سورنا تو بلوار افریقا مرکز خرید رو اسمش دقیق یادم نیست فکر کنم گلشهر بود.خیلی جاش ردیفه تو موقع بیکاریت میتونی بشینی فیلم ببینی با از اینترنت استفاده کنی قیمت هاشم معقول بود با توجه به امکانات.
men's club محمد رضا گلزار هم هست.یه سرچ کنی ادرسش گیرت میاد...
کاملا تائید میشه.دتوو جردن هم آرایشگاه هومن رفتم که اونی که موو رو درست می کرد کارش چندان خوب نبود
کاملا تائید میشه.
این آرایشگاه ها فقط بلدند موهارو فشن بزنن. کلاسیک زدن چون مهارت میخواد، اکثرا نمیتونند خوب کلاسیک دربیارند. بنده یکبار چون آرایشگاه همیشگیم بسته بود و کار فوری داشتم بنا به پیشنهاد دوستم رفتم هومن، بهش گفتم فشن نکن و فلان جور بزن. طرف چیز کرد به موهامون و موهامو عین فشنها زد. منم مجبور شدم فرداش برم آرایشگاهی که همیشه میرم و کاملا موهامو کوتاه کردم.
درست کردن مو هنره، که جای خوب دلیل نمیشه طرف این هنر رو داره... مواظب باش تا مثل من مجبور نشی موهات تو یکباره پنج سانت کوتاه کنی... :wacko:
0
men's club هم طرفای الهیه بود....ادرسشو ندارم....
مال گلزار تو شريعتي - يخچال هستش ... از الان بگم 40 هزار تومن ميگيره ها ... يهو به هواي 4 تومن نريد
بعد گفت 40 تومن موهاتون سيخ سيخي شه
سورنا تو بلوار افریقا مرکز خرید رو اسمش دقیق یادم نیست فکر کنم گلشهر بود.خیلی جاش ردیفه تو موقع بیکاریت میتونی بشینی فیلم ببینی با از اینترنت استفاده کنی قیمت هاشم معقول بود با توجه به امکانات.
men's club محمد رضا گلزار هم هست.یه سرچ کنی ادرسش گیرت میاد...
درست حسابی بخوای کوتاه کنی همینه دیگه وگرنه 2000 تومن میدی موهات میشه عین من:دی