• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت سربازی بهزیستی ماده 6

sirjooni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من بابام گوشاش سنگینه شرایطه معافیو رو کاغذ دارم
هنوز اقدام نکردم
میخام اونایی که این مسیرو رفتن بیان اینجا راهنمایی کنن استفاده کنیم
مغذرت بابت مکان پست :|

karkas20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
داش گلم

برو دنبالش ولی بعید بدونم کاری کنن

من بابام دوقطبی شدید داشت که به جنون رسید و با دارو درمان بهتر شد ولی دیگه توانایی کارو نداره ، رفتین پرسیدیم میگن باس سه بار بستری شده باشه / در صورتی ک دکترش اون موقع بما گفت بستری کنش ولی مادرم قبول نکرد.

قانوناش یکم سخت شدن

sirjooni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داش گلم

من بابام دوقطبی شدید داشت که به جنون رسید و با دارو درمان بهتر شد ولی دیگه توانایی کارو نداره ، رفتین پرسیدیم میگن باس سه بار بستری شده باشه / در صورتی ک دکترش اون موقع بما گفت بستری کنش ولی مادرم قبول نکرد.

قانوناش یکم سخت شدن
اینجور میگن من شرایطشو دارم فقظ میگن مملکت حساب نداره
میخاستم بدونم روندش چجوریه اماده باشم

karkas20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
باید برید بهزیستی شهرتون و از اونجا سوال بکنید برای معافیت کفالت چه مدارکی لازمه ، اونا مراحل را بهتون میگن و وقتی مدارک را ببرید یک کمسیون در بهزیستی برای شما اجرا میشه و یک کمسیون در **** وظیفه شهرتون یا استان شما.

کمسیون اولیه زیاد مهم نیست ، اگرم قبول بکنن ولی کمسیون دوم که زیر نظر خود سازمان **** وظیفس هرچی بگه اون برای کفالت شما صادر میشه.اول ی پارتی بجور بعد اقدام بکن .
ی نصیحت بهت بکنم: همه مردم پولی هستند، فقط نرخ هاشون متفاوته !!

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
باید پدرت از کار افتادگی داشته باشه
چون کمیسیون میذارن ، بعضی اوقات قبول میکنن ، بعضی اوقات قبول نمیکنن

گاهی برای موارد الکی براحتی معافی میدن
گاهی برای موارد کامل ، کمیسیونی برگزار میکنن که خودتم به خودت شک میکنی

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
سلام دوستان
من بابام گوشاش سنگینه شرایطه معافیو رو کاغذ دارم
هنوز اقدام نکردم
میخام اونایی که این مسیرو رفتن بیان اینجا راهنمایی کنن استفاده کنیم
مغذرت بابت مکان پست :|
من اقدام کردم , پدرت باید بره بهزیستیه نزدیک منزلتون و بگه میخوام برای معافی ماده ۶ پسرم اقدام کنم . دیگه خودشون میگن چی میخوای و نمیخوای . من پدرم به راحتی کارت گرفت اما باز **** وظیفه من رو معاف نکرد :|
حساب کتاب نداره .

سکولار

Registered User
لایک‌ها
2,721
داداش شما حتی اگه شرایط معافیت داشته باشی کمیسیون معلوم نیست معاف کنن :| سعی کن دلیلت برا معافیت محکم باشه که تازه به 50درصد شانس برسه-برا معافیت اینجوری خیلی گیر میدن
یادمه رفته بودم **** وظیفه طرف پاش قطع بود اومده بود پسرشو معاف کنه یارو گفت باید پا از بالای زانو قطع باشه تا معاف بشه!-برو به امیدخدا ایشالا حله
ضمنا تاپیک رو جای خوبی نزدی-برای سوالات سربازی تاپیک جدا هست

karkas20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستان من این شرایطو دوستم داره ببینید میتونه کاری کنه؟

پدرش سال 80دچار دوقطبی جنون امییز میشه و همچنان تحت دارو و درمان دکتره و مادرش هم ناراحتی اعصاب افسردگی شدید داره و یک داداش 10ساله داره که اونم افسردگی داره.

هر سه تا دارو مصرف میکنن و پدر ناتوانه در کار کردن / خواستم بپرسم براش امیدی هست؟

بعدش این بهزیستی چندتا کمسیون مییگره و کمسیونی که در **** وظیفه گرفته میشه، در شهرستان هست یا مرکز؟ ما ساکن ***** شهر اصفهان هستیم.

دوستم میگفت دکترش میگفتت باید بستری میشده ولی مادرم اجازه نداده و دکتر میومده منزل دارو ارامش بخش یا دارو تجویز میکرده...

میشه کمک کنید؟ ممنون

Last edited:

hosein1371

Registered User
لایک‌ها
48
داش گلم

قانوناش یکم سخت شدن

دوستان من این شرایطو دوستم داره ببینید میتونه کاری کنه؟

پدرش سال 80دچار دوقطبی جنون امییز میشه و همچنان تحت دارو و درمان دکتره و مادرش هم ناراحتی اعصاب افسردگی شدید داره و یک داداش 10ساله داره که اونم افسردگی داره.

هر سه تا دارو مصرف میکنن و پدر ناتوانه در کار کردن / خواستم بپرسم براش امیدی هست؟

بعدش این بهزیستی چندتا کمسیون مییگره و کمسیونی که در **** وظیفه گرفته میشه، در شهرستان هست یا مرکز؟ ما ساکن ***** شهر اصفهان هستیم.

دوستم میگفت دکترش میگفتت باید بستری میشده ولی مادرم اجازه نداده و دکتر میومده منزل دارو ارامش بخش یا دارو تجویز میکرده...

میشه کمک کنید؟ ممنون
ما نفهمیدیم این شرایط دوستته یا خودت؟؟؟

karkas20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
پدرم دو قطبی داشت / این مال منه...من رفتم دنبالش ولی دیدم نتیجش جالب نیست

اون شرایط مال دوستمه که پدر و مادر و داداشش هم مشکل داره.دوستم تازه داره کارشو میکنه

hosein1371

Registered User
لایک‌ها
48
پدرم دو قطبی داشت / این مال منه...من رفتم دنبالش ولی دیدم نتیجش جالب نیست

اون شرایط مال دوستمه که پدر و مادر و داداشش هم مشکل داره.دوستم تازه داره کارشو میکنه

آهان

بالا