آژانس هواپیمایی
pop up

معرفي يك WEB BROWSER جديد و عالي با امكانات فوق العاده

شروع موضوع توسط rammstein_persia ‏2 ژوئن 2003 در انجمن بایگانی

  1. rammstein_persia

    rammstein_persia کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2003
    نوشته ها:
    1,094
    تشکر شده:
    17
    اگه شما هم از دست Internet Explorer خسته شدين و اگه Opera هم بديل ساپورت نكردن سايتهاي فارسي بدردتون نخورده من پيشنهاد ميكنم حتما اين Browser جديد رو كه براي دانلود مجاني هست رو امتحان كنيد.

    اسمش Avant Browser هست.
    [​IMG]

    يك براوزر جديد كه بر مبناي Internet Explorer ساخته شده و بنابراين با تمام سايتها سازگاري كامل داره.
    بخوبي هم سايتهاي فارسي رو ساپورت ميكنه و ار همه مهمتر هم سرعتش بهتر از Internet Explorer هست و هم اينكه امكانات خيلي زياد و واقعا ارزشمندي داره.
    مثلا بطور خودكار سايتهاي Pop Up رو بلاك ميكنه.
    و يا خيلي ساده با يك كليك ميتونيد بهش بگيد كه مثلا فايلهاي فلش يا عكس يا موزيك هاي صفحات رو اجرا نكنه و اين براي ما كه تو ايران وضع اينترنتمون خراب و كند هست خيلي وقتا واقعا ارزش داره.
    بهرحال اينترفيس اون واقعا دوست داشتني و ساده و زيباست و همه كارها براحتي و سادگي تمام انجام ميگيرن و همونطور كه گفتم چون بر مبناي Internet Explorer ساخته شده از نظر سازگاري با سايتها هم هيچ مشكلي نخواهيم داشت.

    اين براوزر از طرف مجلات معتبر كامپيوتري جايزه هاي زيادي گرفته و منهم الان 1 ماهه ازش استفاده ميكنم و بايد اعتراف كنم از وقتي با اين كار ميكنم ديگه Internet Explorer رو يكبارم اجرا نكردم!
    در ضمن منوي Favourite ش با Internet Explorer مشتركه و سازگار.
    بعد از اينكه باهاش كار كنيد متوجه ميشد كه همه چي مثل موم دو دستتونه!

    اينهم يك عكس از اينترفيسش كه البته مينونيد خيلي راحت اونو به هر شكل راحت تريد در بياريد:

    [​IMG]

    من به همه شما شديدا توصيه ميكنم كه اين براوزر فوق العده رو دانلود كنيد خصوصا كه مجاني هست و حجمش هم فقط
    888K هست.پس معطل نكنيد!

    <span style='color:red'>اينهم لينك مستيقيم براي دانلود :</span>
    <a href='http://www.qwerks.com/download/5337/absetup.exe' target='_blank'>http://www.qwerks.com/download/5337/absetup.exe</a>

    و اينهم لينك سايتش براي بررسي بيشتر :
    <a href='http://www.avantbrowser.com' target='_blank'>http://www.avantbrowser.com</a>
     
  2. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    چيز باحاليه... من الان داونلود ميكنم ببينم چجورياست. اميدوارم با CSS ها مشکلي نداشته باشه...
     
  3. persian_londoner

    persian_londoner کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2003
    نوشته ها:
    294
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    uk
    برنامه تو پيه توصيه ميکنم بگيرينش، مثل يه آپ ديت مشتي براي اينترنت اکسپلورر ميمونه.

    rammstein_persia جان دستت درد نکنه، خيلي چيز باحالي بود.
     
  4. rammstein_persia

    rammstein_persia کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2003
    نوشته ها:
    1,094
    تشکر شده:
    17
    قابلي نداشت... ;)
    و درسته اين برنامه در واقع يه آپ ديت خيلي توپ و يه ارتقا دهنده براي اينترنت اكسپلورر هست منتها با اين مزيت كه وقتي نصبش كنيد اينترنت اكسپلورر هم سر جاش هست و روي اون آپ ديت نميكنه.

    بنظر منكه واقعا يه براوزر عالي و نمونست 8)
     
  5. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    اين يه قابليت خيلي خوبش اينه كه ميشه تنظيمش كني وقتي مي بنديش بدون سوال و هيچي خودش همه صفحه هاي باز رو save كنه و دفعه بعد خودش همه رو باز كنه :shock:
     
  6. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    آقا نخندينا دارم جدي ميگم .. من دارم شاخ درميارم .. تو اين بروازر توي هر فرمي که داري تايپ مي کني به طور خودکار ي مدل ايکس پي با ي مدل شيفت و ايکس خود به خود عوض ميشه .. ببينيد خودم حاليمه که مثلا توي همين اديتوري که دارم تايپ مي کنم کنترل همه چيز به دست يه جاوا اسکريپت هست .. اينجا رو نمي گم بريد مثلا توي اديتور استاندارد مووبل تايپ يا اديتور بلاگر تايپ كنيد مثلا: بقالي !!! و با D هم تايپ كنيد و نه با شيفت و ايكس .. مي بينيد كه ي تون زيرش نقطه مي ذاره :shock: باور کنيد راس مي گم .. جدي مي گم .. تو رو خدا باور کنيد .. اي هوار .. اي داد .. يکي منو ببره .. منو ببر .. اين براوزر جني بيد :D :D :D
     
  7. boxilink
  8. rammstein_persia

    rammstein_persia کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2003
    نوشته ها:
    1,094
    تشکر شده:
    17
    :shock: :shock:
    اين براوزر واقعا خداست.هر روز بيشتر به امكاناتش و مزيتهاش پي ميبرم. :p :p 8) 8)
     
  9. rammstein_persia

    rammstein_persia کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2003
    نوشته ها:
    1,094
    تشکر شده:
    17
    درسته. :p :eek: 8)
     
  10. ELMO

    ELMO کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    49
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    TEHRAN
    rammstein_persia واقعأ دستت درد نکنه. من یکی رو که حسابی از دست این IE نجات دادی.
    برای اولین بار تونستم تو وبلاگم کامنت بذارم.
    ;)
     
  11. Segments

    Segments Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏25 می 2003
    نوشته ها:
    118
    تشکر شده:
    0
    سلام...
    نه خداوكيلي برنامه توپيه.... يعني واقعا بعضي از قابليتهاش
    رو كه ادم ميبينه كف ميكنه....يعني ادم ديوانه وار زوق ميكنه... :twisted:
    ممنون از معرفي اون برنامه... ;)
    فعلا...
    امير
     
  12. rammstein_persia

    rammstein_persia کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2003
    نوشته ها:
    1,094
    تشکر شده:
    17
    8)
    خب..خوبه كه خوشتون اومده و البته قابلي نداشت. ;)

    راستي يه خاصيت خوبه ديگش اينه كه خيلي سريع نسخه هاي جديدش مياد..كافيه شما توي منوي Help بريد و بعد روي Check For New Version كليك كنيد.بهتون ميگه كه ورژن جديدي اومده يا نه.مثلا من تو اين يك ماهيي كه اينو دارم 2 بار تاحالا آپ ديت شده.
     
  13. ELMO

    ELMO کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    49
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    TEHRAN
    خيلي Browser خوبيه.
    فقط يه مشکل کوچولو داره و اونهم اينه که : وقتي مي خواي يه صفحه رو save کني ، ديگه نمي توني به بقيه صفحه ها دسترسي داشته باشي.
    در ضمن توي favorites هم يه ريزه مشکل داره و نميشه ترتيبش رو درست کرد.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. ELMO

    ELMO کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    49
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    TEHRAN
    کسي از اين مشکلات نداشته؟
    يه جوري بايد حل بشه. :?:
     
