• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي شركت هاي خدمات اينترنتي مناسب

kourosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
احتمالاَ همگي كساني كه در ايران از اينترنت استفاده مي كنند این روزها با سرعت كم و ساير مشكلات ديگر مواجه شده اند.
نكته جالب اينه كه با بعضي كارت ها (منظورم ISP ها است) می شه وارد بعضی سایت ها شد و با بعضی ها هم نه. بعضی ها سرعت شون خوبه و بعضی ها هم وحشتناک. مثلاً توی این مدت من از البرز ، پارس آن لاین، مروا و فرانت استفاده کردم که هیچ کدام خوب نبودند. می خواستم حالا که این مشکل فعلاً پیش اومده، هر کس از سرویس هایی که استفاده می کنه و راضیه این جا بنویسه تا بقیه هم از اون سرویس ها استفاده کنند. البته این کار علاوه بر این که یک جور تبلیغ واسه اون شرکته یک ایراد هم داره و اون اینه که ممکنه اداره مخابرات به اون جا گیر بده که چرا دسترسی به سایت ها را آزاد گذاشته (در صورتی که من اصلاً منظورم سایت های فیلتر شده نیست و بیشتر منظورم کیفیت کارشان است) به هر حال با توجه به شرایط موجود فکر کنم بد نباشه تا مدتی که تکلیف همه روشن بشه از این شیوه استفاده کنیم. امیدوارم صاحاب سایت از این موضوع ناراحت نشه.

niterider

Registered User
لایک‌ها
3
در طي اين چند سال استفاده از اينترنت به تجربه به من اثبات شده كه تمامي اشتراك دهنده ها بعد از يك مدت ديگه سرويس سابق رو نمي دن . در حال حاضر از شبكه سگال segal استفاده می کنم و راضیم ولی خدا می دونه تا کی خوب باشه .
با وجود فیلتر کردن خیلی از سایتها خیلی هارم فیلتر نکرده ;)

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
من توي اين چند ساله از ندا زياد استفاده كردم و به شدت راضي هستم. ولي خيلي گرونه.. البته من بالاش پول نميدم ! ;)

kourosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حالا كه قرار شده درباره آي اس پي ها بنويسيم می خواستم یک نکته جالب رو بگم. گويا شركت البرز با سایت nedstat مشکل داره. چون هر وبلاگی که از این سیستم نظرخواهی استفاده می کنه (از جمله مال خودم) و من سر زده ام دیدم که لوگوی آمار این شرکت رو نشون نمی ده و وقتی روش کلیلک می کنی اصلاً واردش نمی شه.
دیگه این که اصلاً پست های جدید بعضی وبلاگ ها رو نشون نمی ده. :!: .... این دیگه آخرشه!

من توي اين چند ساله از ندا زياد استفاده كردم و به شدت راضي هستم. ولي خيلي گرونه.. البته من بالاش پول نميدم !
خوش به حال بعضی ها :(

ELMO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بابای من تصمیم گرفته که برای من و شرکتش به طور مشترک یه اکانت بگیره.

اون هم چی ؟ سالیانه و نا محدود .

حالا من مامورم که یه ISP توپ پیدا کنم که اشغالی و خرابی تو کارش نباشه.

فقط این IE عزیز من نسبت به خطوط E1 حساسیت داره و کار نمی کنه.

لطفأ در مورد ISP من رو راهنمایی کنید.

اگر در مورد IE هم راه حلی دارید ، لطفأ بگید.

پیروز باشید ;)

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
من ندا رو توصيه مکنم. فکر کنم نامحدودش سالي 220 هزار تومنه. از پارس آنلاين خيلي بهتره فقط حيف که E1 نداره.

ELMO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
احسان ، ندا فیلتر شده؟
یعنی وبلاگِ خودت رو نشون میده؟

برای WEB HOSTING چطور؟

niterider

Registered User
لایک‌ها
3
احسان نكنه ندا خريدتت . اينجا مي گي سرعتش توپه تو وبلاگتم كه از كافي نتش تعريف كردي ؟
قضيه چيه ؟ :D

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
آقا هر چي ميخرين پارس آنلاين نخرين كه روز به روز داره گند تر و مزخرفتر ميشه كيفيتش.
يه اسمي در كرده و يه E1 هي ميگه..ولي در واقع با آي اس پي هاي رده پايين هيچ فرقي نداره :x

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
احسان ، ندا فیلتر شده؟
یعنی وبلاگِ خودت رو نشون میده؟

برای WEB HOSTING چطور؟

ندا وبلاگ منو فيلتر نكرده... همچنين پارس آنلاين. در ضمن من سرويسهاي ندا رو خوب ميدونم.
البته با بعضي از دست اندركارانشون مشكلات دارم و اونا هم با من. ولي خب سرويس خوب رو بايد تعريف كرد.

