• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي و دانلود برنامه هاي مولتي مديا براي تماشاي فيلم

usb

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
همونطور كه از عنوان تاپيك مشخص هست قصد دارم برنامه هاي مولتي مديا براي تماشاي هر چه بهتر فيلمها رو در اين تاپيك قرار بدم.
سعي ميكنم تو هر پست لينكهايي از آخرين ورژن منتشر شده از نرم افزار معرفي شده رو به صورت كامل (با كرك) قرار بدم.
اميدوارم براي دوستان مفيد باشه
rose.gif

usb

Registered User
لایک‌ها
0
اولين برنامه يكي از پرطرفدارترين پرنامه هاست كه ورژن 11 رو ميتونيد از اينجا دانلود كنيد ...

Windows Media Player 11​

و يا از اينجا

طريقه نصب : اگه به صورت معمولي نتونستيد برنامه رو Install كنيد با استفاده از برنامه WinRar فايل ستاپ برنامه را باز كنيد. سپس فايلهاي wmfdist11 و wmdbexport و در آخر wmp11 را اجرا كنيد (به 2 بار ريستارت نياز داره).
بعد از بالا آمدن ويندوز ميتونيد WMP11 رو اجرا كنيد.
توجه داشته باشيد كه فايل setup_wm را نبايد اجرا كنيد.

usb

Registered User
لایک‌ها
0

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
thanx:specool:

usb

Registered User
لایک‌ها
0
نرم افزار جامع چند رسانه ای است که علاوه بر پخش موزیک و فایل های ویدیویی قابلیت رایت CD، ضبط کردن ، تبدیل فایل های مختلف به یکدیگ را دارا می باشد.

همچنین امکان ایجاد یک رادییو اینترنتی با کمک نرم افزار جانبی JetCast که به وسیله نرم افزار JetAudio ارائه می شود وجود خواهد داشت.

نرم افزار JetAudio قابلیت پخش اکثر فرمت های صوتی و تصویری از قبیل: WAV, MP3, MP3Pro,OGG, WMA, MPG, AVI, WMV, MIDI, RM, and video, and audio CD و ... را دارد.

330bwhz.jpg

ضبط فایل های صوتی آنالوگ ،امکان افزودن پلاگهای مختلف visualization ، قابلیت Sound2Vision ، افکت های صوتی گوناگون مانند Wide ، reverb، x-bass ، خروجی صدای چندکاناله و ... از دیگر توانایی های این نسخه جدید است.

تغییرات جدید صورت گرفته در نسخه 7 عبارتد از:

- بازخوانی مجدد آهنگ A<->B
- امکان استفاده از گزینه های Bookmark (ذخیره سازی مکان هر فایل)
- تاریخچه (لیست فایل های جدید)
- پشتیبانی از سیستم "کنترل از راه دور" (مانند دستگاههای کنترل MCE و StreamZap)
- سیستم جدید مدیریت فایل های صوتی تصویری (Album Manager + Explorer + Device Manager)

P.I.T.A

کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
11
The KMPlayer

250px-Kmpdvd.png

اين نرم افزار قابليت پخش فرمت هاي زير را داره :
VCD, DVD, AVI, MKV, Ogg Theora, OGM, 3GP, MPEG-1/2/4, WMV, RealMedia, and QuickTime
از خصوصيات اين نرم افزار :
Portable
Standalone(از كدك هاي ويندوز استفاده نميكنه!)
قابليت پخش : Incomplete/Damaged AVI file
Locked Media Files while downloading or sharing

http://en.wikipedia.org/wiki/The_KMPlayer

توي لينك زير هم ميتونيد مقايسه اين پلير با پلير هاي ديگه را ببينيد :
http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_media_players

براي دانلود اين نرم افزار كافيه يكم جستجو كنيد..
google.gif

usb

Registered User
لایک‌ها
0
با تشكر از P.I.T.A عزيز
109.gif

كه الحق برنامه خيلي خوبي رو معرفي كردي

اما در تكميل توضيحات برنامه :
این برنامه این قابلیت رو داره تا فرمت AVI که امروزه اکثر فیلمهای اینترنتی چنین فرمتی رو دارند پخش کنه . حتی در صورتی که این فایلها خراب یا آسیب دیده باشند این برنامه این قدرت رو داره تا بخش آسیب دیده رو جدا کرده و سایر بخشهای سالم تصویر رو نمایش بده
181.gif

حجم برنامه در نسخه full حدود 12.3 مگ هست و شما این برنامه رایگان رو دانلود کنید ...