  16. Segments

    Segments Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏25 می 2003
    نوشته ها:
    118
    تشکر شده:
    0
    سلام...
    اين مشكل فقط توسط خود سازندش حل ميشه...
    اگر بتونه مديريت هر پنجره رو نسبت به منوها و كليد ها مستقل طراحي كنه
    محشره...
    مثلا من عكس رو بلاك ميكنم ولي فقط در صفحه مورد نظر و جاري يا همينطور
    صفحه رو ذخيره ميكنم ولي فقط صفحه اي كه ميخوام...
    و....
    فعلا...
    امير
     
  17. rammstein_persia

    rammstein_persia کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2003
    نوشته ها:
    1,094
    تشکر شده:
    17
    به نظر من اينقدر امكانات فوق العاده و بينظير داره كه ديگه فعلا بهتره خيلي انتظارمون رو فضايي نكنيم!

    در مورد اون مسئله كه موقع سيو كردن بشه يه سايته ديگه رو ديد هم اين تقصير براوزر نيست..چون در واقع وقتي يك پيج رو ميزنيم سيو شه بايد فورا سيو كنه! حالا اينكه بعضي وقتا يه پيج 4 دقيقه طول بكشه سيو شه مشكل از سرعت اكانت هست..اتفاقا خيلي از سايتهايي كه اينترنت اكسپلورر شايد 4 دقيقه! طول بده تا سيو كنه يا بعضا نتونه سيو كنه رو اين خيلي راحت تر سيو ميكنه!

    در مورد منوي favourite هم من نفهميدم منظور از مرتب كردنش دقيقا چيه؟ چون هيچ مشكلي نيست تو اين زمينه!
     
  18. ELMO

    ELMO کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    49
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    TEHRAN
    منظور از مرتب کردن اينه که به ترتيبي که مي خواي مرتب نميشه و آيکن هاي خاصي رو هم که براي هر فلدر گذاشتي رو اصلأ نمياره


    ممنونم. :)
     
  19. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    بچه من هم يكي ديگه معرفي كنم. اينم خيلي چيز توپيه و من باهاش كار ميكنم:
    MyIE
    <a href='http://myie2.yeah.net' target='_blank'>http://myie2.yeah.net</a>

    حدود 800kb و مبتني بر Internet Explorer
     
  20. rammstein_persia

    rammstein_persia کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2003
    نوشته ها:
    1,094
    تشکر شده:
    17
    سلام.

    نسخه جديد بهترين براوزر دنيا! يعني Avant Browser اومد.
    [​IMG]
    هر كس نداره شديدا توصيه ميكنم دانلود كنه و اونهايي هم كه ورژن قديمي ترش رو دارند به همچنين.

    Avant Browser 8.01 Build 108, Released: 06.14.2003
    از اينجا دانلود كنيد :

    <a href='http://www.qwerks.com/download/5337/absetup.exe' target='_blank'>http://www.qwerks.com/download/5337/absetup.exe</a>

    حجم فايل : 905 كيلوبايت
    راستي براي اينكه ببينيد ورژن جديد اومده يا نه كافيه وقتي آنلاين هستيد توي منوي Help رفته و Check For New Version رو بزنيد به شما خودش ميگه كه ايا ورژن جديدتري اومده يا نه.
     
  21. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    Avant Browser 8.02 Build 009, Released: 07.25.2003

    Improved Browsing Kernel, Avant Browser now use much less CPU time and memory than before. CPU usage has been improved to reduce to 1/3-1/10 of total CPU usage that is used by previous versions.

    <a href='http://download.com.com/redir?pid=10216505&merid=109407&mfgid=109407&edId=3&siteId=4&oId=3000-2356-10216505&ontId=2356&ltype=dl_dlnow&lop=link&destUrl=/3001-2356-10216505.html' target='_blank'>http://download.com.com/redir?pid=10216505...6-10216505.html</a>
     
  22. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    آقا من با avant يكي دو روزه مشكل دارم بدجور ورژن آخرش هم كه در بالا مشاهده مي شود و لينكشو گذاشتم گرفتم و نصب كردم ولي درست نميشه، همين طور وسطاي كارم يوهو استفاده از سي پي يو به ماكزيمم مي رسه و همونجا هم مي مونه و يه ربعي سيستم رو از كار ميندازه :(