• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی دامنه های آزاد قابل ثبت

nicEngineer

Registered User
لایک‌ها
61
لیست رو از پست دوم اینجا میزارم.

اگه خوشتون اومد می تونید لایک بزنید :دی

پ.ن: مکان بهتری برای این تاپیک پیدا نکردم.

nicEngineer

Registered User
لایک‌ها
61
سایت مناسب برای پشتیبانی برنامه نویس های باحال :دی

brogramha.com , net , org , ir

بعلاوه brogramers.ir

programerha .com , net , org ,ir

programha .com , net , org ,ir

لیست ادامه داره ...

nicEngineer

Registered User
لایک‌ها
61
Mihan Digital

Vatan Digital

Alborz Electronic

Electroniciha

دقت کنید که در دامنه هایی که معرفی می کنم، حداقل یک پسوند قابل ثبت دارد و حداکثر تمام پسوندها قابل ثبت هستند.

nicEngineer

Registered User
لایک‌ها
61
اگه دامنه های بالا قشنگ بود، لایک بزنید تا دامنه های تاپ تری معرفی کنم، وگرنه هم که دیگه معرفی نکنم تا وقتتون بابت دیدنشون هدر نره :دی

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
اگه دامنه های بالا قشنگ بود، لایک بزنید تا دامنه های تاپ تری معرفی کنم، وگرنه هم که دیگه معرفی نکنم تا وقتتون بابت دیدنشون هدر نره :دی

اگر دومینی ارزش ثبت رو داشته باشه به این تاپیک نمیرسه و یراست میره داخل پنل دومین های شما :)

nicEngineer

Registered User
لایک‌ها
61
اگر دومینی ارزش ثبت رو داشته باشه به این تاپیک نمیرسه و یراست میره داخل پنل دومین های شما :)

فعلا نمیره، چون خسته شدم دارم یکم پنلمو خالی می کنم، البته دامنه های خیلی باحالو حق با شماست، هیشکی حاضر نیس به بقیه پیشنهاد بده، شما حاضری دامنه تاپ رو به کسی پیشنهاد بدی، دامینی که بالای 60-70 درصد ارزش ثبت داره رو عمرا به کسی پیشنهاد بدید :دی ولی همینا هم شاید کار کسیو راه بندازه،

ضمن اینکه من دامنه هایی دارم که حتی پولیم به کسی نمیدم، واسه چند سال آینده رزروه داخل پنلم تا یه برنامه واسشون ردیف کنم، قانونش همینه :دی

مرسی بابت نظرتون، حداقل نظر شما لایک داره :)

بالا