• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معایب 206 تیپ 2

ahwazdev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام دوستان
من هیچگونه سر رشته ای ندارم و میخوام یه 206 بگیرم، ماشینی که پیشنهاد شده بهم 206 مدل 90 هستش
اما چندتایی از دوستان دلمو زدن و گفتن تیپ دو بدردنمیخوره نگیرش و تیپ 5 بگیر و ...
حالا میخواستم بدونم که معایبش چی هستش؟
چون من نه این برام مهمه که شیشه های عقب برقی نیست، نه مهمه که سرعت خیلی بالانره (نهایت سرعتی که بخوام برم 110)
فقط میخوام یه ماشین بگیرم که زیر پام باشه و باهاش برم و بیام، همین، ماشین باز هم نیستم
با این وجود به نظرتون تیپ 2 مشکلی داره؟
و اینکه با توجه به اینکه هیچ سر رشته ای ندارم دنبال ماشینی هستم که حداقل یک سال در تعمیرگاه نبره منو، اذیتم نکنه، به نظرتون مدل 90 مشکلی نداره؟ قدیمی نیست و اذیت نمیکنه؟
واقعا ممنون میشم هر چه زودتر راهنمایی بفرمایید چون قراره فردا پس فردا معامله اش کنم
خواهشا در مورد ماشین های دیگه هم پیشنهاد ندید چون بنا بر دلایلی الان فقط میتونم 206 بگیرم
مرسی

Sent from my GT-I9300I using Tapatalk

ehsan9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوست عزيز از نظر من مشكلى نداره همون ٩٠ بگير اگه برات همون امكاناتى كه خودتون گفتين مهم نيست هيچ فرق ديگه اى نداره .فقط بدون رنگ پيدا كن

Sent from my iPhone using Tapatalk

ahwazdev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
ممنون میشم دیگر دوستان هم نظر بدن :)

black-black

Registered User
لایک‌ها
227
عزیزم اگربه سلامت خودت و خانواده اهمیت میدی ال نود بگیر هم جاباز تره هم امنیتش بالاتره

ahwazdev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
عزیزم اگربه سلامت خودت و خانواده اهمیت میدی ال نود بگیر هم جاباز تره هم امنیتش بالاتره
حقیقتش خانواده قرار نیست سوار بشه
به سلامت خودم هم اهمیت میدم اما نه به اندازه ی قشنگیه ماشین [emoji23]
ال نود رو خیلی تعریف شنیدم اما به شدت از ظاهرش بدم میاد واسه همین نمیتونم بگیرم
کلا هم یک نفرم جادار بودن و ... خیلی حائز اهمیت نیستش

black-black

Registered User
لایک‌ها
227
دیگه مختاری من چندین نفر رو دیدم که 206 گرفتن مشکلات باطری داشتن بعد از چند ماه استفاده.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
داداش من ۶ ماهه تیپ ۲ مدل آخر ۸۹ گرفتم.واقعا راضی هستم و حتی ۱۰۰۰ تومنم خرج نداشته.۱۵ هزار تا هم باهاش رفتم.واقعا ماشینه خوبیه.من راحت ۱۶۰ تا ۱۷۰ باهاش پر کردم.شما که میخوای ۱۱۰ بری که به راحتی میره.فقط حواست باشه که از چه کسی میخری که تو دردسر نندازت.من خودم از یک فرد ارتشی خریدم که خدایی به ماشین رسیده بود.باطری هم مشکلی نداشته.در ضمن تیپ و قیافه اش به صد تا ال نود میرزه.ال ۹۰ شبیه قوطی کبریته که زیرش ۴ تا چرخ گذاشتن

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

priche

Registered User
لایک‌ها
67

black-black

Registered User
لایک‌ها
227
داداش من ۶ ماهه تیپ ۲ مدل آخر ۸۹ گرفتم.واقعا راضی هستم و حتی ۱۰۰۰ تومنم خرج نداشته.۱۵ هزار تا هم باهاش رفتم.واقعا ماشینه خوبیه.من راحت ۱۶۰ تا ۱۷۰ باهاش پر کردم.شما که میخوای ۱۱۰ بری که به راحتی میره.فقط حواست باشه که از چه کسی میخری که تو دردسر نندازت.من خودم از یک فرد ارتشی خریدم که خدایی به ماشین رسیده بود.باطری هم مشکلی نداشته.در ضمن تیپ و قیافه اش به صد تا ال نود میرزه.ال ۹۰ شبیه قوطی کبریته که زیرش ۴ تا چرخ گذاشتن

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

باید تصادفشون رو دید که کی نمره بالاتری میگیره.
بهر صورت مختارید برید پراید بخرید یا پرشیا یا 206 یا اصلا بخرید یا نخرید.
خوش باشید

pourya74

Registered User
لایک‌ها
384
ذاتا ماشین های مدل 90 و پایینتر از کیفیت مطلوب تری نسبت به جدید ها برخوردارن ..
اما تیپ دو از لحاظ موتوری خیلی ضعیف تر از تیپ پنج هست اما برای شما همین ماشین مناسبه .

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
منتقل شد.

بالا