usef8000
Registered User
تکلیفش اینه که برگشت بزنی من که اینجوری ندیدم باشه همشو درهم میزنم آخرش اکسپل میکنهاین تسک های تشخیص مقاله چرا بعضی هاشون جواب نداره من نمی دونم نه no میشه زد نه yes تکلیف چیه؟
تکلیفش اینه که برگشت بزنی من که اینجوری ندیدم باشه همشو درهم میزنم آخرش اکسپل میکنهاین تسک های تشخیص مقاله چرا بعضی هاشون جواب نداره من نمی دونم نه no میشه زد نه yes تکلیف چیه؟
برگشت بزنم یعنی چی من یس می زنم میگه اشتباه نه می زنم می گه اشتباه وقتی می رم که ببین درستش چیه میگه هیچکدوم یعنی شامل این دو گزینه نمیشه اگر هیچکدومه نزنم میگه باید بزنی مگر نه نمی تدنی ادامه بدی ? بعدا یه عکس میزارم ازش تا متوجه بشی منظورم چیه?تکلیفش اینه که برگشت بزنی من که اینجوری ندیدم باشه همشو درهم میزنم آخرش اکسپل میکنه
ارور قرمزو میگی اون دیگه مشکلش از خود کرواده سخت نگیربرگشت بزنم یعنی چی من یس می زنم میگه اشتباه نه می زنم می گه اشتباه وقتی می رم که ببین درستش چیه میگه هیچکدوم یعنی شامل این دو گزینه نمیشه اگر هیچکدومه نزنم میگه باید بزنی مگر نه نمی تدنی ادامه بدی ? بعدا یه عکس میزارم ازش تا متوجه بشی منظورم چیه?
چه جالب میدونید از چه نظر دیروز اخبار داشت جاسوسی گوگل و یاهو رو میگفت که سازمان سیا اطلاعات کاربرا رو ازشون میگیره یا میخره و اگه ندن روزانه چند هزار دلار جریمشون میکنه
![]()
به نظر میرسد از این پس کاربران ایرانی نیز قادر خواهند بود در سرویس ایمیل یاهو ثبت نام کنند.
پیشتر بخاطر نیاز به فعالسازی حساب کاربری از طریق ارائهی شماره موبایل و به دلیل عدم حضور ایران و پیششماره 0098 در لیست یاهو، امکان ثبتنام برای کاربران ایرانی فراهم نبود.
به تازگی با گزارشهایی از سوی کاربران روبرو هستیم که بر اساس آن سرانجام ایران نیز به لیست کشورهای صفحهی ثبتنام ایمیل یاهو اضافه شده است.
در بررسی صورت گرفته این مساله تایید شده و از این پس کاربران ایرانی قادر خواهند بود با ارائهی شماره موبایل خود و انتخاب کد 98+ از لیست کشویی موجود، حساب کاربری خود را در این سرویس تایید کنند.
مدتها از زمانی که فعالسازی حساب کاربری از طریق شماره موبایل بعنوان یکی از راهکارهای امنیتی به سرویسهایی نظیر یاهو و جیمیل افزوده شده میگذرد اما برخلاف گوگل، یاهو از ارائهی عنوان و امکان فعالسازی برای برخی کشورها از جمله ایران خودداری کرده بود که به همین دلیل کاربران ایرانی برای ثبتنام در این سرویس با مشکلات فراوانی دست به گریبان بودند.
دلیل عدم حضور ایران در لیست یاهو بصورت دقیق معلوم نیست و نمیدانیم این موضوع در ارتباط با مسالهی تحریمها بوده یا تنها مبنای پشتیبانی از ساز و کارهای فنی در این میان مطرح بوده است؛ شاید هم به کلی این شرکت ضرورتی برای اضافه کردن ایران به لیست خود حس نمیکرده است. در هر صورت به نظر میرسد مسئولان یاهو سرانجام به فکر افتاده و لیست کشورهای مورد پشتیبانی خود را بروزرسانی کردهاند.
