پسر خوب خودم چندین بار توش ثبت نام کردم وقتی وارد قسمت تسک و آفر بشید مچو میگیره
راستی مساله ایمیل تایید نیست مشکل توی برداشته درجا حسابو ساسپند میکنهمنم یه دونه دارم 32 تا کشور رو داره کلیکسنس نمیفهمه و نئو باکسم ایمیل تایید رو میفرسته !!!
بیکاریا نمیخای اسمشو بگی انقدر تبلیغ نکن
نمیدونم والا !راستی مساله ایمیل تایید نیست مشکل توی برداشته درجا حسابو ساسپند میکنه
مشکل اکثر سایتا توی برداشته به شخصه تجربه کردم 4 دلار توی نثو پرید چند ماه قبلنمیدونم والا !
مگه تست کردی زیرمجموعه خودت شدیشاخشون دیگه سوپر نواست که آی پی رو میفهمه
فقط نئو رو گفتم کلیک سنس فایده نداره راستی زپ باکسم دیگه مرده سایتش فعاله اما ادمینش همه چیزو غیرفعال کرده کلی کاربر گلدن داشت چه عذابی میکشن چند دلار منم پریداولا برای برداشت پیپال میخواد دوما برای جز آمریکا کلا 7 دلار آفر توی کل آفروال ها نیست که بخواید به حداقل برداشت برسید.
3 تا اکانت گلدن داشتم! اگه حساب کنی یکی دو میلیون میشد.فقط نئو رو گفتم کلیک سنس فایده نداره راستی زپ باکسم دیگه مرده سایتش فعاله اما ادمینش همه چیزو غیرفعال کرده کلی کاربر گلدن داشت چه عذابی میکشن چند دلار منم پرید
از ایرانیا کسی توش گلدن بود؟
حتما سر به سر شدی ولی بد ضرر کردی اونوقت میگی روزی 1 دلار کاسبی کمی مبالغه کردی3 تا اکانت گلدن داشتم! اگه حساب کنی یکی دو میلیون میشد.
البته اون مقدار که باید ازش برداشت کرده بودم. 200 درصدی از سرمایه گذاری میشد.
ببوسش ولش کن زپ باکس توی حالت کما رفته زنده مردش معلوم نیستآقا من 5$ تو زاپ باکس دارم . چطوری بکشم بیزون ؟؟؟ :general210:
بستگی به نوع ازدواجش داره...حتما سر به سر شدی ولی بد ضرر کردی اونوقت میگی روزی 1 دلار کاسبی کمی مبالغه کردی
قبلا با تسک زدن میشد ازدواج کرد الان فکر نکنم بشه
منظور اینکه چند ماه قبل میشد با درامدش زندگانی کرد الان نه کاش زودتر واردش میشدیمبستگی به نوع ازدواجش داره...
با تسک که نمیشه 3 تا اکانت گلدن داشت. اون موقع من اصلا تسک نمیزدم.
توی برداشت گیر نده خوبه با 4 رفرال میشه 1 دلار کاسب شد اگه کسی واقعی تست کرده بگه خودم فکرش بودم اما از برداشت کردنش ترسیدم که نده احتمالا اول حسابارو چک میکنن بعد پول رفرالو واریز میکنن یکی از بچه های ایرانی که توی رتبه سوم بیشترین رفرال هستش برادر rapidleechآره الان امتحان کردم شد تا 92 تا دیگه میتونم بسازم فقط نمیدونم پول رفرال 0.25 رو آنی باید بده یا باید تیک زد ؟؟
مشاهده پیوست 670696
آره خبر میدم بهتون !توی برداشت گیر نده خوبه با 4 رفرال میشه 1 دلار کاسب شد اگه کسی واقعی تست کرده بگه خودم فکرش بودم اما از برداشت کردنش ترسیدم که نده