معرفي يه سيستم نظر خواهي جديد!

semahoo

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 دسامبر 2002
نوشته‌ها
66
لایک‌ها
1
سلام.
<a href='http://www.squawkbox.tv/index.jsp' target='_blank'>http://www.squawkbox.tv/index.jsp</a> يه سيستم جديد براي نظر خواهي وبلاگ هستش. شيوه كار اون تقريبا شبيه enetation خودمونه. مزيت هاي خوبي داره. سرعت بالاي لود صفحه نظر خواهي . امكان قرار دادن شكلك ها براي پيام ها . داشتن قالب هاي متنوع . امكان اديت قالب . و ... من يك نمونه تو اين وبلاگ <a href='http://librariani.blogspot.com' target='_blank'>http://librariani.blogspot.com</a> قرار دادم كه دوستان مي تونند ببينندو تست كنند. البته دست يه نفر را هم مي بوسه براي فارسي كردنش! ;)
 

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
18 فوریه 2003
نوشته‌ها
3,366
لایک‌ها
3
محل سکونت
wp-config.php

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
18 فوریه 2003
نوشته‌ها
3,366
لایک‌ها
3
محل سکونت
wp-config.php
عاليه ! كمكي هم از دست ما بر مي ياد ! ؟ در خدمتيم !
 

weblogger

Registered User
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
506
لایک‌ها
6
پس چي شد؟

يك سوال اگر من بخواهم كه توي همه ي پستهام توي بلاگر اين نظرسنجي بياد بايد چكار كنم
تعجب تنكنيد از من براي اين سوال چون من از پرششين بلاگ استفاده مي كردم و الان هيچ گونه آشنايي با بلاگر ندارم و احتياج به راه نمايي هاي شما دارم راستي اين را ببينيد و مشكلات و احيانا پيشنهاد تان را بگوويييد ممنون جواب سوال يادتان نرود
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
چرا از enetation استفاده نميکني؟
 

weblogger

Registered User
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
506
لایک‌ها
6
نمي دونم چرا استفاده نمي كنم جدي
يكي از دليل هاي مسخره اش اينه كه صفحه ي اولش اعصابم رو خورد مي كنه :(

حالا با enetation مشكلي براي بقيه ي چيزها پيش نمي آيد كه؟ مثلا نداستيت؟
اتوماتيك مي شه جلوي هر پست بياد

ببين احسان مي دونم كه قبلا اين ها رو گفتند ولي من پيدا نكردم
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
يه راه حل براي مشكل با NedStat داره. در ضمن ميتوني haloscan هم امتحان کني. سرويس سريعي داره ;)
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
با nedstat مشكلت چيه ؟ آقا يه چيزي haloscan از همون قديم با يوني كد سازگاري كامل نداشت و بعضي وقتا دردسر ميشد .. برو به سمت enetation ;)
 

weblogger

Registered User
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
506
لایک‌ها
6
باشه پس مشكل داشتم مي پرسم بازم ازش هيچ سر در نمي يارم آخه صفر صفرم ممنون رفتم پي همون enetation
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
براي enetation فكر كنم احسان راهنما نوشته بود حالا از خودش بپرس ببين لينكش چي هست يه چكي بكن ضمنا از روي enetation.co.uk برو از روي دات كامش كه بري شايد نتوني لاگين كني .. قربون دايي ;)
 

weblogger

Registered User
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
506
لایک‌ها
6
haloscan ثبت كرم گفتي مشكل يونيكد داره ؟

چند تا سوال در مورد etention :

1) نظرها رو كه پاك نمي كنه؟
2) تمپليت رو مي‌شه تغيير داد؟
3) مي‌شه اتوئماتيك براي هر پست بگيم بيايد در بلاگر
4)اديت مي‌شه كرد نظرات رو؟
5) سرعتش چطوره؟
6) اون مشكلش با نداستيت حل شدني هست ؟ چطوري دقيقا؟

ممنون
 

weblogger

Registered User
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
506
لایک‌ها
6
در مورد
<a href='http://www.squawkbox.tv/index.jsp' target='_blank'>http://www.squawkbox.tv/index.jsp</a>

خيلي خوبه فقط به هم بگيد چطوري مي شه بهش گفت كه اتوماتيك براي هر پستي بياد؟
فارسيش هم ميشه كرد چجونميزاره تمليت رو دستكاري كنيم
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
1) نظرها رو كه پاك نمي كنه؟ &nbsp;
4)اديت مي‌شه كرد نظرات رو؟ &nbsp;
2) تمپليت رو مي‌شه تغيير داد؟
هر دوي اينا توي قسمت control panel شدنيه

3) مي‌شه اتوئماتيك براي هر پست بگيم بيايد در بلاگر &nbsp;
بله... کافيه کدش رو بذاري توي صفحه

5) سرعتش چطوره؟ &nbsp;
خيلي خوب نيست.

6) اون مشكلش با نداستيت حل شدني هست ؟ چطوري دقيقا؟ &nbsp;
اينم بله... توي همين فروم در موردش بحث شد. بايد يه دونه صفر رو به يک تبديل کني. دقيق يادم نيست.
 

weblogger

Registered User
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
506
لایک‌ها
6
سلام

Quote: &nbsp;
3) مي‌شه اتوئماتيك براي هر پست بگيم بيايد در بلاگر &nbsp;
&nbsp;
بله... کافيه کدش رو بذاري توي صفحه
ببين احسان فرض كن من هيچي حاليم نيست اين رو دقيق بگو چي رو با چي و كجا عوض كنم :(

===============
ببين اين طرفا شلوغه خيابون ها بستس تو خبري نداري؟
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
وبلاگر جان راهنمايي كه توي قسمت منبع اطلاعات هست رو بخون. اونجا دقيق با شكل نوشتم. ;)
 

weblogger

Registered User
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
506
لایک‌ها
6
وبلاگر جان راهنمايي كه توي قسمت منبع اطلاعات هست رو بخون. اونجا دقيق با شكل نوشتم.
سلام نخوندمش ولي مشكلم حل شد ممنون

در مرد اين سيستم جديد بگم كه سرعتش خيلي خوبه ولي نمي شه قالبش رو اديت كرد
و بايد نوع كاربري ت رو به pro ارتقاع بدي

براي انگيليسي ها خوبه من هم به دليل سرعت بالا از اين استفاده كردم
ولي براي فارسي زبان‌ها به شدت هنوز etention پيشنهاد مي‌شود
 

زبل خان

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 ژوئن 2003
نوشته‌ها
1
لایک‌ها
0
مخلص همگي.....مخصوصا اقا احسان!
يه سوال؟
:D
چه جوري ميشه ارشيو رو از بلاگ اسكاي به بلاگ اسپات منتقل كني؟
ميدوني كه من خنگم يوواش يواش توضيح بده... ;)

قربان همگي زبل خان
 
بالا