• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی برنامه برای پاور منیجمنت لپ تاپ (یا احیانا لینک دانلود)

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همگی

می خواستم اگه میشه یه برنامه برای Power Management لپ تاپ بهم معرفی کنید. یا احیانا مرام رو بترکونید و لینک دانلود بذارید. این سونی لعنتی رسما فرض رو بر این گذاشته که ما به 80 دقیقه عمر باتری بیشتر نیاز نداریم!؟ فقط با خود ویندوز میشه یک کم عمر باتری رو زیاد کرد که اون هم هیچ امکاناتی نمیده. من حتی نمی تونم سرعت CPU رو درست مونیتور کنم. :wacko:

خیلی با حاله. خیلی هم باهاش کیف می کنم. هر شب هم باهاش دی وی دی تماشا میکنم که توی صفحه Wide واقعا حال میده ولی به گور بابام خندیدم دوباره سونی بخرم!!!:blush:

the_patriot

Registered User
لایک‌ها
0
نوت بوکت کدوم سری هستش؟ مدلشم بگو.
به نظر من سونی اصلا حمایت از حقوق مصرف کننده نیست! منم یه وایو سری a دارم از قدرت سیستمم راضی هستم ولی از امکاناتش برای شخصی سازی اصلا راضی نیستم.

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
وا خاک عالم!!!!

خب امضا به این گندگی بازم مدل لپ تاپ رو می پرسی من که شجره نامشو ریختم رو دایره داشت!!!

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71

the_patriot

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Heaven :
وا خاک عالم!!!!

خب امضا به این گندگی بازم مدل لپ تاپ رو می پرسی من که شجره نامشو ریختم رو دایره داشت!!!
خوب من امضاتونو نداشتم .

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی. خیلی حال دادید. میشه یک کم درباره این برنامه توضیح بدید؟

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
به نقل از the_patriot :
میشه بگید این چه نرم افزار ی هست؟ نزنه بسوزونه سی پی یو رو؟

خب در cpu های جدیدی که Enhanced Intel(R) SpeedStep رو پشتیبانی میکنن (مثل سنترینو های اینتل) وابسته به فشاری که به cpu تحمیل میشه میتونیم ضریب ساعت cpu (یا FID) و همچنین ولتاژ cpu (یا VID) رو تغییر بدیم بطور مثال در cpu با فرکانس 1.6 گیگا سنترینوی اینتل 6 مرحله برای این تغییر وجود داره و در هر مرحله یک ضریب(FID) و یک ولتاژ (VID) قابل برنامه ریزی وجود داره
برای هر ضریب یک ولتاژ پیش فرض بکار میره بطور مثال برای ضریب 6.0 ولتاژ پیش فرض cpu روی 0.988 ولت قرار میگیره و با ضریب 8.0 روی 1.116 ولت .
با کم کردن ولتاژ cpu مصرف و دمای هسته cpu پایینتر میاد
با کاهش بیشتر ولتاژ ، احتمال ناپایداری هم وجود داره پس باهر کاهش ولتاژ برای تست پایداری cpu دراون ضریب و ولتاژ باید cpu رو برای مدتی تحت فشار کاریه زیادی قرار بدیم و در صورت هنگ نکردن cpu میتونیم این ضریب و ولتاژ رو با اطمینان بیشتر در برنامه rmclock قرار بدیم

نزنه بسوزونه سی پی یو رو؟
معمولا در cpu وقتی ولتاژ بیشتر از حد یا ضریب بالا تر که باعث داغ شدنش میشه بهش اعمال بشه در خطر بیشتری هست در صورتی قصد ما خنک کردن و کاهش ولتاژ اون هست .
ولی به هر حال تولید کنندگان این نرم افزارها هیچ مسئولیتیرو بر عهده نمیگیرن .(منم همینطور :) )

مرسی. خیلی حال دادید. میشه یک کم درباره این برنامه توضیح بدید؟

در پنجره اصلی Management and Profiles رو انتخاب کنید برای حالتی که از AC power استفاده میکنید و یا battery انتخاب جدا گانه وجود داره در صورت استفاده از منبع AC به طور مثال برای AC power گزینه Performance on Demand رو انتخاب کنید و بعد با کلیک بر روی Performance on Demand در زیر شاخه Management and Profiles با تیک دار کردن use P-State در قسمت فعال شده راست کنید کنید و یک stste رو add کنید و FID و VID رو برای اون state انتخاب کنید . بطور مثال با اولین انتخاب و add ،
state 0 به لیست اضافه میشه و اگر ضریب رو در 6.0 و ولتاژ رو در 0.988 قرار بدیم و همچنین در صورتی که state 0 تنها state موجود در لیست باشه cpu همیشه در ضریب 6 یعنی با سرعت 800 مگا فعال هست (6x133=~ 800)

بالا