اکثرا کمتر از 24 ساعت . آخرین بار 48 ساعته پرداخت کردنویدیو رو با چند تا تبلیغ و پوینت رو انجام دادم درخواست زدم ببینم میدن یا نه برا شما چند ساعته ریختن به حساب ؟؟
آره بابا مال منم بک زد !کلیک افیکس جدیدا بازی دراورده دوبار برداشتو برگشت زده ویدئو و کلیک و پوینتارو انجام دادم باز قبول نمیکنه احتمالا رفرال هم باید داشته باشم که بزاره زیر 10دلار برداشت کرد توی قانونش گفته
این قانون برای اونایی که بعد از July 14th, 2014 عضو شدن اجرا میشه و برای قدیمی ترها اجرا نمیشه ( برای خودم حداقل برداشت 1 دلاره )کلیک افیکس جدیدا بازی دراورده دوبار برداشتو برگشت زده ویدئو و کلیک و پوینتارو انجام دادم باز قبول نمیکنه احتمالا رفرال هم باید داشته باشم که بزاره زیر 10دلار برداشت کرد توی قانونش گفته
سر 8.5 دلار گیر کردم یه 1.5 دلار نمیاد تسک برام!این قانون برای اونایی که بعد از July 14th, 2014 عضو شدن اجرا میشه و برای قدیمی ترها اجرا نمیشه ( برای خودم حداقل برداشت 1 دلاره )
برای کسایی که بعد از تاریخ مذکور عضو شدن حتما باید به 10 دلار برسن تا بتونن برداشت کنن
تنها راهش احتمالا گرفتن رفراله چون خودش توی قوانینش مثال زده که تبلیغ و ویدئو و رفرال لازمه تا 1 دلار بشه خودم مجبور شدم زیرمجموعه خودم بشم تا ببینم پرداخت میکنه دیگه نباید بهانه ای داشته باشهسر 8.5 دلار گیر کردم یه 1.5 دلار نمیاد تسک برام!
داداش حرفی در مورد رفرال نزده . اگه منظورت RefBack هست . شما باید تو سایت هایی که خواسته برید و زیر مجموعه اونا بشید . نه اینکه خودت رفرال بگیریتنها راهش احتمالا گرفتن رفراله چون خودش توی قوانینش مثال زده که تبلیغ و ویدئو و رفرال لازمه تا 1 دلار بشه خودم مجبور شدم زیرمجموعه خودم بشم تا ببینم پرداخت میکنه دیگه نباید بهانه ای داشته باشه
اگه پرداخت کرد خبر میدم
اره اما توی حساب قبلیم 1دونه رفرال داشتم تونستم برداشت بزنم البته بعد از اون تاریخی که گفته ساخته بودمش اگه هم نشد توی یکی از سایتایی که گفته عضو میشمداداش حرفی در مورد رفرال نزده . اگه منظورت RefBack هست . شما باید تو سایت هایی که خواسته برید و زیر مجموعه اونا بشید . نه اینکه خودت رفرال بگیری
الان تسک اومده به نامسر 8.5 دلار گیر کردم یه 1.5 دلار نمیاد تسک برام!
تو کدوم سایت؟؟ نئو؟!!الان تسک اومده به نام
Determine if Two Businesses are the Same Business
هر تسک 3 سنت
200 تا زدم و کمپلت شد .
نه کلیک افیکس رو میگن !تو کدوم سایت؟؟ نئو؟!!
منبع خبرت کجاست اینا همه بورس بازن و سهام دار با بالا بردن رنک جستجو بیشتر دنبال مشتری و سرمایه گذار میگردنتو همین چند روزه دارایی فیشر از $2.5 Billion رسید به $2.7 Billion. مقدار ناچیز $0.2 Billion اضافه شد...
اونوقت تسک که زیاد نمیکنن هیچی کم هم میکنن؟
این تسک ها به چیش برمیخوره؟
روزی 1 دلارمنبع خبرت کجاست اینا همه بورس بازن و سهام دار با بالا بردن رنک جستجو بیشتر دنبال مشتری و سرمایه گذار میگردن
اوضاع خودت چه جوره بچه های لول دار از اوضاشون بگن بد نیست
شوخی نکن قلبمون ضعیفه بین کم و زیادو بگو نه کموروزی 1 دلار