• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
الان من چي كار كنم كه IQ تو در حد مرغ هست!
swearing.gif

هم شيان متوجه شد من چي گفتم هم دني!
305.gif

ميدوري رم هم باز سه قسمتش رو ديدم اما اصلآ خوشم نيومد! :p
فكر ميكنم همين 5 قسمتي هم كه ديدم ازش خودش خيلي به حساب مياد!
شما سعی کن از دفعه بعد محدوده ی مخاطب هدفت رو وسیع تر از دو نفر در نظر بگیری ...
puzzledsmile.gif

ضمن اینکه طبیعیه تو از میدوری و کارای کمدی رمانتیک خوشت نیاد ... باید به بچه ها بگی کارای Seinen بهت بدن به نظرم ...

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
الان دارم این انیمه ها رو می بینم:

Gravitation: راستش اینکه اصلا خوشم نیومد! یه 5-6 قسمتشو به زور دیدم ولی فکر نکنم به هیچ نحوی بتونم باقیشو ببینم
2lxwef8.gif

داستان عشق بین یه گیتاریست و یه نویسنده اس (هر دو پسرن البته!) ... ولی اصلا هم حسی ایجاد نمی کنه؛ یعنی آدم حس نمی کنه که دلش میخواد اینا به هم برسن ... شخصیت ها جذاب نیستن (این پسره که موهاش صورتیه تمام مدت داره سر و صدا می کنه و بالا و پایین می پره و بیشتر شبیه یه توله سگ خنگ به نظر می رسه. آبروی هر چی پسره برده با این کاراش http://*****************/confused-smiley-17429.gif ) داستان هم کشش نداره، کناره های نونش هم سوخته
wacko1.gif

lg_gravitation_volume-01.jpg

عجیبه که انقدر ریتینگ این انیمه بالاست؛ احتمالا به خاطر موضوعشه
Count_Sheep.gif

Seen in part or in whole by 2021 users, rank: #143
shok.gif
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 7.8246 (Very good-.17), std. dev.: 1.9067, rank: #549
Weighted mean: 7.6404 (Very good-.35), rank: #546
Bayesian estimate: 7.63699 (Very good-.36), rank: #332​

gravitation3wp-th.jpg

اونی که دامن پوشیده هم پسره
upset[1].gif

//

انیمه Beck رو هم تازه شروع کردم به دیدن (تشکر از Asura ی عزیز
241.gif
)

بعد یه قسمت خیلی نمی دونم چی به چیه، ولی ریتینگش که خوبه:

Seen in part or in whole by 1718 users, rank: #178
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.4689 (Very good+.46), std. dev.: 1.7286, rank: #160
Weighted mean: 8.3417 (Very good+.34), rank: #147
Bayesian estimate: 8.33535 (Very good+.33), rank: #73​

BECK.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
این پسره که موهاش صورتیه تمام مدت داره سر و صدا می کنه و بالا و پایین می پره و بیشتر شبیه یه توله سگ خنگ به نظر می رسه. آبروی هر چی پسره برده با این کاراش http://*****************/confused-smiley-17429.gif )
تشابهی بس بجا بود! :p:lol:

dogsuit.jpg
aan632.gif

البته بازم قابل تذکر هست که اين کارتون مورد علاقه دختراست نه پسرا!!!:D پس از تو زياد نميشه انتظاری داشت! :lol:;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
باید به بچه ها بگی کارای Seinen بهت بدن به نظرم ...
سيمور عجب لينک جالبی!:D تا حالا نديده بودمش ولی يه چيزی اول اينکه اين ليستی که ويکيپديا داده پره کارتون های H... هست.:blink::blink::blink: دوم اينکه به نظرم دسته بنديشون خيلی اشکال داره!:wacko: من به عنوان يه دختر از اين کارتون های به قول ويکی پسر پسند خوشم ميآد! :eek: تکليف چيه؟! :rolleyes: فکر کنم من بايد برم پسر شم!:cool::p

ولی جالب بود! ;)

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
تشابهی بس بجا بود! :p:lol:

aan632.gif

توی خود کارتون هم چند بار به صورت سگ نشون داده شده ... فکر کنم مفهومش اینه که اون یکی - معشوقش منظورمه (اسمش رو یادم نیست!) - مو صورتی رو فقط به چشم یه توله سگ دوست داشتنی (؟!!!) می بینه
prariedog1.gif

2000714767535592629_rs.jpg

2000737110252661415_rs.jpg
2000791892966761027_rs.jpg

کلا به این جانور غریب نگاه کنین تا ببینین من چی کشیدم با دیدن این چند قسمت! این مثلا شخصیت اصلی کارتونه!!
2mpe5id.gif

