• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معاوضه گالکسی اس ۲

leo-6687

Registered User
لایک‌ها
177
سلام به دوستان.
یه مدتی بود دنبال فروش گوشیم بودم که فروختمش به دوستم و به دلیل اشتیاقم به این گوشی دوباره پسش گرفتم. بگذریم.
بعضی از دوستان میشناسن منو و میدونن آدم تنوع طلبی هستم ، واسه همین قصد دارم گوشیم رو حالا با یه تبلت (البته 3G باشه) یا یه گوشی تو همین رنج قیمت تعویض کنم.
گوشی بیشتر نظرم رو n9 هست ، حالا اگه چیز دیگه دارید بگید روش فکر میکنم.
خوب بریم سر اصل مطلب :
گوشی رو تقریبا ۲ ماهه خریدم.
گارانتی که نداره.
made by samsung هست.
۱۶ گیگ ، مشکی ، هندسفری ۱ بار تو گوش رفته (فقط تست سلامت کردم ، چون هدفون بلوتوث دارم . از اون استفاده میکردم و میکنم)
قیمتش رو با این نوسانات نمیدونم چند بزارم که خدا رو خوش بیاد ، آخرین قیمتی که دارم ازش ۱۱۵۰ بوده.
با انصافای این فروم بیان با توجه به تمیزیه گوشی یه قیمتی بزارن .
مثل بقیه دوستان نمیگم که اگه زیر فلان قیمت بفروشم ضرر میکنم چون دروغ گفتم ، هر چی بفروشم سود کردم چون خرید قدیم بوده واسه همین میخوام به تناسب عرف بازار بفروشم.
در خدمتیم.
موفق باشید.

Last edited:

PeDr4m

Registered User
لایک‌ها
16
عزیز فکر می کنی سود کردی . الان 700 هم بفروشی بری بازار با پولش یه S1 هم نمی تونی بخری . اس 1 شده 700 به بالا .

زیر 850 نفروش که بد پشیمون می شی .

leo-6687

Registered User
لایک‌ها
177
عزیز فکر می کنی سود کردی . الان 700 هم بفروشی بری بازار با پولش یه S1 هم نمی تونی بخری . اس 1 شده 700 به بالا .

زیر 850 نفروش که بد پشیمون می شی .

ممنون از توجهتون .

moosavir

Registered User
لایک‌ها
22
عزیز با آیفون ۴ مشکی فوق العاده تمیز در حد آکبند عوض می کنی؟ هیچ فرقی با آک نداره.

modernyanni

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,815
... مثل بقیه دوستان نمیگم که اگه زیر فلان قیمت بفروشم ضرر میکنم چون دروغ گفتم ، هر چی بفروشم سود کردم چون خرید قدیم بوده واسه همین میخوام به تناسب عرف بازار بفروشم.
...

واقعا کارت 20
جدی میگم
کاش همه مثل شما منصف بودن

al_frd

Registered User
لایک‌ها
5
سلام .
با 1110 طاق می زنی ؟ ;)

تهرانی؟
قیمت برام پخ می کنی؟

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز یه پیشنهاد دوستانه بهت میکنم ... تو این اوضاع بازار فروش برای کسایی که دنبال گوشی بازین بزرگترین اشتباهه ، چون بعد از فروش دیگه نمی تونن جایگزین خوبی براش پیدا کننن با بودجه ای در نظر داشتن ... بهترین راه تعویضه ... شما هم تعویض کن ... اگه مصرف کننده به مصرف کننده باشه معامله تون هیچ کدومتون ضرر نمیکنید ، فقط یه تنوعی ایجاد میشه ...
فروش ضرره ... الان مثلا من نوتم رو نوش 1300 بود ، گذاشتم 1200 با لوازمش ، امروز مشتری هست براش ولی نوش شده 1500 ... نمیشه که روزانه قیمت رو برد بالا ، زشته ، شکل دلالی میگیره ... ولی اگه گزینه فروش و خرید رو حذف کنیم و فقط تعویض کنیم آخرش ضرر نمیکنیم ... الان کسایی که گوشی شون رو می فروشن سود نمیکنن ضرر میکنن ، چون جاش هرچی بخرن روز بعدش باید گرون تر بخرن ... ولی تعویض رو من خودم تست کردم ... یه آیفون 4 داشتم برای فروش ، با آیپد 2 تعویضش کردم ، بعدش هم آیپد 2 رو با ریزر تعویض کردم ... تو کل این روند 150 تومن هم رفت تو جیبم ... اختلاف ریزر و آیفون 4 هم همین 150 هستش حالا فوقش 50 بیشتر ... 2 تا وسیله رو تست کردم ضرری هم نکردم ... در صورتی که اگه میرفتم برای فروش و بعدش خرید تا برسم به این ریزر یه 200 تومنی از جیبم هم رفته بود ...

