hreza1374
Registered User
- نوشتهها
- 252
- لایکها
- 146
به طور متوسط روزی 1 دلارشوخی نکن قلبمون ضعیفه بین کم و زیادو بگو نه کمو
به طور متوسط روزی 1 دلارشوخی نکن قلبمون ضعیفه بین کم و زیادو بگو نه کمو
پس اوضاع خیلی خرابه بالا دستا که اوضاشون اینطوریه وای به حال پایین دستابه طور متوسط روزی 1 دلار
این processing کلیک افیکس چقدر طول میکشه معمولا ؟پس اوضاع خیلی خرابه بالا دستا که اوضاشون اینطوریه وای به حال پایین دستا
یکی از بچه ها که دیروز 6 دلار تسک زد
حسابا نامحسوس لیمیت میشن باید بیشتر احتیاط کرد
از دیروز تا الان توی این حالت مونده تیکت هم زدم خبری نیستاین processing کلیک افیکس چقدر طول میکشه معمولا ؟
حسابا فله ای لیمیت میشن منم حسابم توی نئو دیگه تسک نمیادپس اوضاع خیلی خرابه بالا دستا که اوضاشون اینطوریه وای به حال پایین دستا
یکی از بچه ها که دیروز 6 دلار تسک زد
حسابا نامحسوس لیمیت میشن باید بیشتر احتیاط کرد
یا حضرت ...به طور متوسط روزی 1 دلار
آخرین پرداختیشم مربوط به 16 سپتامبره ، شاید مشکلی پیش اومدهاز دیروز تا الان توی این حالت مونده تیکت هم زدم خبری نیست
احتمالا منظور دوستمون اینه که یک روز تسک میاد یک روز نمیاد که میانگینش میشه 1 دلاریا حضرت ...
کار CF به کجا کشیده که با لول میشه روزی 1 دلار در آورد :general208::general208::general208: .
یه سوال : اگه تو ویندوز مجازی به طور مثال با آی پی سوئد اکانت باز کنیم ممکنه کازینوی سوئد بیاد ؟
شوخی نکن قندشکن هم که میخریم اینحوری نیست معرفی کنمن یه برنامه دارم که پر از آی پی های مختلف کشور های زیادی است در ضمن این آی پی ها واقعی هستند مانند این که اهل همان کشور هستی و میشه تو سایت کلیک سنس ثبت نام کرد که با هیچ وی پی انی امکان پذیر نیست
منم یه دونه دارم 32 تا کشور رو داره کلیکسنس نمیفهمه و نئو باکسم ایمیل تایید رو میفرسته !!!شوخی نکن قندشکن هم که میخریم اینحوری نیست معرفی کن
خوب من لولم نصفه هست. تسک های فیشر مخفی و legalzoom که خوب پول میدن برام باز نمیشه.یا حضرت ...
کار CF به کجا کشیده که با لول میشه روزی 1 دلار در آورد :general208::general208::general208: .
یه سوال : اگه تو ویندوز مجازی به طور مثال با آی پی سوئد اکانت باز کنیم ممکنه کازینوی سوئد بیاد ؟
اسم نرم افزارش چیه؟منم یه دونه دارم 32 تا کشور رو داره کلیکسنس نمیفهمه و نئو باکسم ایمیل تایید رو میفرسته !!!
اگه معرفیش کنم فایده نداره همه جا پخش میشهشوخی نکن قندشکن هم که میخریم اینحوری نیست معرفی کن
پ خ شد !اسم نرم افزارش چیه؟
یعنی تونستی تو کلیک سنس ثبت نام کنی و کلیکاش رو بزنی
http://www.forbes.com/profile/ken-fisher/منبع خبرت کجاست اینا همه بورس بازن و سهام دار با بالا بردن رنک جستجو بیشتر دنبال مشتری و سرمایه گذار میگردن
اوضاع خودت چه جوره بچه های لول دار از اوضاشون بگن بد نیست
پس چرا معرفی کردی که دهن ملتو آب بندازی ببخشیدا دهنت سرویساگه معرفیش کنم فایده نداره همه جا پخش میشه
برا منم بفرست دستت درستپ خ شد !
میخواین نابودش کنین !!برا منم بفرست دستت درست
حالا که گفتی برا همه بفرست نابود نمیشهمیخواین نابودش کنین !!