2004446124198551191_rs.jpg
2000711137552859322_rs.jpg

2000749995167877873_rs.jpg
2000777642756502169_rs.jpg

البته بازم قابل تذکر هست که اين کارتون مورد علاقه دختراست نه پسرا!!!:D پس از تو زياد نميشه انتظاری داشت! :lol:;)

معنی ضمنی دومش اینه که تو خوشت میاد از این کارتون؟!
wassat.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
کلا به این جانور غریب نگاه کنین تا ببینین من چی کشیدم با دیدن این چند قسمت! این مثلا شخصیت اصلی کارتونه!!
2mpe5id.gif
برای کامل تر کردن عکس های دنی بقيه قيافه های شوئيچی رو هم اضافه ميکنم:D:

battery.jpg

banana.jpg
fisherman.jpg

schoolgirl.jpg
bunnysuit.jpg
orange.jpg

suitcase.jpg
sumo.jpg
snacks.jpg
speaker.jpg

معنی ضمنی دومش اینه که تو خوشت میاد از این کارتون؟!
wassat.gif
آره من خوشم اومد از اين کارتون!:D کلاً خيلی خنديدم!:lol: و البته اين کارتون باعث شد من با ژانر های ديگه انيمه هم آشنا بشم و بفهمم به جز کنشين و ناروتو و ميدوری و ... کارتون های ديگه اي هم وجود داره!:p

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
يه خبر جالب که امروز تو اينترنت ديدم (البته برای من) اينه که از اين هفته جمعه ها کانال YTV يه کانادا شروع به پخش death note ميکنه:blink: اونم دوبله اينگيليسی. :blink::blink::eek: يادم باشه ببينم، ببينم اين دفعه چه جوری دوبله کردن!!!:f34r::p:lol:

%5Blarge%5D%5BAnimePaper%5Dwallpapers_Death-Note_dnmax_8277.jpg

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سيمور عجب لينک جالبی!:D

: دوم اينکه به نظرم دسته بنديشون خيلی اشکال داره!:wacko: من به عنوان يه دختر از اين کارتون های به قول ويکی پسر پسند خوشم ميآد! :eek: تکليف چيه؟! :rolleyes: فکر کنم من بايد برم پسر شم!:cool::p
خب منم بعنوان یه پسرخیلی از کارتونای دخترپسند رو دوست دارم ... دنی هم بعنوان یه پسر ، خیلی از کارتونای پسرپسند رو دوست نداره (چه ربطی داشت
invisible.gif
)...

کلا تو باید پسر می شدی ؛ دنی باید دختر می شد ؛ منم باید می رفتم کره ماه ... (یا می شدم رئیس جمهور گواتمالا)
kuku.gif

sahar2ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
چند سال پيش يه انيميشني در شبكه ي vox پخش مي شد كه خيلي دنبالشم. از اين انيمه هاي ژاپني كه رنگ چشما و موهاشون يكيه(سبز و صورتي و اينا) و چشاشون همه صورتشونو گرفته:happy: در رابطه با سه تا دختر بود كه يه گروه داشتن و به دوستاشون كمك مي كردن و قدرتاي فوق العاده داشتن. كسي اسمشو نمي دونه؟ كلا من از اين سبك انيمه ها خيلي خوشم مي ياد مي شه چند تاشونو به من معرفي كنيد؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام دوستان
چند سال پيش يه انيميشني در شبكه ي vox پخش مي شد كه خيلي دنبالشم. از اين انيمه هاي ژاپني كه رنگ چشما و موهاشون يكيه(سبز و صورتي و اينا) و چشاشون همه صورتشونو گرفته:happy: در رابطه با سه تا دختر بود كه يه گروه داشتن و به دوستاشون كمك مي كردن و قدرتاي فوق العاده داشتن. كسي اسمشو نمي دونه؟ كلا من از اين سبك انيمه ها خيلي خوشم مي ياد مي شه چند تاشونو به من معرفي كنيد؟
با اين مشخصاتی که گفتی من ميتونم 20 تا کارتون اسم ببرم!:p;) همه کارتون های ژاپنی همين جوری هستن ولی به احتمال قوی اين بوده! ببين خودشه؟ :blink::cool:

Sailor_Senshi2.png

m7.jpg

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
من یه سوال داشتم این کارتون roch رو که الان یکستاله دنبالشم از کی می تونم بگیریم همه شیر کننده ها می گن ندیدم نداریم نیست!(یادم میاد از هدیه اون سری اول این انیمه رو قرار بود بگیرم که متاسفانه نشد!!اینم مشخصات انیمه تا ثابت کنم هست!

همين الان سريال و کارتون ROCH رو با هم مقايسه کن ببين تو کارتون چی کارا کردن که تو فيلم نميتونن بکنن!