منبع: zoomit.ir - مسعود آموزگار
با تشکر از برترينها براي اطلاعرساني
منظورم بعد تایید متن قرمزی نشون میده الان یکی زدم مشکل نداشت فقط اکسپل شدمکدوم قرمزه نه دوست من بعدا عکس میزارم متوجه میشی؟
یا با تاخیر میاد یا آیدی کروادت چندتا شده توی پروفایل چک کن کد تسک با کد اصلیت یکیه یا نه
32تا کم داشتم به 100 برسم که امشب رسیدم، حالا منتظر میمونم ببینم بعد اینکه تیک خورد بهم اتومات میدن یا نه
اینم وضعیت الان من
![]()
![]()
اره احتمالا اولیش فقط روی اکورسی و تست تاثیر داره پس قانونش همینهای دیم که تا پریروز 2 تا بود تیکت زدم درست شد یکیش کردن.
پول 55 تا هم اومد به حسابم.
تو هیستوری کراود هم هست کارا
نکنه فقط اولین کارو به عنوان test question قبول کرده و بقیه رو جز jobs؟؟؟؟ اینجوری باشه الکی وقت خودمو تلف کردم فقط !!
آره احتمالا باید 10 نوع تست یزنی تا 100 تا یا بیشتر شه !اره احتمالا اولیش فقط روی اکورسی و تست تاثیر داره پس قانونش همینه
سلام،بیا این دو صفحه رو بخون که خیلی چیزا یاد میگیری صفحه ی 213 و 281...دست hreza و بقیه دوستان درد نکنه
والا کسی خب نمیره امتحان کنه که ببینه اینی ک شما میگین درسته یا نه...اخه نئوباکس به ای پی ایران اصلا گیر نمیده...واسه همین فکر نکنم کسی این کارو برا امتحان وی پی چی انتخاب کنه...طول میکشه تا معلوم شه واقعیه یا نه...
1-به نظر من اگه یک ماهه تو هیچ کدوم نرفتی بهتره ویندوز عوض کنی و از اول هر دو رو بسازی...نئو با ای پی ایران (ایمیل و حساب بانکی ای ک میدی فرق کنه با قبلی)و کراود با ای پی غیر ایران و ثابتالان یکی به من چند تا نکته رو لطفا بگه
من یه اکانت کراود دارم که یک ماهی لاگین نکردم و اکانت نئوباکسم هم با ای پی ایران ساختم
1-الان اگه تو نئو لاگین کنم و کلا با یک ای پی تسک بزنم بازم مشکل پیش میاد؟
2-ای پی وی پی ان رو کراود یا نئو تشخیص میده؟ یعنی اگه ای پی رو در صفحه تسک عوض کنم جدیدا تشخیص داده میشه؟
3-با وی پی ان میشه لول گرفت یا نه؟
بهش دقت نکردم من که هر روز کلیکاشو میزنم پوینتهارو هم میفرستم کمتر از 10 دلار تونستم برداشت کنمبچه ها تو کلیکس افیکس وقتی می نویسه Status: active یعنی میشه کمتر از 10 دلار برداشت زد دیگه درسته ؟؟
من 1/08 دلار برداشت زدم برام واریز کردنبچه ها تو کلیکس افیکس وقتی می نویسه Status: active یعنی میشه کمتر از 10 دلار برداشت زد دیگه درسته ؟؟
ویدیو رو با چند تا تبلیغ و پوینت رو انجام دادم درخواست زدم ببینم میدن یا نه برا شما چند ساعته ریختن به حساب ؟؟من 1/08 دلار برداشت زدم برام واریز کردن
قبلش یه ویدیو دیده بودم همین
ویدیو رو با چند تا تبلیغ و پوینت رو انجام دادم درخواست زدم ببینم میدن یا نه برا شما چند ساعته ریختن به حساب ؟؟بهش دقت نکردم من که هر روز کلیکاشو میزنم پوینتهارو هم میفرستم کمتر از 10 دلار تونستم برداشت کنم