در مورد هاستينگ هم از خودم بگير! 8)

shaar

Registered User
لایک‌ها
57
حالا كه هاستينگ ابزارهاي فارسي راه افتاده وسوسه نشدين سرويس دسترسي به اينترنت هم بدين؟
طرفدار كم نداري . . . .
براي همين پيشنهاد مي كنم زياد از شرايط ايده آل صحبت نكن مجبوري بعدا جواب بدي!

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من آرين نت استفاده ميكنم عمرا يكي تون هم شنيده باشه اسمشو
الان كه شلوغ نيست كيفيتش خوبه 4.1kb/sن E1 نداره اصلا E1 با سيستم مخابراتي ايران (آنالوگ) مشكل داره ربطي به IE و مودم نداره.

niterider

Registered User
لایک‌ها
3
من هم چنان مي گم كه شبكه سگال و افلاك خوبه . البته آرين هم خوبه ولي يه مقدار گرونه
www.segalnet.net

ELMO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آدرس سایت آرین رو میشه بنویسید.

مرسی از همه. ;)

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
آقايون! شما كه ميايد شركتهايي كه عقيده داريد خوبه رو معرفي ميكنيد يه لطفي هم كنيد يا قيمت سرويس يا سرويسهاشونم كه ميدونيد رو بنويسيد و يا آدرس وب سايت اون شركتم بنويسيد كه آدم بره قيمت رو چك كنه! :idea:

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
من از پارس آنلاين و ندا معمولا استفاده ميكنم. البته پول براشون نميدم. ولي ندا سرويس ساليانه نامحدود داره 220 هزار تومان. پارس آنلاين هم ماهيانه نا محدود داره 25 هزار تومان.

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من هم چنان مي گم كه شبكه سگال و افلاك خوبه . البته آرين هم خوبه ولي يه مقدار گرونه
اين ارين در پيت از اين حرفاست!
آدرس سایت آرین رو میشه بنویسید.
آدرسش اينه : <a href='http://www.aryannet.com' target='_blank'>www.aryannet.com</a>
البته اگه خواستين يه كم بخندين برين ببينيد مخصوصا طراحي كه جالبه هر دفعه هر كي اومده با سليقه خودش اينجا رو عوض كرده.
آقايون! شما كه ميايد شركتهايي كه عقيده داريد خوبه رو معرفي ميكنيد يه لطفي هم كنيد يا قيمت سرويس يا سرويسهاشونم كه ميدونيد رو بنويسيد و يا آدرس وب سايت اون شركتم بنويسيد كه آدم بره قيمت رو چك كنه!
من براي اين چيزي نگفتم كه حتي قيمت هاي كه تو سايتش گفته رو آپديت نكردن مثلا همين سرويسي كه من ميگيرم يعني نامحدود ماهيانه اداري (8صبح تا 5 بعد ازظهر) ارزون شده يعني 8 تومان اما قيمتي كه داده 11 تومانه :shock:
آدرس و اينا شم نميدونم اما هر وقت تموم ميشه يه زنگ ميزنم به اين شماره 6937188 اكتيو ميكنن و 2 هفته بعد هم يه پيك مياد پولو ميگيره و ميره :shock: :D
حالا كه تا اينجا خوندين الاف شدين گزارش كاركرد(!) اي 3 ماهه منو ببينيد 8)
شما هم ريپورتهاي خودتون رو بنويسيد خيلي با حال ميشه.نه؟
[code:1]Number of sessions&#58; &nbsp;298 &nbsp;

Total session duration &#40;minutes&#41;&#58; &nbsp;12909 or 215 hours and 9 minutes &nbsp;

Total traffic &#40;Kilobytes&#41;&#58; &nbsp;1791113 &nbsp;

[/code:1]

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
من از پارس آنلاين و ندا معمولا استفاده ميكنم. البته پول براشون نميدم. ولي ندا سرويس ساليانه نامحدود داره 220 هزار تومان. پارس آنلاين هم ماهيانه نا محدود داره 25 هزار تومان.

من از ماهيانه پارس انلاين استفاده ميكنم و اصلا هم راضي نيستم..سرعت خيلي كند هست و اصلا حساب كتاب نداره.

حالا شما كه ميگي هم از ندا هم پارس آنلاين استفاده ميكني بنظرت ندا از پارس انلاين بهتره؟
چون من ندا رو كار نكردم نميدونم. :?: :?: :?:

بالا