• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
از دیشب تا الان نزدیک 22 دلار تسک زدم حدود 250 تسک فیشر البته افزونه ای ها رو نزدم حسابی خسته شدم امشب تسک بارون بود

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
از دیشب تا الان نزدیک 22 دلار تسک زدم حدود 250 تسک فیشر البته افزونه ای ها رو نزدم حسابی خسته شدم امشب تسک بارون بود
داداش چیکار کردی این همه تسک اومد ؟
دست ما رو هم بگیر

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
داداش چیکار کردی این همه تسک اومد ؟
دست ما رو هم بگیر
مگه برات نیومد هر چی بود کرواد داره کاری میکنه توی کلیک افیکس 15 دلار زدم که نصفش با امریکا و نصفش انگلیس

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
مگه برات نیومد هر چی بود کرواد داره کاری میکنه توی کلیک افیکس 15 دلار زدم که نصفش با امریکا و نصفش انگلیس
واسه من هیچی نیومد
اکانت جدید باز کردی یا اکانتت قدیمیه ؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
رکوردم شد 26 دلار بازم هستش بزنم دیگه جونشو ندارم فیشر معمولی و موبایلی ها رو فقط زدم 2 تا هم کازینو انگلیس

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
پس هر هفته باید یه اکانت ساخت
اکانت های جدید رو با آی پی های قبلی میسازی یا آی پی جدید ؟

doctums

Registered User
لایک‌ها
34
ببخشید بچه ها یه سوال
من یه حساب پیزا دارم که قبلا تو نئو استفاده کردم الان برا این حساب جدید نئوباکس میخوام حسابمو بدم همونو بدم؟؟ میشه اسم حساب پیزامو عوض کنم ک نئو نفهمه؟؟

omidamit

Registered User
لایک‌ها
297
اگه تو نئو استفاده کردی که نمیشه باید تو پیزا یه ایمیل جدید اضافه کنید بعد تو نئو قرار بده

Nickelback

Registered User
لایک‌ها
30
ببخشید بچه ها یه سوال
من یه حساب پیزا دارم که قبلا تو نئو استفاده کردم الان برا این حساب جدید نئوباکس میخوام حسابمو بدم همونو بدم؟؟ میشه اسم حساب پیزامو عوض کنم ک نئو نفهمه؟؟

کافیه ایمیل پی زات رو عوض کنی اونوقت استفاده کن بدون مشکل

omidamit

Registered User
لایک‌ها
297
ببخشید بچه ها یه سوال
اگه تو نئو استفاده کردی که نمیشه باید تو پیزا یه ایمیل جدید اضافه کنید بعد تو نئو قرار بده

mehrdad1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
1.png مشاهده پیوست 672173 سلام دوستان. من مهرداد هستم و تازه با بحث مینی جاب و این انجمن اشنا شدم. دو سه تا سوال کوچیک داشتم ممنون می شم پاسخ بدید.
1- من تازه حساب تو crowdflower باز کردم ( در حدود دو هفته) و می خواستم بدونم برای گرفتن لول ها چقدر باید صبر کرد. همون طور که تو عکس مشخصه مثلا الان که ساعت 5 بعد از ظهر هستش 98 تا جاب تو صفحه سایت با ای پی امریکا هست اما من که نیاز به test questions دارم الان 5 روزه که هیچ test questions برام نمیاد تا بتونم لول بگیرم.
2 سوال دوم و اخرم اینه که بعضی از جاب ها که مثلا 50 تسک چند سنتی دارن رو وقتی باز میکنم و چنتایی پیش میرم یهو گیر میکنه و وقتی رفرش میکنم میبینم که مثلا 10 تسک مونده ایا این 50 تسک کلی هستش و وقتی افراد دیگه ای هم این جاب رو انتخاب و انجام بدن تعداد تسک های باقی مونده میاد پایین یا نه؟
پیشاپیش ممنون از کمک هاتون.

Last edited:

doctums

Registered User
لایک‌ها
34

doctums

Registered User
لایک‌ها
34
مشاهده پیوست 672177 مشاهده پیوست 672173 سلام دوستان. من مهرداد هستم و تازه با بحث مینی جاب و این انجمن اشنا شدم. دو سه تا سوال کوچیک داشتم ممنون می شم پاسخ بدید.
1- من تازه حساب تو crowdflower باز کردم ( در حدود دو هفته) و می خواستم بدونم برای گرفتن لول ها چقدر باید صبر کرد. همون طور که تو عکس مشخصه مثلا الان که ساعت 5 بعد از ظهر هستش 98 تا جاب تو صفحه سایت با ای پی امریکا هست اما من که نیاز به test questions دارم الان 5 روزه که هیچ test questions برام نمیاد تا بتونم لول بگیرم.
2 سوال دوم و اخرم اینه که بعضی از جاب ها که مثلا 50 تسک چند سنتی دارن رو وقتی باز میکنم و چنتایی پیش میرم یهو گیر میکنه و وقتی رفرش میکنم میبینم که مثلا 10 تسک مونده ایا این 50 تسک کلی هستش و وقتی افراد دیگه ای هم این جاب رو انتخاب و انجام بدن تعداد تسک های باقی مونده میاد پایین یا نه؟
پیشاپیش ممنون از کمک هاتون.

سلام
1-میاد کم کم،باید صبر کنی و البته تند تند سر بزنی که تسک هایی که میاد زود نره و تموم نشه
2-دقیقا همینیه که میگی.کل کار 50تا هستش و همه دارن میزنن.باید تند بزنی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا