مشگلات كامپيوتري (Tech Support)

شروع موضوع توسط thomson762 ‏14 اکتبر 2004 در انجمن بایگانی

  1. thomson762

    thomson762 مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    2,081
    تشکر شده:
    9
    اين هم اولين مشگل بي درمون :

    مشگل این هست که بعد از چند روز که از نصب ویندوز میگذره ویندزه من دیگه مثله مردها کار می کنه و فقط می تونه یک برنامه رو تازه اون هم به زور باز کنه !
    من قبلا" این مشگل رو نداشتم و قبلا" حدوده 1 ماه یا 3 ناه با وین کار می کردام و مشگلی نداشت ولی الان 4 روز پیش وین رو نصب کردم و دیروز باز دوباره مجبور به فرمت کردن اش شدم ؟!
    بعد از 3 روز همینجور Buffer من داغون میشه.
    وقتی می خوام رایت بزنم به وضوح معلوم هست Buffer اولین روز رویه 99 تا 87 یا بیشتر شناوره در روز بعد کم میشه و در روز سوم بین 8 تا87 یا بعضی وقتا 98 یه دفعه میشه 7 یه دفعه میشه 27 و...
    در صورتی که در چنذد روز اول که وین رو نصب میکنم اصلا" همچین مشگلی نداره ؟!
    من قبلا" 3 یا 4 تا برنامه باز میکردم ولی الان یکی هم به زور باز میکنه و من رو بعد از 3 روز نصب وین مجبور میکنه دوباره وین نصب کنم !
    فکر نمی کنم ویروس باشه چون بعد از 3 یا 4 روز سیستم به تدریج اینجوری میشه و روز اول بعد از اینکه همه برنامه ها رو نصب کردم باز هم مشگلی نیست ولی بعد از چند روز سیستم میمیره !
    واقعا" این مشگل خیلی اذیت کننده هست و از کارو زندگی من رو انداخته اگر کسی می دونه راه حل رو بگه !
    ممنون
    یا حق
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    ببین در سیستم رو باز کن و ببین فن سی پی یو خوب کار می کنه؟؟ فن های دیگه سیستم چی؟؟
    تو دی وایس منیجر برو ببین رویه چیزی علامت سوال نداره؟؟
    هارد قدیمی که نیست؟؟
    سرویس پک 2 که همراه ویندوزت نصب نمیشه؟؟
     
  4. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    موقع بالا اومدن ویندوز که بازی درنمی یاره که -یعنی منوی انتخاب ویندوز بی دردسر میاد ؟؟
     
  5. thomson762

    thomson762 مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    2,081
    تشکر شده:
    9
    همه چي درست و بدون مشگل كار ميكنه اين مشگل بعد از 3 يا 4 روز كار با وين به وجود مياد من خيلي وقته اين وين رو نصب ميكنم و باهاش كار ميكنم ولي الان ؟!
     
  6. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,923
    تشکر شده:
    3,608
    محل سکونت:
    Internet
  7. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
  8. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    اقا من يه مشكل شبيه مشكل شكا داشتم . بعد 1 هفته وين به زور بالا مي اومد . مين بورد هم گيگا بود . از وقتي مين رو عوض كردم ( ايسوز ) ديگه اين مشكلو ندارم
     
  9. thomson762

    thomson762 مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    2,081
    تشکر شده:
    9
    دوباره سلام ممنون از كمك ها
    من 256 ddr دارم VRam هم دادام دسته خوده سيستم تنظيم كنه رو 300 اينا نيست اين رو تست زدم ولي بازم درست نشد.
    240 تا هارد دارم كه بازم مشگل از اينا هم نيست
    فن رو هم تازه عوض كردم و يه فن اوريجينال گذاشتم
    نمي دونمم مشگل كجاست كه بعد از 3 يا 4 روز اينجوري ميشه هنوز دارم برسي اش ميكنم
    بازم ممنون
     
  10. thomson762

    thomson762 مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    2,081
    تشکر شده:
    9
    باز دوباره امروز اينجوري شد
    بعد از نصب چند برنامه كه هميشه اون ها رو نصب مي كردم !
    ولي يه ذره به progdvb مشكوك شدم !
    انگار تو time shift مشگل داره !
     
  11. thomson762

    thomson762 مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    2,081
    تشکر شده:
    9
    سلام به همگی
    دوستان آخر مشگل رو فهمیدام از چی هست !
    مشگل مربوط میشد به TIMESHIFT PROGDVB من رو FILE تنظیم اش میکردم در صورتی که باید رو MEMORY تنظیم میکردم اگر رو فایل تنظیم اش کنید براتون مشگل بافر بوجود میاره چه PROGDVB باز باشه چه باز نباشه در اون موقع.
    ممنون از کمک هاتون بچه ها
    یه مطلبی هم در مورده اسم این تاپیک می خواستم بگم و اون هم این هست که من این تاپیک رو زدم که اگر کسی مشگلی تو کام داشت اینجا مطرح کنه بجا اینکه یک تاپیک دیگه بزنه هم فضا الکی رو هاست نمی گیره هم اینکه هی مطالب رو گم نمی کنیم و هم اینکه اگر کسی یکبار بیاد و اینجا رو بخونه کلی چیز میز یاد گرفته.
    انشالا بچه ها استقبال کنن.
    خوش باشین
    یاحق.
     
  12. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    مدل مادر بردت چی بود!!!!!!!! من هم همین طوری بودم و از رو گیگا رفتم رو ای سوس!! البته مال من بایوسش خراب شده بود
     
  13. thomson762

    thomson762 مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    2,081
    تشکر شده:
    9
    من شاتل بود مادر بوردم
     
  14. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    گيگا بايت 7zxe
     
  15. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    pe667 مال من بود با چیپ اینتل!! دوهفته که بایوسش مشکل پیدا کرده بود(چیپ) دهن*****#$$#$!!!!!!!
     
  16. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    گارانتي نداشت؟
     
  17. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    چرا ولی چون می خواستم سیستمو ارتقا بدم دیگه بی خیالش شدم و اونو با یه مدل بالا عوض کردم!!
     
  18. black_jack_of_black_city

    black_jack_of_black_city Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,449
    تشکر شده:
    61
    محل سکونت:
    با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
    من وقتي خونه كسي زنگ ميزنه سيستم روشن ميشه كسي هم تخم نداره دست بزنه به سيستم حتي وقتي هارد رو ور ميدارم بازم اينجوريه

    ميدونم از ستاپ هست ولي چرا اينطوري شده؟
     
  19. thomson762

    thomson762 مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    2,081
    تشکر شده:
    9
    بلكي جان البت خودت شايد بدوني تنظيمات ات رو از bios بايد change كني
    گزينه اش رو خودت مي توني پيدا كني عزيز
     
  20. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    Wake Up On Rign -- > Disabled
     
  21. thomson762

    thomson762 مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    2,081
    تشکر شده:
    9
    سلام
    من يك مشگلي دارم
    من مي خوام با Nero يه cd 90 min رايت كنم ولي نمي تونم ؟!
    تو تنظيمات به قسمت مورده نظراش هم ميرم و رو 90 يا 100 مي زارم محدوديت رو ولي بازم cd رو مي زنه بيرون ؟!
    با nero چه جوري مي تونم رايت بزنم ؟

    كسي ميدونه ؟
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون