• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی بهترین پنل ارسال/دریافت اس ام اس از نظر شما

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MobileTools

Registered User
لایک‌ها
12
یکی از دوستان قصد تهیه نمایندگی پنل ارسال و دریافت اس ام اس رو داره.
خیلی پنل های مختلف نوشته شده و خیلی شرکت ها ارائه میدن.

از نظر امکانات کامل و امکانات نمایندگی خوب و پلن های مناسب کدام سایت/شرکت/پنل رو پیشنهاد میدید ؟

نظر سنجی , مسابقه , شارژ اعتبار آنلاین , ارسال منطقه ای , ارسال آینده , مخاطبین , آمار و گزارشات , ورود حرفه ای و دسته ای شماره ها , حذف شماره های تکراری و ...
این ها نیاز های اصلی یک پنل حرفه ای اس ام اس هست.

MobileTools

Registered User
لایک‌ها
12
کسی چیزی برای معرفی نداشت ؟!

m.milad

Registered User
لایک‌ها
0
farazsms.com

باهاش کار نکردم اما امکاناتش خوبه

MobileTools

Registered User
لایک‌ها
12
کامل ترین نبودند این ها ...
یک سری که زیر نماینده بودن - بقیه هم که خدمات معمولی داشتن.

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
کامل ترین نبودند این ها ...
یک سری که زیر نماینده بودن - بقیه هم که خدمات معمولی داشتن.

ما سرویس دهنده اصلی خدمات پنل هستیم . حتی امکانات موردنیاز خاص رو میتونیم بنویسیم و به پنل اضافه کنیم .

شما منظورتون از کامل بودن چه امکاناتی هست . شاید امکانات مورد نظر شما رو ما به صورت پیش فرض داشته باشیم ؟

jahan654

Registered User
لایک‌ها
46
به شما پ.خ دادم

mbza11

Registered User
لایک‌ها
5
سلام.
اگه خواستی می تونی یه سر به امضام بزنی.
http://sms.panel2u.ir

sasa_chelsea

Registered User
لایک‌ها
2
نیازپرداز دات کام پنل خوب و کاملی داره و قیمتش هم خوبه.
سامانه پیام کوتاه

نیاز پرداز من با سایتش کار کردم خوب نیست .

از نظر امکانات کامل و امکانات نمایندگی خوب و پلن های مناسب کدام سایت/شرکت/پنل رو پیشنهاد میدید ؟

نظر سنجی , مسابقه , شارژ اعتبار آنلاین , ارسال منطقه ای , ارسال آینده , مخاطبین , آمار و گزارشات , ورود حرفه ای و دسته ای شماره ها , حذف شماره های تکراری و ...

چی شد داداش کدوم پنل انتخاب کردی هر کدوم انتخاب کردی بگو ما هم همونو بر اریم .

Benygh

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
ممنون میشم مشکلات نیازپرداز رو بگید از نظرتون، چه چیزی کم و کسری داره ؟

sasa_chelsea

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
ممنون میشم مشکلات نیازپرداز رو بگید از نظرتون، چه چیزی کم و کسری داره ؟

سلام نگته کنید دوست من در چند بار تبلیغ مترجمی و ترجمه زبان تو سایتشون دادم حدودا ۵ تا تبلیغ داشتم بعد یه مدت از طرف سایتشون با من تماس گرفتن شما اگر تبلیغ ویژه داششته باشید بهتر و بیشتر دیده میشید منم گفتم نه ممنون نی می خوام بعد ۲ ۳ روز رفتم تو کاربری دیدم هم کاربری بستن و هم همه تبلیغاتم پاک شده .
این سایتی که تو سایت تبلیغاتیش اینجری بی ادبانه و مثل بچه دبستانی ها رفتار کنه دیگه چه برسه به خدمات اس ام اس .

sasa_chelsea

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان نظرشونو در مورد این سایتم بدند مرکز ارسال اس ام اس تبلیغاتی و انبوه .

اینو سامانه ارسال پیامکِ شرکت فناوری اطلاعات ایده نگار هم یکی از دوستان پیغام خصوصی کرد نظراتتونو بدید .

Last edited:

shabrandi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام نگته کنید دوست من در چند بار تبلیغ مترجمی و ترجمه زبان تو سایتشون دادم حدودا ۵ تا تبلیغ داشتم بعد یه مدت از طرف سایتشون با من تماس گرفتن شما اگر تبلیغ ویژه داششته باشید بهتر و بیشتر دیده میشید منم گفتم نه ممنون نی می خوام بعد ۲ ۳ روز رفتم تو کاربری دیدم هم کاربری بستن و هم همه تبلیغاتم پاک شده .
این سایتی که تو سایت تبلیغاتیش اینجری بی ادبانه و مثل بچه دبستانی ها رفتار کنه دیگه چه برسه به خدمات اس ام اس .

بنده مدیر سایت نیازپرداز هستم لینک این مطلب را یکی از دوستان، برای بنده فرستاد، لازم دیدم به آن پاسخ بدم. نیازپرداز مانند هر سایت دیگری، معیارها و قوانینی دارد که در راستای کیفیت خدمات آن است. آگهی این شخص که ادعا کردند حذف شده اند به دلیل تکراری بودن متن آگهی ها بوده است ایشان چند آگهی یکسان را عنوان های متفاوت ولی متن و شرح یکسان درج کرده اند... هیچ سایت با کیفیتی این آگهی ها را تایید نمی کند، فرض کنید شما مترجم را در نیازپرداز یا گوگل سرچ کنید 5تا صفجه برای شما لیست شود که در اصل همه یک محتوا دارد! این مطلوب کاربر نیست و ما نیز سعی می کنم از آن پیشگیری کنیم.

دوستانی نیز که راجع به پنل اس ام اس اطلاعات نیاز دارید پیشنهاد می کنم سایت www.niazpardaz.com/sms را ملاحظه کنید و با سایتهای دیگری که می شناسید مقایسه نمایید

Last edited:

hamidfarhadi

Registered User
لایک‌ها
16
سامانه ارسال و دریافت پیامک انبوه اس ام اس مارت نرم افزاری تحت وب، آنلاین با ساختاری ساده و پیشرفته مشابه محیط ایمیلتان می باشد که برخلاف دستگاه های ارسال پیامک، نیاز به مودم،سیم کارت و سخت افزار ندارد و در هر زمان و مکانی قابل دسترسی و استفاده است . سرعت ارسال پیامک ها در سامانه های تحت وب چند صد برابر دستگاه های ارسال پیامک می باشد و از امنیت و اطمینان بسیار بالایی برخوردار هستند, با بهره گیری از قابلیت ارسال زمان دار نیازی به اتصال به اینترنت در زمان ارسال نیست.از جمله امکانات سامانه پیام کوتاه اس ام اس مارت میتوان به ارسال منطقه ای , صنفی , شهری , کشوری , منشی پیامک , نظرسنجی , مسابقه و …اشاره کرد . از جمله فاکتور های بسیار مهم در سامانه پیامک انبوه اس ام اس مارت : امکانات وسیع سامانه، تعرفه پایین پیامک، پشتیبانی واقعی و بروز بودن می باشد.
اس ام اس مارت | سامانه و پنل ارسال پیامک انبوه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا