• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل Title وبسایت در گوگل

RadioCMS

Registered User
لایک‌ها
225
درود دوستان چند وقتی هست Title وبسایت من توی گوگل تغییر کرده و نمیدونم مشکل از کجاست

آمار وبسایتم 1/3 شده ، تایتل بجای اینکه دانلود اهنگ جدید باشه شده yoursite.com ( آدرس دامنه )

29733146182030325280_aaaaaa.jpg

در کنار تمامی پست هامم اومده

2186146182029616413_aaaaa.jpg

در صورتی که اصلا توی title اصلی پست هام وجود نداره

از افزونه yoast هم استفاده میکنم

لطفا راهنمایی کنید

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
در نتایج گوگل به تشخیص گوگل، خیلی اوقات، با توجه به عبارت جستجو شده، Title هم تغییر می کنه و بسیاری اوقات، نام برند اون سایت رو(نام دامنه یا نام برند فارسی اون سایت) رو در کنار عنوان اصلی تنظیم شده نشون میده و این بخش کوچکی از الگوریتم چگونگی نمایش نتایج گوگل هست(شده).

sina_72

Registered User
لایک‌ها
164
تو تنظیمات افزونه seo چک کنید که تایتل چی خورده / به نظر من مشکل از افزونه yoast هست / کد زیر اون چیزی که شما میخواید باشه / یعنی که نام فارسی سایتتون + تایتل مطلب
%%title%% | %%sitename%%

street design

Registered User
لایک‌ها
555
در نتایج گوگل به تشخیص گوگل، خیلی اوقات، با توجه به عبارت جستجو شده، Title هم تغییر می کنه و بسیاری اوقات، نام برند اون سایت رو(نام دامنه یا نام برند فارسی اون سایت) رو در کنار عنوان اصلی تنظیم شده نشون میده و این بخش کوچکی از الگوریتم چگونگی نمایش نتایج گوگل هست(شده).

فکر میکنم حرف ایشون صحیح باشه !!
چون منم همین مشکل رو دارم ...
احتملا دلیلش اینکه شما در حالت عادی تو گوگل سرچ کردی و به کلمه مورد نظرت تو صفحات گوگل ( با نام سایت خودت ) نرسیدی و چند باری اومدی آخره کلمات مورد جستجو، آدرس سایت رو هم وارد کردی و گوگل این حرکتو زده ...

ولی اینکه چطوری میشه اصلاحش کرد من هم هنوز متوجه نشدم.

shadowir

Registered User
لایک‌ها
144
هر دو موردی که گفتید دخیل هستن
الگوریتم گوگل بعضی مواقع بستگی به هدینگ که شما برای مطالب میدین به عنوان تایتل انتخاب میکنه
افزونه رو هم چک کنید ببینید چی میزنه تو سورسش

بالا