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
آره من خوشم اومد از اين کارتون!:D کلاً خيلی خنديدم!:lol: و البته اين کارتون باعث شد من با ژانر های ديگه انيمه هم آشنا بشم و بفهمم به جز کنشين و ناروتو و ميدوری و ... کارتون های ديگه اي هم وجود داره!:p

bawl.gif

vomit.gif

پ.ن: بیا بریم یه Petition بر علیه این کارتون بزنیم!! :lol:

پایه ام! کی بریم؟!
prankster2.gif

خب منم بعنوان یه پسرخیلی از کارتونای دخترپسند رو دوست دارم ... دنی هم بعنوان یه پسر ، خیلی از کارتونای پسرپسند رو دوست نداره (چه ربطی داشت
invisible.gif
)...

کلا تو باید پسر می شدی ؛ دنی باید دختر می شد ؛ منم باید می رفتم کره ماه ... (یا می شدم رئیس جمهور گواتمالا)
kuku.gif

دقیقا کدوم کارتون پسر پسند رو دوست نداشتم؟!
scratch_one-s_head.gif

میگم بیا یه بررسی بکنیم ببینیم ببینیم چند درصد از کارتون های دخترونه و کمدی رمانتیک رو من دوست دارم تو دوست نداری (یا برعکس) که بعد تصمیم بگیریم کی دختر بشه کی بره کره ماه
Laie_28.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من یه سوال داشتم این کارتون roch رو که الان یکستاله دنبالشم از کی می تونم بگیریم همه شیر کننده ها می گن ندیدم نداریم نیست!(یادم میاد از هدیه اون سری اول این انیمه رو قرار بود بگیرم که متاسفانه نشد!!اینم مشخصات انیمه تا ثابت کنم هست!
بايد دسته بچه ها باشه :eek: اگه هيچ کی نداره بازم هديه مرجع خوبی هست.:D چون 100% داره. ;) اون 4 قسمتی هم که کپی رايت شده بود و نداشتيم رو هم گير آوردم و اين دفعه فرستادم.:D;)

خلاصه بايد کامل داشته باشينش.:rolleyes:

دنی ... التماس دعا ... :blush::blush::blush:

i2824_109641.jpg

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
بايد دسته بچه ها باشه :eek: اگه هيچ کی نداره بازم هديه مرجع خوبی هست.:D چون 100% داره. ;) اون 4 قسمتی هم که کپی رايت شده بود و نداشتيم رو هم گير آوردم و اين دفعه فرستادم.:D;)

چرا همه کارای سخت میفته گردن من
Flush.gif
هدیه فکر کنم اگه منو نکشه دست کم سر بذاره به بیابون
violent101.gif

من مسوولیت تلفات و خسارات احتمالی رو قبول نمی کنما ... از الان گفته باشم
biggrin.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
دقیقا کدوم کارتون پسر پسند رو دوست نداشتم؟!
scratch_one-s_head.gif
otome wa buko رو که گفتی بد بود ... جدیدا هم که school rumble رو گفتی جلف بود ... (راستی سری دومش رو نداریم ؟ باید خودم دانلود کنم ؟
blue%5B1%5D.gif
) ...

thk.gif
... آها ... یادمه یه بار هم گفتی که "یه سری از این کارای جلف رو دوست ندارم"...

sahar2ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خواهر فريدا جان
اين عكسايي كه واسه آواتورت مي ذاري مال كارتونهاست؟ مي شه اسمه اين بيست تا انيمه اي كه گفتي رو واسم بنويسي؟

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
otome wa buko رو که گفتی بد بود ... جدیدا هم که school rumble رو گفتی جلف بود ...

thk.gif
... آها ... یادمه یه بار هم گفتی که "یه سری از این کارای جلف رو دوست ندارم"...

اینا که هر دو کمدی رمانتیکه از نوع اندکی جلف ...
mocking.gif

(راستی سری دومش رو نداریم ؟ باید خودم دانلود کنم ؟
blue%5B1%5D.gif
) ...

چرا داریم ... بعلاوه 2 عدد OVA ... دانلود نکن
JC_ghey.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
اینا که هر دو کمدی رمانتیکه از نوع اندکی جلف ...
mocking.gif

چرا داریم ... بعلاوه 2 عدد OVA ... دانلود نکن
JC_ghey.gif
بفرما ... پس توافق حاصل شد ...
149.gif

حالا جدی ، یه چندتا کمدی رمانتیک غیرجلف اسم ببر...

//

یادم باشه ازت بگیرم ...
82.gif

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2

i2824_109641.jpg

مرسی !یه عالمه تنکس اونور طلبت!:wub:فقط من از همه شیر کننده ها پرسیدم!حتی بزرگمهرو تو میتینگ فرستادم سراغشون فایده های نداشت!!:(اگه نبود این دفعه هم می تونم از هدیه بگیرم!(بخدا یه ساله دنبالشم!)

بالا