[/URL]

جاوید ایران

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
12
درود به دوستان گرامی

جای نرم افزار PowerDVD خیلی خالی بود...

کیفیت صدای دالبی و كيفيت تصويری بسیار بالا رو با استفاده از اين برنامه می توان تجربه کرد

پیوند دریافت ( لینک دانلود ) :

Cyberlink PowerDVD

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام بر دوستان عزیز

bsplayer_pro_screenshot.jpg

یکی از بهترین نرم افزارها برای اجرای فایلهای ویدیویی BSPlayer 2 است . این نرم افزار دارای قابلیت های زیر است :

1- اجرای انواع مختلف فایلهای ویدیویی با پسوند های ( asf - avi - dat - divx - m2v - mkv - mpeg - ogg - ogm - vob - wmv ) .

2 - نمایش Subtitle در محل دلخواه با فونت مورد نظر بر روی فایلهای DIVX

3 - ادیتور بسیار قوی برای فایلهای زیر نویس . شاید شما برای یکی از فیلمهاتون زیرنویسی را پیدا کردید که چند ثانیه جلوتر یا عقب تره و یا به دلیل BIT Rate متفاوت با فیلم شما بعد از چند دقیقه از تنظیم خارج می شه . ادیتور برنامه می تونه این مشکلات را برای شما حل کنه و فایل را مجددا با تنظیمات شما ذخیره کنه .

4 - تبدیل DVD به فایلهای DIVX

و ...

این برنامه در 2 نسخه مجانی و PRO ارایه می شه که من برای شما لینک دریافت نسخه Pro را در پایان قرار دادم .

لینک دریافت برنامه :
موفق باشین

بدرود .

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
درود به دوستان گرامی

جای نرم افزار PowerDVD خیلی خالی بود...

کیفیت صدای دالبی و كيفيت تصويری بسیار بالا رو با استفاده از اين برنامه می توان تجربه کرد

پیوند دریافت ( لینک دانلود ) :

Cyberlink PowerDVD

سلام

نسخه شما در صورت دریافت باید Activate بشه و در غیر اینصورت یکسری از قابلیت ها را ساپورت نمی کنه . برای دریافت نسخه کامل :

موفق باشین .

mtvideos

Registered User
لایک‌ها
0
فقط VLCPLAYER و BSPLAYER و دیگر هیچ ...!!

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
سلام بر دوستان عزیز

bsplayer_pro_screenshot.jpg

یکی از بهترین نرم افزارها برای اجرای فایلهای ویدیویی BSPlayer 2 است . این نرم افزار دارای قابلیت های زیر است :

1- اجرای انواع مختلف فایلهای ویدیویی با پسوند های ( asf - avi - dat - divx - m2v - mkv - mpeg - ogg - ogm - vob - wmv ) .

2 - نمایش Subtitle در محل دلخواه با فونت مورد نظر بر روی فایلهای DIVX

3 - ادیتور بسیار قوی برای فایلهای زیر نویس . شاید شما برای یکی از فیلمهاتون زیرنویسی را پیدا کردید که چند ثانیه جلوتر یا عقب تره و یا به دلیل BIT Rate متفاوت با فیلم شما بعد از چند دقیقه از تنظیم خارج می شه . ادیتور برنامه می تونه این مشکلات را برای شما حل کنه و فایل را مجددا با تنظیمات شما ذخیره کنه .

4 - تبدیل DVD به فایلهای DIVX

و ...

این برنامه در 2 نسخه مجانی و PRO ارایه می شه که من برای شما لینک دریافت نسخه Pro را در پایان قرار دادم .

لینک دریافت برنامه :

http://rapidshare.com/files/28858149/PSB_NEW.rar

موفق باشین

بدرود .

وقتی این برنامه رو نصب میکنم همراهش یه برنامه نصب میشه که ظاهرا برنامه مخربی هست و آنتی ویروسم اجازه نصب نمیده
کسی میدونه مشکل از چیه ؟

usb

Registered User
لایک‌ها
0
وقتی این برنامه رو نصب میکنم همراهش یه برنامه نصب میشه که ظاهرا برنامه مخربی هست و آنتی ویروسم اجازه نصب نمیده
کسی میدونه مشکل از چیه ؟

فضول ! جان نمیدنم مشکلت حل شده یا نه ولی من روی دو سیستم با آنتی ویروسهای مختلف تست کردم و موردی ندیدم .

د رهر صورت اگر هنوز مشکلی داشتید در خدمتیم .

usb

Registered User
لایک‌ها
0
و اما برنامه بعدی

بدون شك یکی از بهترين برنامه براي تماشاي لذت‌بخش فيلم‌ها برنامه‌ي Crystal player هست.