leo-6687

Registered User
لایک‌ها
177
سلام .
با 1110 طاق می زنی ؟ ;)

تهرانی؟
قیمت برام پخ می کنی؟

چقدر سر میگیری ؟ :دی
والا نمیدونم چه قیمتی بزارم ! طبق صحبتهای دوستمون Sweeney منم بیشتر نظرم رو تعویض با N9 هست .
ولی همین الان از مغازه سر کوچمون قیمت گرفتم گفت آکش 1200 شده و گوشیه من رو هم 780 تا 800 میخره و اگه بزارم بیشتر هم میتونه بفروشه !
من تهران نیستم ولی اگه مورد مناسبی پیدا بشه میتونم حضوری تو تهران معامله کنم.

leo-6687

Registered User
لایک‌ها
177
دوست عزیز یه پیشنهاد دوستانه بهت میکنم ... تو این اوضاع بازار فروش برای کسایی که دنبال گوشی بازین بزرگترین اشتباهه ، چون بعد از فروش دیگه نمی تونن جایگزین خوبی براش پیدا کننن با بودجه ای در نظر داشتن ... بهترین راه تعویضه ... شما هم تعویض کن ... اگه مصرف کننده به مصرف کننده باشه معامله تون هیچ کدومتون ضرر نمیکنید ، فقط یه تنوعی ایجاد میشه ...
فروش ضرره ... الان مثلا من نوتم رو نوش 1300 بود ، گذاشتم 1200 با لوازمش ، امروز مشتری هست براش ولی نوش شده 1500 ... نمیشه که روزانه قیمت رو برد بالا ، زشته ، شکل دلالی میگیره ... ولی اگه گزینه فروش و خرید رو حذف کنیم و فقط تعویض کنیم آخرش ضرر نمیکنیم ... الان کسایی که گوشی شون رو می فروشن سود نمیکنن ضرر میکنن ، چون جاش هرچی بخرن روز بعدش باید گرون تر بخرن ... ولی تعویض رو من خودم تست کردم ... یه آیفون 4 داشتم برای فروش ، با آیپد 2 تعویضش کردم ، بعدش هم آیپد 2 رو با ریزر تعویض کردم ... تو کل این روند 150 تومن هم رفت تو جیبم ... اختلاف ریزر و آیفون 4 هم همین 150 هستش حالا فوقش 50 بیشتر ... 2 تا وسیله رو تست کردم ضرری هم نکردم ... در صورتی که اگه میرفتم برای فروش و بعدش خرید تا برسم به این ریزر یه 200 تومنی از جیبم هم رفته بود ...
ممنون از راهنماییتون
منم تو عنوان تاپیکم قید کردم که معاوضه گالکسی اس 2 ، چون میدونم که با فروشش نمیتونم چیزی هم پای گوشیم بگیرم ...
لطف کردین.

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
بههههههه! سلام آقا حسین گل ، خوبی؟ میبینم که بلاخره پسش گرفتی ، مبارکه ;)

حرف دوست خوبمون Sweeney Todd درسته ، تعویض بهترین گزینه ست الان ، چون با این نرخ فضاییی که قیمت گوشیها داره میره بالا ، یه روز که بی گوشی بمونی 50 تومن ضرر میکنی!

ولی اگه خواستی بفروشیش حتماً بهم خبر بده ;)

leo-6687

Registered User
لایک‌ها
177
بههههههه! سلام آقا حسین گل ، خوبی؟ میبینم که بلاخره پسش گرفتی ، مبارکه ;)

حرف دوست خوبمون Sweeney Todd درسته ، تعویض بهترین گزینه ست الان ، چون با این نرخ فضاییی که قیمت گوشیها داره میره بالا ، یه روز که بی گوشی بمونی 50 تومن ضرر میکنی!

ولی اگه خواستی بفروشیش حتماً بهم خبر بده ;)

خیلی مخلصیم شهریار جان ..
والا این دوستمون ترسوند مارو :دی
میترسم بفروشم !! البته خودمم بیشتر دنبال تعویضم .. N9 سراغ نداری واسه ما ؟

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
خیلی مخلصیم شهریار جان ..
والا این دوستمون ترسوند مارو :دی
میترسم بفروشم !! البته خودمم بیشتر دنبال تعویضم .. N9 سراغ نداری واسه ما ؟

نه والا ، راجع به نوکیا هیچ وقت از من سوال نکن! چون همون احساسی که تو نسبت به سونی اریکسون داری من نسبت به نوکیا دارم!!! نوکیا فقط در حد 1202 و 1100 قبول دارم!;)

ولی مطمین باش ، کسی n9 داشته باشه با کله میاد که باهات تعویض کنه;)

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
آخه آدم SII رو بزاره N9 بگیره ؟!! :eek: حیفه به خدا!!

بالا