• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معتبرترین هاستینگ ارائه دهنده سرور ابری در ایران ؟؟؟

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
هستش نگران نباش

یه وقت به مغزتون زیاد فشار نیاریدا حیفه بزارید اکبند بمونه

هزینه زیر ساخت ابری بالاست. هر کس ادعا کرد باور نکنید.

درسته پرشین گلود بود قبلا
الان میخام بدونم اگه خواستم سرور ابری بگیرم ازکجا باید بگیرم

mahdy_mihani

Registered User
لایک‌ها
43
من می تونم از دیتاسنتری که باهاش کار می کنم برات بگیرم.
کیفیت فوق العاده بالایی داره. آپتایمش 100 هست.
ولی ماهانه 65 برات در می اد.
1 GIG RAM
1 CPU Core
50 GIG DISK RAID 60
10 mbps ترافیک
US Canada

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
سلام فعلا وجود نداره اون سایت هایی هم که ادعا کلود دارند اصلا معنا کلود نمی دونند چیه
اما بزودی یک دیتاسنتر معتبر و قدیمی ایرانی اولین کلود را راه اندازی میکنه، الانم در حال آماده سازی دیتاسنتر جدیدش هست.

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
سلام فعلا وجود نداره اون سایت هایی هم که ادعا کلود دارند اصلا معنا کلود نمی دونند چیه
اما بزودی یک دیتاسنتر معتبر و قدیمی ایرانی اولین کلود را راه اندازی میکنه، الانم در حال آماده سازی دیتاسنتر جدیدش هست.
شما میشه در مورد سرور ابر یه توضیح بدید؟

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
شما میشه در مورد سرور ابر یه توضیح بدید؟
من هم زیاد اطلاع دقیقی ندارم و اطلاعات در این مورد خیلی کم هست و بیشتر هم تحصیل کرده های ارشد نرم افزاری شاید درگیر باشند

سرور ابر معنی نداره اما شاید سرور ابری معنا پیدا کنه ، سرور در ابر مثل همان قطرات باران هستند در ابر واقعی و اصلا فلسفه آن زمانی به وجود آمد که تعداد زیادی سرور مرتبط با هم اقدام به پردازش داده کنند و شما عملا با فیزیک سخت افزاری سرور درگیر نباشید، نه یک سرور روشن کنید بگیم کلود من روشن شد، البته وی ام ویر یک زیرساخت ارائه داده که با یک سرور می تونید کلود راه بندازید اما اسمی کلود هست چون انتظاری که از کلود میره فراتر از یک سرور هست.
در مجموعه وقتی شبکه ای صدها سرور داشته باشید آن وقت می تواند در مورد ابر صحبت کنید، چیزی که هم اکنون گوگل و آمازون و جدیدا ماکروسافت در حد ده ها هزار سرور و همچین ابرسرور دارند که پیش بینی میشود محدودیت پردازشی کم کم از بین میره و بیشتر مدت زمان استفاده از سرویس مطرح میشه، الان هم اکثر کلود ها بر اساس میزان زمان (حتی ثانیه و دقیقه) استفاده از زیرساخت کلود نرخ بندی می کنند.

در این تاپیک هم مطرح شد، گفتم مقاله فارسی کامل تنها همین هست

به نظر من وب آینده با ( البته با قوی تر شدن ارتباطات و گسترش کلود) تبلت ها و رایانه ها فقط یک باتری و یک ال سی دی خواهند داشت و همه پردازش و ذخیره سازی در کلود صورت میگیره

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
1. هر کی کلود راه اندازی کنه نمیدونه کلود چیه، نه؟! خوشتیپ، فکرت خیلی منفیه!
2. افرانت! قرار بود با VMWare vCloud کار کنن، ولی با وضع شبکه و کیفیت ضعیف تو ایران موفقیت چشمگیری به دست نمیارن! + دیتاسنتر نیست، دکّست!

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
1. هر کی کلود راه اندازی کنه نمیدونه کلود چیه، نه؟! خوشتیپ، فکرت خیلی منفیه!
2. افرانت! قرار بود با VMWare vCloud کار کنن، ولی با وضع شبکه و کیفیت ضعیف تو ایران موفقیت چشمگیری به دست نمیارن! + دیتاسنتر نیست، دکّست!
1- دوست عزیز کلود نصب ویندوز اکس پی نیست که هرکس بتونه و ما وارد مرحله دو بشیم که حالا بدونه کلود چی هاست یا نیست و مطمئنا اگر می دونست به سرور اختصاصیش نمی گفت کلود یا اگر هم بدونه قصد فریب داره که اون دیگه مسئله اش جدا هست.
2- بله افرانت بوده و هست و چیزی که من دیدم سالن سرور و زیرساخت هاش در مرحله پایانی بود. ضمنا قرار نیست اینها تجارت جهانی کنند، بلکه بیشتر در شبکه داخلی ( به اصطلاح اینترنت ملی ! ) مورد استفاده قرار میگیره و در این موضوع کارکرد خودشو خواهد داشت حالا از نظر شما دکه هست دیگه عقیده شخصی خودتونه ولی کاش ما هم یه یدونه از این دکه ها داشتیم.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
مرسی از لطف بی کران شما
یه شرکتی مثه ما هم فریب کار دیگه، آره؟

