• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مصرف عجیب پهنای باند از طرف سرویس مخابرات

fr_sdgh

Registered User
لایک‌ها
24
سلام، همیشه زود زود پهنای باند ما تموم میشه
الان دوباره سرویس مخابراتم رو فعال کردم و du meter رو هم نسب کردم خوب

اول از همه بهشون سفارش کردم ip م رو روی مودم قفل کنن / های سیکوریتی رو هم موقع کانفیگ انجام دادم
خوب مشکل اینجاست که بدون اتصال به V*P*N میزان دریافت رو دوبرار که هیچ فکر کنم 5 برابر نشون میده
50.gif
102.gif
17.gif

از internet download manager استفاده میکنم اگه میده 100 کیلو du meter میده 400 کیلو
7.gif

و*پ*ن ها که قطع هست، استفاده نکردم! چک کردم میزان مصرفی که مخابرات برام اعلام کرد با میزان مصرف du meter تفاوت داشت
61.gif

aliy2324

Registered User
لایک‌ها
48
سلام، همیشه زود زود پهنای باند ما تموم میشه
الان دوباره سرویس مخابراتم رو فعال کردم و du meter رو هم نسب کردم خوب

اول از همه بهشون سفارش کردم ip م رو روی مودم قفل کنن / های سیکوریتی رو هم موقع کانفیگ انجام دادم
خوب مشکل اینجاست که بدون اتصال به V*P*N میزان دریافت رو دوبرار که هیچ فکر کنم 5 برابر نشون میده
50.gif
102.gif
17.gif

از internet download manager استفاده میکنم اگه میده 100 کیلو du meter میده 400 کیلو
7.gif

و*پ*ن ها که قطع هست، استفاده نکردم! چک کردم میزان مصرفی که مخابرات برام اعلام کرد با میزان مصرف du meter تفاوت داشت
61.gif

منم قبلا از مخابرات داشتم روزی یک گیگ از ترافکم کم می شد. الان که اومدم آسیاتک هر هفته 1 گیگ کم می شه تازه بشتر مصرف می کنم. مشکل دیگه سروس مخابرات امنیت پایینه یکی دوبار هم یه مک ای دی ناشناس به اشتراک من وصل شده بود از اون مصرف کرده بود.
کلا مخابرات دزد بازاره

fr_sdgh

Registered User
لایک‌ها
24
منم قبلا از مخابرات داشتم روزی یک گیگ از ترافکم کم می شد. الان که اومدم آسیاتک هر هفته 1 گیگ کم می شه تازه بشتر مصرف می کنم. مشکل دیگه سروس مخابرات امنیت پایینه یکی دوبار هم یه مک ای دی ناشناس به اشتراک من وصل شده بود از اون مصرف کرده بود.
کلا مخابرات دزد بازاره
این که روزی 1 گیگ کم بشه، مک آدرس دیگه ای وصل شده باشه و اینا قضیش فرق میکنه / شما بهتر هست امنیت کانفیگ رو بالا ببری خصوصا اگه وایرلس داری، مک آدرس مودمت رو هم بگو برات قفل کنن

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
واسه منم تقریبا اینجوریه ولی بیشترش بخاطر چیز چی انه

fr_sdgh

Registered User
لایک‌ها
24
الان چند مدت هست سرویس مخابرات کاهش شدید سرعت سرور های خارجی رو داره! آیا همه سرویس دهنده ها به همین شکل در اومدن؟

بالا