور : rstrui.exe را بزنید و سپس یکی از روز های قبل که مطمئن بوددید کامپیوتر شما درست کار می کرده انتخاب کنید .

    البته باید بگم اینکار باعث میشه تمام تنظیمات به اون روز برگزده و از اون روز تا الان هرکاری کردید بی اثر میشه ..
     
  5. dynamics

    dynamics Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 نوامبر 2004
    نوشته ها:
    67
    تشکر شده:
    1
    سلام قربان
    من اصلآ نمی تونم وارد ویندوز بشم تا run رو اجرا کنم
    از کجا run رو اجرا کنم.
    میشه با bootable بیام بالا و در محیط داس این دستور رو بدم:
    a:/rstrui.exe
     
  6. newpersian

    newpersian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 جولای 2005
    نوشته ها:
    210
    تشکر شده:
    1
    امتحان کردی ببینی Safe mode میتونی بیایی بالا

    اگر با Safe mode بتونی بیایی بالا میتونی System Restore رو اونجا اجرا کنی


    1- مطابق تصوير زير برنامه System Restore را اجرا نماييد از مسير :
    Start Menu \ All Programs \ Accessories \ System Tools \ System Restore

    2- گزینه Restore My Computer to an Earlier Time را کليک کنيد :

    3- تاريخي را که کامپيوتر شما در آن خوب کار ميکرد را کليك کنيد و سپس Next را کليک کنيد:

    4- مطمئن شويد همه فايلهاي باز را ذخيره کرده ايد و سپس Next را کليک کنيد.

    نکته: بعد از اينکار کامپيوتر شما به صورت خودکار يکبار رستارت خواهد شد تا عمليات لازم را انجام دهد.
     
  7. boxilink
  8. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    ممنونم .. همینایی که newpersian عزیز گفتند کاملا درست هست
     
  9. dynamics

    dynamics Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 نوامبر 2004
    نوشته ها:
    67
    تشکر شده:
    1
    سلام
    آقا در حالت سیف مود هم همون مشکل هست
    یعنی تا لوگ این میکنه بلافاصله لوگ آف میشه و برمیگرده
    ویندوز فقط تا صفحه لوگ این بالا میاد
     
  10. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    گزينه safe mode with command prompt رو امتحان کن ببين login ميمونه يا نه ! اگه بمونه ميتونی از طريق command prompt پسوورد administrator رو عوض کنی.
     
  11. dynamics

    dynamics Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 نوامبر 2004
    نوشته ها:
    67
    تشکر شده:
    1
    سلام
    قربان در این حالت هم بلافاصله لوگ آف میکنه
     
  12. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    hard خودتو رو يه سيستم ديگه که يه آنتی ويرس مطمئن و به روز داره به صورت slave وصل کن و مطمئن شو که چيزی روش نيست، بعد به جای اينکه در صفحه اول نصب windows گزينه repair را بزنی گزينه اول يعنی نصب windows را انتخاب کن، بعد از i agree برنامه setup ميگرده و windows قبلی شما رو کشف ميکنه، اينجا يه گزينه repair داری که ديگه هم نيازی به پسوورد و اين چيزا نداره.