0_26110.jpg

- افكت‌هاي متعدد از قبيل Sharpan و Blur كه مخصوصا Sharpen كيفيت نسبي رو افزايش مي‌ده.
- Autolevel براي ديدن فيلم‌هايي كه نسبتا تيره هستند
- Multisampling، يك معجزه‌گر واقعي، تكنولوژي محو حركت كه انگار FrameRate فيلم رو مي‌بره تا 120 و فيلم رو به شكل حيرت‌انگيزي روان پخش مي‌كنه، البته سيستم نسبتا قوي‌اي مي‌خواد
- كنترل اتوماتيك سطح صدا
- حذف صدا
- و...

اين برنامه انقدر تنظيمات داره كه بايد يك eBook مفصل در موردش مطالعه كرد، يك نرم‌افزار فوق‌العاده حرفه‌اي.
تنها مشكلش اينه كه Disk ها رو به صورت متعارف نمي‌تونه باز كنه. بايد فايل‌هاي داخل ديسك رو به‌صورت دستي باهاش باز كنيد.

حجم فايل دانلودي 2.9 مگ هست،
و میتوتنید از اینجا دانلود کنید

Crystal Player Professional

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
VLC media player
من همیسه از vlc استفاده می کنم . تقریبا قوی هست و فرمت های divx و avi و فشرده رو خوب ساپورت می کنه.ساده هم هست .
لینک جزییات
19837_2.JPG

usb

Registered User
لایک‌ها
0
بله VlC که حرف نداره
منم ازش زیاد استفاده مبکنم .
ولی خوب گاهی اوقات ( 5%) موارد در پخش زیرنویسهای خاص ضعف داره .

که البته با توجه به مزایایی که داره قابل چشم پوشیه .

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
من با زیرنویس فارسی فیلمی که می خوام ببینم مشکل دارم قضیه اینه که
زیرنویس فارسی رو با برنامه km player ,jet audio باز کردم اما نوشته رو به
صورت فارسی نشون نمیده (قاطی پاتی نشون میده) ! فونتهای مختلف رو امتحان کردم اما نشد
البته من قبلا تو همین برنامه ها بدون دستکاری تنظیمات می تونستم
زیرنویس فارسی رو اجرا کنم و فارسی ببینم!
اما این یکی رو نمی تونم !

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
من با زیرنویس فارسی فیلمی که می خوام ببینم مشکل دارم قضیه اینه که
زیرنویس فارسی رو با برنامه km player ,jet audio باز کردم اما نوشته رو به
صورت فارسی نشون نمیده (قاطی پاتی نشون میده) ! فونتهای مختلف رو امتحان کردم اما نشد
البته من قبلا تو همین برنامه ها بدون دستکاری تنظیمات می تونستم
زیرنویس فارسی رو اجرا کنم و فارسی ببینم!
اما این یکی رو نمی تونم !

فایلو زیر نویستو با notepad باز کن بعد ctrl+a رو بزن و همه متن رو کپی کن بعد از دوباره یه notepad جدید باز کن و متن رو توی اون paste کن حالا از طریق save as در قسمت Encoding فرمت ansi رو انتخاب و فایلو رو ذخیره کن حالا دیگه باید بیاره:D

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
فایلو زیر نویستو با notepad باز کن بعد ctrl+a رو بزن و همه متن رو کپی کن بعد از دوباره یه notepad جدید باز کن و متن رو توی اون paste کن حالا از طریق save as در قسمت Encoding فرمت ansi رو انتخاب و فایلو رو ذخیره کن حالا دیگه باید بیاره:D
این کار رو کردم اما درست نشد!
ایا باید فونت خاصی رو انتخاب کنم یا همون arial باید باشه ؟
تنظمات km player رو به حالت پیش فرض برگردوندم اما نشد
اینم لینک دانلود زیرنویس ها ممنون میشم نگاه کنید
اینجا

sosk666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها..واللا من از سایت دانلود ها یک فیلم کم حجم شده که پسوندش Avi دانلود کردم ..هر کرار میکنم باز نمیکنه..اقا با kplayer , jet adiuo..crystal player با هر چی بگی امتحان کردم.آخرش رفتم برنامه کدک K-Lite Codec Pack ریختم..آقا باز نشد...چی کار کنم من؟ Real player جدید هم ریختم آپدیتم کردم real که همه رو باز میکنه..باز اینو باز نکرد...

بالا