• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معتبرترین مکان برای خرید و فروش پی پال

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان !

شما می توانید دریافتی های خود را به اکانت های معتبر ما بفرستید و نقد کنید .
سایت epaymenthub.com معتبرترین و مطمئن ترین مکان برای خرید های اینترنتی و دوست خوب برای وب مستر ها و کسانی که می خواهند در اینترنت تجارت الکترونیکی داشته باشند .
do boi nu quan ao nu han quoc yem an cho be chan vay cong so chan vay cong so chup anh thoi trang
اولین وشاید تنها مکانی هست که با توجه به اینکه حساب بانکی و کارت اعتباری بر روی اکانت اضافه شده است ، همواره فروش پی پال به میزان نامحدود ( امکان فروش 30 هزار دلار در روز ! ) برای ما میسر است .
برای قیمت فروش می تونید به سایت www.epaymenthub.com رجوع کنید .

Last edited:

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
یک بار که اومدیم با هم کار کنیم ناز کردی...

بهرحال اگر ازم 930 می خری،بسم الله،من هم دیگه زیاد حال فروختن پی پال ندارم و اگه مشتری نبود،سر 24 ساعت میخوام هر چی هست را بفروشم بره.

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
البته سایتتون هم نمیاد بالا !

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام .

آن زمان من هنوز شناختی از شما نداشتم ولی الان بخواین یکجا می تونم بخرم .
الان نرخ خریدم هر دلار 925 تومان است .

ایمیل زدم.

بهرحال ما هم بدمون نمیاد که یک نفر از بچه های فروم بتونه با قیمت های بالاتر بفروشه و ی جورایی هوات را دارم،اگه هوای مارو داشته باشی.

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان !

علتی که می بینید من قیمتم در سایت بالاست ، هنوز تامین کننده پی پال من کارت اعتباری است و همیشه موجودی دارم و روزانه می تونم تا مرز 10 هزار دلار فروش داشته باشم ( از طریق کارت اعتباری ) !

ولی الان با توجه به نیاز شدید وب مسترها به پی پال و اینکه خیلی از دوستان دریافتی پی پال دارند ، کارم را از فروش پی پال به خرید و فروش پی پال تغییر داده ام . که بتونم با قیمت مناسبتری پی پال در اختیارتان قرار دهم .
do boi nam dep quan ao nu tat so sinh ao so mi cong so ao so mi cong so chup anh su kien
درحال حاضر خرید من هر دلار 930 تومان خواهد بود و به محض اینکه موجودی من بالا رود که نیازی به کارت اعتباری من نباشد ، مطمئن باشید قیمت فروش کاسته خواهد شد !

Last edited:

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
اگه خریدار را شما می شناختی دیگه توبه می کردی :lol: :lol: ایشون هم دارن بالای 930 می فروشن و سودشون محفوضه،من که 930 تا 950 میدم.

منظورت از خریدار کی بود !!؟؟؟؟

ضمنا من سودچندانی نمی گرفتم طبق مطلبی که در پست قبلی ارسال کردم .
من مثل شما و بعضی از دوستان دریافتی پی پال ندارم که دنبال خریدار باشم بلکه هر موقع نیاز باشه از کارت اعتباری مصرف می کردم!

اما اگر دوستان بخواهند پی پال های خود را سریعا نقد کنند ، من در خدمتم . ;)
do boi nam cao cap quan ao nam han quoc mu so sinh cho be vay lien cong so nu vay lien cong so nu chup anh ky niem ngay cuoi
( البته کسانی که برای اولین بار می خواهند با من کار کنند ، نیاز به هماهنگی و گاها معرف یا ضامن هستند ! :p )

Last edited:

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
Last edited:

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
امکانش هست پی پال بخرید، ایگلد بدید (بجای ریال)؟

موجودی من برای ایگولد محدود است ولی اگر بتونم تامین کنم ، مشکلی نیست .
quan lot nam cao cap do ngu nu do dung cho me truoc sau sinh vay lien cong so nu ban buon cho thue trang phuc da hoi
به میزان دریافتی پی پال ، به همان میزان ایگولد می دهم و کاری با نرخ ارز دلار هم نخواهیم داشت !

Last edited:

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
معلبر هستی, خوبی گلی ولی نمی شه رو در دسترس بودنت حساب کرد.

دوست من !

این برنامه را من از دو سه ماه گذشته درنظر داشتم انجام بدم ولی بدلیل تاخیر در سفارشات مشتریان ،
هم فروش کارت اعتباری و هم خرید و فروش پی پال را متوقف کرده بودم .

دوستانی که به سایت من رجوع کرده اند یا با ایمیل مکاتبه کرده بودند ، درجریان هستند که فروش را تعطیل کردیم ، فقط به جهت اینکه تاخیر در انجام سفارشات بود وگرنه مشکلی از نظر فروش نداشتیم !

ولی درحال حاضر که می بینید کارمان را شروع کردیم ، مانند گذاشته می تونیم خدمات را با سرعت قابل قبولی انجام دهیم .
quan lot nam dep do ngu cao cap do dung cho me vay lien cong so quan ao ban buon cho thue trang phuc
خرید و فروش پی پال حداکثر 48 ساعت زمان می برد و اینکه اگر کسی پیدا شود که بگوید پاسخی از سوی ما در ظرف 48 ساعت نبوده کم لطفی کرده !

اکثرا هم بعد از ظهر ها تا 9 شب می توانید با همان شماره موبایلی که در سایت گذاشته ام با من در تماس باشید .

Last edited:

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
منظورت از خریدار کی بود !!؟؟؟؟

ضمنا من سودچندانی نمی گرفتم طبق مطلبی که در پست قبلی ارسال کردم .
من مثل شما و بعضی از دوستان دریافتی پی پال ندارم که دنبال خریدار باشم بلکه هر موقع نیاز باشه از کارت اعتباری مصرف می کردم!

اما اگر دوستان بخواهند پی پال های خود را سریعا نقد کنند ، من در خدمتم . ;)

( البته کسانی که برای اولین بار می خواهند با من کار کنند ، نیاز به هماهنگی و گاها معرف یا ضامن هستند ! :p )

با شما نبودم.

S@h3R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا سایتت برای من بالا اومد

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

من حدود 1800 دلار آمریکا به صورت paypal برای پرداخت یکی از فاکتور های خرید سرور هامون می خوام. پرداخت هم به صورت نقدی و از طریق اینترنت بانک سامان انجام میشه. اگر کسی داره ( معتبر باشه ) با من به شماره 09125863039 تماس بگیره.

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
سلام

من حدود 1800 دلار آمریکا به صورت paypal برای پرداخت یکی از فاکتور های خرید سرور هامون می خوام. پرداخت هم به صورت نقدی و از طریق اینترنت بانک سامان انجام میشه. اگر کسی داره ( معتبر باشه ) با من به شماره 09125863039 تماس بگیره.
ao lot nam goi cam do ngu dep thoi trang cho be gai vay cong so chan vay cong so nu chup anh da ngoai gia re
سلام .
ما می تونیم انجام بدیم .
خواستید با من تماس بگیرید .

Last edited:
بالا