هر کی ادعا میکنه کاری انجام داده که انجامش برای بقیه سخته، فریبکاره؟
مثلاً هاست دی ال میگه سی پی یو E7 دارم حتمآً دروغه دیگه؟ فقط قیمت یه سی پی یوش به اندازه سرمایه یه هاستینگ معمولیه!
تو سرویس دهنده های هاستینگ ایرانی (به جز دیتاسنتر ها و آی اس پی ها) تنها شرکتی هستیم که نماینده رسمی Ripe هستیم! اینم ادعای دروغیه دیگه؟ نصب ویندوز ایکس پی، آره؟
Its RIPE NCC Association Membership status is: Full

اینا رو گفتم که بدونی "همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر نزاده اند" وگرنه قصد جسارت یا کل کل نداشتم.

موفق باشید ...

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
نکته تکمیلی:
rezaki
خواستید سرویس ابری (مجازی) بگیرید حتماً و حتماً از جایی بگیرید که از vCloud استفاده کرده. بیشتر سرویس دهنده ها (در حالت تست) از OnApp استفاده میکنن که در حال حاضر مشکلات زیادی داره.

nima_haji

Registered User
لایک‌ها
120

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
مرسی از لطف بی کران شما

مثلاً هاست دی ال میگه سی پی یو E7 دارم حتمآً دروغه دیگه؟ فقط قیمت یه سی پی یوش به اندازه سرمایه یه هاستینگ معمولیه!
تو سرویس دهنده های هاستینگ ایرانی (به جز دیتاسنتر ها و آی اس پی ها) تنها شرکتی هستیم که نماینده رسمی Ripe هستیم! اینم ادعای دروغیه دیگه؟ نصب ویندوز ایکس پی، آره؟

اینا رو گفتم که بدونی "همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر نزاده اند" وگرنه قصد جسارت یا کل کل نداشتم.

موفق باشید ...
دلخورم ازت برای یک 21/ رفتی LIR شدی؟ خوب می گفتی من خودم مجانی بهت میدادم.
نگی تعارف اصفهانی بود که شدیداً ناراحت میشم.

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
مرسی از لطف بی کران شما

موفق باشید ...
لحن صبحت کردن کافیه نیاز به شعر ادبیات نیست/
من نگفتم فریب کارید این برداشت خودتون هست، ضمنا من اصلا شرکت شما رو نمیشناسم و در مورد آن صحبتی نداشتم، باز هم میگم کلود سافت وار نیست و بخش عمده آن هارد وار هست. شاید من اشتباه می کنم اما وقتی یه سایت که حتی نام کلود هم در دامنه خود حمل می کنه بعد تو سایتش نوشته مشخصات سرور کلود ما و وی پی اس میفروشه واقعا نمیشه حرفی نزد.

نمی دونم مشکل چیه که آسمون رو به زمین بستید و اینقدر شلوغش کردید، هاست دی ال و رایپ چه ارتباطی به موضوع بحث داره! :)
منم قصد جسارت ندارم اون موقع که تو گوگل سرچ میکردن "کلود هاست"، Did you mean می اومد ما روش داشتیم کار می کردیم. حتی دامنه های ( 1 و 2 ) هم ثبت کردیم اما به خاطر موانع موجود فعلا در همون حد تحقیقات و جمع آوری اطلاعات ... موندیم.

به هر حال من نه قصد تخریب کسی یا جایی دارم و نه توهین، اینجا فروم هست و محل گفتگو و انتشار نظرات. در هر صورت امیدوارم هم خود و هم شرکت تان موفق باشید

Last edited:

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
دلخورم ازت برای یک 21/ رفتی LIR شدی؟ خوب می گفتی من خودم مجانی بهت میدادم.
نگی تعارف اصفهانی بود که شدیداً ناراحت میشم.
نه بابا :دی
کلی هزینه کردیم واسه کارامون، این Ripe هزینه ی کوچیکی بود
+ چند وقت بعد اینکه گرفتیم تاپیکتو دیدم و پست دادم

خوبی خودت؟
لینکتو بده یه نگاهی بندازم بینم چند چندی با Ripe :دی

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
نه بابا :دی
کلی هزینه کردیم واسه کارامون، این Ripe هزینه ی کوچیکی بود
+ چند وقت بعد اینکه گرفتیم تاپیکتو دیدم و پست دادم