rezaki
Registered User
داریم یه همچین چیزی؟؟
هستش نگران نباش
هزینه زیر ساخت ابری بالاست. هر کس ادعا کرد باور نکنید.
شما میشه در مورد سرور ابر یه توضیح بدید؟سلام فعلا وجود نداره اون سایت هایی هم که ادعا کلود دارند اصلا معنا کلود نمی دونند چیه
اما بزودی یک دیتاسنتر معتبر و قدیمی ایرانی اولین کلود را راه اندازی میکنه، الانم در حال آماده سازی دیتاسنتر جدیدش هست.
من هم زیاد اطلاع دقیقی ندارم و اطلاعات در این مورد خیلی کم هست و بیشتر هم تحصیل کرده های ارشد نرم افزاری شاید درگیر باشندشما میشه در مورد سرور ابر یه توضیح بدید؟
1. هر کی کلود راه اندازی کنه نمیدونه کلود چیه، نه؟! خوشتیپ، فکرت خیلی منفیه!سلام فعلا وجود نداره اون سایت هایی هم که ادعا کلود دارند اصلا معنا کلود نمی دونند چیه
اما بزودی یک دیتاسنتر معتبر و قدیمی ایرانی اولین کلود را راه اندازی میکنه، الانم در حال آماده سازی دیتاسنتر جدیدش هست.
1- دوست عزیز کلود نصب ویندوز اکس پی نیست که هرکس بتونه و ما وارد مرحله دو بشیم که حالا بدونه کلود چی هاست یا نیست و مطمئنا اگر می دونست به سرور اختصاصیش نمی گفت کلود یا اگر هم بدونه قصد فریب داره که اون دیگه مسئله اش جدا هست.1. هر کی کلود راه اندازی کنه نمیدونه کلود چیه، نه؟! خوشتیپ، فکرت خیلی منفیه!
2. افرانت! قرار بود با VMWare vCloud کار کنن، ولی با وضع شبکه و کیفیت ضعیف تو ایران موفقیت چشمگیری به دست نمیارن! + دیتاسنتر نیست، دکّست!
دلخورم ازت برای یک 21/ رفتی LIR شدی؟ خوب می گفتی من خودم مجانی بهت میدادم.مرسی از لطف بی کران شما
یه شرکتی مثه ما هم فریب کار دیگه، آره؟
هر کی ادعا میکنه کاری انجام داده که انجامش برای بقیه سخته، فریبکاره؟
مثلاً هاست دی ال میگه سی پی یو E7 دارم حتمآً دروغه دیگه؟ فقط قیمت یه سی پی یوش به اندازه سرمایه یه هاستینگ معمولیه!
تو سرویس دهنده های هاستینگ ایرانی (به جز دیتاسنتر ها و آی اس پی ها) تنها شرکتی هستیم که نماینده رسمی Ripe هستیم! اینم ادعای دروغیه دیگه؟ نصب ویندوز ایکس پی، آره؟
Its RIPE NCC Association Membership status is: Full
اینا رو گفتم که بدونی "همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر نزاده اند" وگرنه قصد جسارت یا کل کل نداشتم.
موفق باشید ...
لحن صبحت کردن کافیه نیاز به شعر ادبیات نیست/مرسی از لطف بی کران شما
یه شرکتی مثه ما هم فریب کار دیگه، آره؟
هر کی ادعا میکنه کاری انجام داده که انجامش برای بقیه سخته، فریبکاره؟
مثلاً هاست دی ال میگه سی پی یو E7 دارم حتمآً دروغه دیگه؟ فقط قیمت یه سی پی یوش به اندازه سرمایه یه هاستینگ معمولیه!
تو سرویس دهنده های هاستینگ ایرانی (به جز دیتاسنتر ها و آی اس پی ها) تنها شرکتی هستیم که نماینده رسمی Ripe هستیم! اینم ادعای دروغیه دیگه؟ نصب ویندوز ایکس پی، آره؟
Its RIPE NCC Association Membership status is: Full
اینا رو گفتم که بدونی "همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر نزاده اند" وگرنه قصد جسارت یا کل کل نداشتم.
موفق باشید ...
نه بابا :دیدلخورم ازت برای یک 21/ رفتی LIR شدی؟ خوب می گفتی من خودم مجانی بهت میدادم.
نگی تعارف اصفهانی بود که شدیداً ناراحت میشم.
نه بابا :دی
کلی هزینه کردیم واسه کارامون، این Ripe هزینه ی کوچیکی بود
+ چند وقت بعد اینکه گرفتیم تاپیکتو دیدم و پست دادم
خوبی خودت؟
لینکتو بده یه نگاهی بندازم بینم چند چندی با Ripe :دی