• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
این تسک های تشخیص مقاله چرا بعضی هاشون جواب نداره من نمی دونم نه no میشه زد نه yes تکلیف چیه؟
تکلیفش اینه که برگشت بزنی من که اینجوری ندیدم باشه همشو درهم میزنم آخرش اکسپل میکنه

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
تکلیفش اینه که برگشت بزنی من که اینجوری ندیدم باشه همشو درهم میزنم آخرش اکسپل میکنه
برگشت بزنم یعنی چی من یس می زنم میگه اشتباه نه می زنم می گه اشتباه وقتی می رم که ببین درستش چیه میگه هیچکدوم یعنی شامل این دو گزینه نمیشه اگر هیچکدومه نزنم میگه باید بزنی مگر نه نمی تدنی ادامه بدی ? بعدا یه عکس میزارم ازش تا متوجه بشی منظورم چیه?

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
برگشت بزنم یعنی چی من یس می زنم میگه اشتباه نه می زنم می گه اشتباه وقتی می رم که ببین درستش چیه میگه هیچکدوم یعنی شامل این دو گزینه نمیشه اگر هیچکدومه نزنم میگه باید بزنی مگر نه نمی تدنی ادامه بدی ? بعدا یه عکس میزارم ازش تا متوجه بشی منظورم چیه?
ارور قرمزو میگی اون دیگه مشکلش از خود کرواده سخت نگیر

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
.::ROZANEH::
Posted by: Ali [email protected]

عضویت یاهو برای ایرانیان آزاد شد

به نظر می‌رسد از این پس کاربران ایرانی نیز قادر خواهند بود در سرویس ایمیل یاهو ثبت نام کنند.
پیش‌تر بخاطر نیاز به فعال‌سازی حساب کاربری از طریق ارائه‌ی شماره موبایل و به دلیل عدم حضور ایران و پیش‌شماره 0098 در لیست یاهو، امکان ثبت‌نام برای کاربران ایرانی فراهم نبود.

به تازگی با گزارش‌هایی از سوی کاربران روبرو هستیم که بر اساس آن سرانجام ایران نیز به لیست کشورهای صفحه‌ی ثبت‌نام ایمیل یاهو اضافه شده است.

در بررسی صورت گرفته این مساله تایید شده و از این پس کاربران ایرانی قادر خواهند بود با ارائه‌ی شماره موبایل خود و انتخاب کد 98+ از لیست کشویی موجود، حساب کاربری خود را در این سرویس تایید کنند.

مدت‌ها از زمانی که فعال‌سازی حساب کاربری از طریق شماره موبایل بعنوان یکی از راهکارهای امنیتی به سرویس‌هایی نظیر یاهو و جیمیل افزوده شده می‌گذرد اما برخلاف گوگل، یاهو از ارائه‌ی عنوان و امکان فعال‌سازی برای برخی کشورها از جمله ایران خودداری کرده بود که به همین دلیل کاربران ایرانی برای ثبت‌نام در این سرویس با مشکلات فراوانی دست به گریبان بودند.

دلیل عدم حضور ایران در لیست یاهو بصورت دقیق معلوم نیست و نمی‌دانیم این موضوع در ارتباط با مساله‌ی تحریم‌ها بوده یا تنها مبنای پشتیبانی از ساز و کارهای فنی در این میان مطرح بوده است؛ شاید هم به کلی این شرکت ضرورتی برای اضافه کردن ایران به لیست خود حس نمی‌کرده است. در هر صورت به نظر می‌رسد مسئولان یاهو سرانجام به فکر افتاده و لیست کشورهای مورد پشتیبانی خود را بروزرسانی کرده‌اند.

منبع: zoomit.ir - مسعود آموزگار
با تشکر از برترينها براي اطلاع‌رساني
چه جالب میدونید از چه نظر دیروز اخبار داشت جاسوسی گوگل و یاهو رو میگفت که سازمان سیا اطلاعات کاربرا رو ازشون میگیره یا میخره و اگه ندن روزانه چند هزار دلار جریمشون میکنه
پس بگو چرا آزاد شده

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
کدوم قرمزه نه دوست من بعدا عکس میزارم متوجه میشی؟

doctums

Registered User
لایک‌ها
34
بچه ها من امروز help us identify articles & authors رو 55 بار زدم
ولی نمیدونم چرا چیزی به اکورسی و تست کوئسشن هام اضافه نشد!!

ینی چی؟؟ کی پس اضافه میشه؟

فایل های ضمیمه

• Untitled2.png
    Untitled2.png
    27.2 KB · نمایش ها: 12

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879

یا با تاخیر میاد یا آیدی کروادت چندتا شده توی پروفایل چک کن کد تسک با کد اصلیت یکیه یا نه

doctums

Registered User
لایک‌ها
34
یا با تاخیر میاد یا آیدی کروادت چندتا شده توی پروفایل چک کن کد تسک با کد اصلیت یکیه یا نه

ای دیم که تا پریروز 2 تا بود تیکت زدم درست شد یکیش کردن.
پول 55 تا هم اومد به حسابم.
تو هیستوری کراود هم هست کارا
نکنه فقط اولین کارو به عنوان test question قبول کرده و بقیه رو جز jobs؟؟؟؟ اینجوری باشه الکی وقت خودمو تلف کردم فقط !!

doctums

Registered User
لایک‌ها
34
32تا کم داشتم به 100 برسم که امشب رسیدم، حالا منتظر میمونم ببینم بعد اینکه تیک خورد بهم اتومات میدن یا نه
اینم وضعیت الان من

77wovmniklmzjcj5pnsx.png

jv1buthb6bck3onlaml1.png

ببخشید این 32 تا کاری ک شما زدین اسمش چی بود؟؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
ای دیم که تا پریروز 2 تا بود تیکت زدم درست شد یکیش کردن.
پول 55 تا هم اومد به حسابم.
تو هیستوری کراود هم هست کارا
نکنه فقط اولین کارو به عنوان test question قبول کرده و بقیه رو جز jobs؟؟؟؟ اینجوری باشه الکی وقت خودمو تلف کردم فقط !!
اره احتمالا اولیش فقط روی اکورسی و تست تاثیر داره پس قانونش همینه

Mark.Wahlberg

Registered User
لایک‌ها
176
سلام،بیا این دو صفحه رو بخون که خیلی چیزا یاد میگیری صفحه ی 213 و 281...دست hreza و بقیه دوستان درد نکنه

والا کسی خب نمیره امتحان کنه که ببینه اینی ک شما میگین درسته یا نه...اخه نئوباکس به ای پی ایران اصلا گیر نمیده...واسه همین فکر نکنم کسی این کارو برا امتحان وی پی چی انتخاب کنه...طول میکشه تا معلوم شه واقعیه یا نه...

الان یکی به من چند تا نکته رو لطفا بگه

من یه اکانت کراود دارم که یک ماهی لاگین نکردم و اکانت نئوباکسم هم با ای پی ایران ساختم
1-الان اگه تو نئو لاگین کنم و کلا با یک ای پی تسک بزنم بازم مشکل پیش میاد؟
2-ای پی وی پی ان رو کراود یا نئو تشخیص میده؟ یعنی اگه ای پی رو در صفحه تسک عوض کنم جدیدا تشخیص داده میشه؟
3-با وی پی ان میشه لول گرفت یا نه؟

doctums

Registered User
لایک‌ها
34
الان یکی به من چند تا نکته رو لطفا بگه

من یه اکانت کراود دارم که یک ماهی لاگین نکردم و اکانت نئوباکسم هم با ای پی ایران ساختم
1-الان اگه تو نئو لاگین کنم و کلا با یک ای پی تسک بزنم بازم مشکل پیش میاد؟
2-ای پی وی پی ان رو کراود یا نئو تشخیص میده؟ یعنی اگه ای پی رو در صفحه تسک عوض کنم جدیدا تشخیص داده میشه؟
3-با وی پی ان میشه لول گرفت یا نه؟

1-به نظر من اگه یک ماهه تو هیچ کدوم نرفتی بهتره ویندوز عوض کنی و از اول هر دو رو بسازی...نئو با ای پی ایران (ایمیل و حساب بانکی ای ک میدی فرق کنه با قبلی)و کراود با ای پی غیر ایران و ثابت
2-نئو که نیاز نیست ای پی غیر ایران بکار ببری و اگر فقط در صفحه مینی جاب وی..چی رو روشن کنی نمیفهمه.جای دیگه ی سایت باهاش نرو ...فقط قسمت مینی جاب
برا کراود هم بهتره بگردی یک ای پی ثابت و اختصاصی پیدا کنی ک واقعی هم باشه-بچه ها تو 1-2 ص قبل حرف زدن بخون متوجه میشی
وقتی اون اوپن وی چی رو گرفتی در صفحه مینی جاب روشنش کن تا کارا بیاد برات...
3-اگه ثابت باشه ای پی بله،چرا ک نشه...دوستان گرفتن

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
بچه ها تو کلیکس افیکس وقتی می نویسه Status: active یعنی میشه کمتر از 10 دلار برداشت زد دیگه درسته ؟؟

sorena021

Registered User
لایک‌ها
14

سلام منم کلي زدم ولي هيچ کدومش به تست کوئسشن اضافه نشده فقط اوليش کوئيز بود بعدي هاش شد work mode

bets02211.jpg

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
بچه ها تو کلیکس افیکس وقتی می نویسه Status: active یعنی میشه کمتر از 10 دلار برداشت زد دیگه درسته ؟؟
بهش دقت نکردم من که هر روز کلیکاشو میزنم پوینتهارو هم میفرستم کمتر از 10 دلار تونستم برداشت کنم

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
من 1/08 دلار برداشت زدم برام واریز کردن
قبلش یه ویدیو دیده بودم همین

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
من 1/08 دلار برداشت زدم برام واریز کردن
قبلش یه ویدیو دیده بودم همین
ویدیو رو با چند تا تبلیغ و پوینت رو انجام دادم درخواست زدم ببینم میدن یا نه برا شما چند ساعته ریختن به حساب ؟؟

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
بهش دقت نکردم من که هر روز کلیکاشو میزنم پوینتهارو هم میفرستم کمتر از 10 دلار تونستم برداشت کنم
ویدیو رو با چند تا تبلیغ و پوینت رو انجام دادم درخواست زدم ببینم میدن یا نه برا شما چند ساعته ریختن به حساب ؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا