• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مصرف سوخت ماشین با شیشه پایین 20% بیشتره، کولر روشن 10%. خسته نباشی دلاور

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
اصطلاحا میگن پیستون آب میکنه..
اون مال زمانیه که در سرعت بالا (دنده سبک) تو دنده کولرو بزنی..
کلا کولر روشن کردن تو دنده خوب تیست..دیگه چه برسه تو سرعت بالا که با دنده سبک تر هستی و زور جاده و آسفالت بر موتور غلبه بیشتری داره..

اصلا روشن کردن کولر ربطی به سرعت نداره..فقط باید اون لحظه کلاجو بگیری و در حین رانندگی دور موتورت زیر 3 نیاد..
یعنی مثلا وقتی داری با 110 تا میری نباید استارت روشن شدن کولرو زد؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
والا من هرچی میخونم
به همون موضوع پی میبرم:(:(
از بس ذهنت درگیر چیز هست.

اتفاقا همین یکی دو هفته پیش تلویزیون داشت یه گزارش در مورد همین نشون میداد و اونجا از یه مکانیک که مثلا کارشناس بود سوال پرسید و اون مکانیک مثلا کارشناس گفت که باید در سرعت پایین کولر رو روشن کرد !!
یه چیزایی مثل پیستون رو نشون داد و گفت در صورتیکه در سرعت بالا اقدام به روشن کردن کولر کنید این پیستون ها کج میشن و به ماشین آسیب میرسونه
حالا اون پیستونهایی که نشون داد مال چی و کجا بود رو نمیدونم
اون 60 کیلومتر درباره بهینه بودن پایین دادن شیشه یا استفاده از کولر بود.

چند مطلب درباره روشن کردن کولر
سعی کنید کولر را هنگامی روشن کنید که دور موتور، پایین باشد و از روشن کردن آن در سرعت‌ها و دورهای بالای موتور خودداری کنید تا از آسیب به کلاچ کمپرسور جلوگیری شود. در ابتدای کار، سرعت پنکه کولر را زیاد کنید تا هوای گرم انباشته شده در مجاری تهویه و در داخل اتاق سریع‌تر تخلیه شده و در ضمن، کل سیستم هم خنک و آماده کار شود.

اگر هنگام گرما وارد خودرو شدید بلافاصله کولر را روشن نکنید پنجره ها را پایین داده و اجازه دهید کمی هوای درون کابین خودرو عوض شود سپس نسبت به روشن کردن سیستم تهویه اقدام کنید. اگر خودرویی در فضای باز و زیر نور خورشید در دمای بالای ۴۰ درجه سانتی‌گراد پارک شود، سطح بنزن موجود در فضای داخل آن بین دوهزار تا چهار هزار میلی‌گرم بالا میرود که ۴۰ برابر بیش تر از میزان قابل قبول آن در واحد حجم است. باز کردن پنجره ها پیش از روشن کردن کولر به خارج شدن این ماده سرطان زا از خودرو کمک می کند.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

* هنگام سفرهاي درون‌شهري در سرعت‌هاي پايين، روشن بودن کولر مصرف سوخت را بالا مي‌برد. بهتر است که در اين شرايط کولر را خاموش کرده و شيشه‌هاي خودرو را پايين بکشيد.

* در سربالايي‌ها، موتور ماشين به اندازه کافي فشار زيادي را تحمل مي‌کند و شما ديگر نبايد با روشن کردن کولر، فشار بيشتري را به آن تحميل کنيد.

Last edited:

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
توی اون گزارش که کارشناس اینطور میگفت , هرچند که من خودم اینو از قبل میدونستم ولی مطمئن نبودم چیزی که شنیدم صحت داره یا نه

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
آقا موقع روشن کردن کولر موتور نباید با گیربکس درگیر باشه..حالا چه دنده یک چه بدتر از اون دنده چهار و پنج ،یه لحظه کلاجو میگیری کولرو روشن میکنی بعد کلاجو برمیداری و رانندگی رو ادامه میدی..
اگه درگیر باشه با گیربکس براش ضرر داره .هرچی دنده سبک تر باشه و سرعت بالاتر،بدتر..

Last edited:

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
آقا موقع روشن کردن کولر موتور نباید با گیربکس درگیر باشه..حالا چه دنده یک چه بدتر از اون دنده چهار و پنج ،یه لحظه کلاجو میگیری کولرو روشن میکنی بعد کلاجو برمیداری و رانندگی رو ادامه میدی..
اگه درگیر باشه با گیربکس براش ضرر داره .هرچی دنده سبک تر باشه و سرعت بالاتر،بدتر..

این موضوع فقط در مورد لگن های ایرانی و ماشین های ۳۰-۴۰ سال پیش صدق میکنه ماشین های امروزی دیگه اینجوری نیست.

alirezabaghi

Registered User
لایک‌ها
655
توی شهر و ترافیک تهران خودم تست کردم کولر نگیرم صدی 9-10 بنزین میسوزونه - کولر بگیرم صدی 14-15
ولی بین شهری و با سرعت بالای 80 کیلومتر تست نکردم .

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
والا من 206 تیپ 5 دارم وقتی کولر می گیرم اینقدر ماشین لش میشه. دنده یکم به زور راه میفته ولی وقتی خاموش میکنم ماشین از جا می کنه!

alirezabaghi

Registered User
لایک‌ها
655
والا من 206 تیپ 5 دارم وقتی کولر می گیرم اینقدر ماشین لش میشه. دنده یکم به زور راه میفته ولی وقتی خاموش میکنم ماشین از جا می کنه!
ماشینت یه مشکلی داره . واسه من تیپ 2 با کولر روشن توی سربالایی ها مثل اوین ولنجک لش نمیشه... تازه تیپ 5 که میگن موتورش قوی تره

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
چس خوری یکی از ویژگی های بارزش ایرانی هاس
نمونش :‌
نکندن نایلون صندلی ماشین و نایلون افتابگیر تا ۱ سال
نکندن برچسب روی تلویزیون یا مونیتور کامپیوتر یا گوشی موبایل
انداختن روکش صندلی روی ماشین برای اینکه صندلی هاش برای صاحب بعدی ماشین نو بمونه !
الانم که مد شده بدنه ماشین رو کاور ضد خش میکشن کلی هم هزینه میکنن
خوردن ساندویچ ۲ نونه برای اینکه سیر بشن و یا خوردن غذای برنجی با نون ! دیدم طرف قرمه سبزی با برنج رو میزاره لای بربری میخوره :general304:
یه سوال
اون پلاستیکا که روی بدنه هستن برای چیه؟
یه تیکه پلاستیکا هستن که دور ماشین تیکه تیکه هستن روی درها
اونارو میبینم انگار فحش میدن بهم
بعضیا میگن برای نو بودنه یا میخوان بگن تازه خریدیم
والا من ماشین گرفتم همون روز اول همه چیشو کندم یه جوری خجالت میکشیدم ماشین زیادی تمیزه نمیدونم چرا این حسو دارم دوس ندارم همیشه ماشین خیلی تمیز باشه و برق بزنه

بالا