شما چند دلار درخواست دادین؟طبق قوانینش گفته اولین درخواست برای کسانی که در تسک کار میکنند 10 دلاره
شما چند دلار درخواست دادین؟طبق قوانینش گفته اولین درخواست برای کسانی که در تسک کار میکنند 10 دلاره
4 دلار دوبار رجکت زده الانم که پروسس میکنه مجبورم باز تیکت بزنمشما چند دلار درخواست دادین؟
مگه تیکت جواب میده به من که اصلا ج نمیده4 دلار دوبار رجکت زده الانم که پروسس میکنه مجبورم باز تیکت بزنم
به منم جواب ندادن یکی از حسابامو امشب بالای 10 دلار رسوندم شب برداشت میزنم ببینم چی میشهمگه تیکت جواب میده به من که اصلا ج نمیده
داداش چیکار کردی این همه تسک اومد ؟از دیشب تا الان نزدیک 22 دلار تسک زدم حدود 250 تسک فیشر البته افزونه ای ها رو نزدم حسابی خسته شدم امشب تسک بارون بود
مگه برات نیومد هر چی بود کرواد داره کاری میکنه توی کلیک افیکس 15 دلار زدم که نصفش با امریکا و نصفش انگلیسداداش چیکار کردی این همه تسک اومد ؟
دست ما رو هم بگیر
واسه من هیچی نیومدمگه برات نیومد هر چی بود کرواد داره کاری میکنه توی کلیک افیکس 15 دلار زدم که نصفش با امریکا و نصفش انگلیس
اکانتا یک هفته ای هستنواسه من هیچی نیومد
اکانت جدید باز کردی یا اکانتت قدیمیه ؟
برای من که اصلا نمیاد .شما چیکار کردین که 27 دلار تونستین بزنین؟الانم کلی فیشر هستش مجبورم بزنم وگرنه ممکنه بپره حسابی خستم
ببخشید بچه ها یه سوال
من یه حساب پیزا دارم که قبلا تو نئو استفاده کردم الان برا این حساب جدید نئوباکس میخوام حسابمو بدم همونو بدم؟؟ میشه اسم حساب پیزامو عوض کنم ک نئو نفهمه؟؟
اگه تو نئو استفاده کردی که نمیشه باید تو پیزا یه ایمیل جدید اضافه کنید بعد تو نئو قرار بدهببخشید بچه ها یه سوال
من یه حساب پیزا دارم که قبلا تو نئو استفاده کردم الان برا این حساب جدید نئوباکس میخوام حسابمو بدم همونو بدم؟؟ میشه اسم حساب پیزامو عوض کنم ک نئو نفهمه؟؟
کافیه ایمیل پی زات رو عوض کنی اونوقت استفاده کن بدون مشکل
اگه تو نئو استفاده کردی که نمیشه باید تو پیزا یه ایمیل جدید اضافه کنید بعد تو نئو قرار بده
مشاهده پیوست 672177 مشاهده پیوست 672173 سلام دوستان. من مهرداد هستم و تازه با بحث مینی جاب و این انجمن اشنا شدم. دو سه تا سوال کوچیک داشتم ممنون می شم پاسخ بدید.
1- من تازه حساب تو crowdflower باز کردم ( در حدود دو هفته) و می خواستم بدونم برای گرفتن لول ها چقدر باید صبر کرد. همون طور که تو عکس مشخصه مثلا الان که ساعت 5 بعد از ظهر هستش 98 تا جاب تو صفحه سایت با ای پی امریکا هست اما من که نیاز به test questions دارم الان 5 روزه که هیچ test questions برام نمیاد تا بتونم لول بگیرم.
2 سوال دوم و اخرم اینه که بعضی از جاب ها که مثلا 50 تسک چند سنتی دارن رو وقتی باز میکنم و چنتایی پیش میرم یهو گیر میکنه و وقتی رفرش میکنم میبینم که مثلا 10 تسک مونده ایا این 50 تسک کلی هستش و وقتی افراد دیگه ای هم این جاب رو انتخاب و انجام بدن تعداد تسک های باقی مونده میاد پایین یا نه؟
پیشاپیش ممنون از کمک هاتون.