• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
Last edited:

hosein281

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. من با ای پی ایران تو کلیک افیکس ثبتنام کردم وقتی میخوام صفحه تسکارو باز کنم ای پی رو عوض میکنم ولی از اکانتم خارج میشه
ای پی که عوض شد هر صفحه ای رو بخوام باز کنم خارج میشه

doctums

Registered User
لایک‌ها
34
سلام. من با ای پی ایران تو کلیک افیکس ثبتنام کردم وقتی میخوام صفحه تسکارو باز کنم ای پی رو عوض میکنم ولی از اکانتم خارج میشه
ای پی که عوض شد هر صفحه ای رو بخوام باز کنم خارج میشه
برا منم!!
کسی میدونه باید چکار کرد؟ من فایرفاکس دارم

omidamit

Registered User
لایک‌ها
297
برا منم!!
کسی میدونه باید چکار کرد؟ من فایرفاکس دارم
برای همه همین جوره.کلیک اف ایکس اینجور تنظیم کرده تا آی پی عوض شد خروج کنه باید دوباره لاگین کنی و تسکارو بزنی کاریش نمیشه کرد

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
برای همه همین جوره.کلیک اف ایکس اینجور تنظیم کرده تا آی پی عوض شد خروج کنه باید دوباره لاگین کنی و تسکارو بزنی کاریش نمیشه کرد
نه برادر برا من اینطور نیست از طریق لینک صفحه تسک راحت میتونی تسک بزنی

saeed2649

Registered User
لایک‌ها
50
دوستان 2.3 روزه تسکای موبایلی فیشر رو که میخوام با گوگل کروم بزنم میگه این دیوایس موبایل نیست و اجازه کار نمیده برای شما هم همینجوره؟!!

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوستان 2.3 روزه تسکای موبایلی فیشر رو که میخوام با گوگل کروم بزنم میگه این دیوایس موبایل نیست و اجازه کار نمیده برای شما هم همینجوره؟!!
یعنی قبلا این مشکل نبود؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
رکوردم شد 26 دلار بازم هستش بزنم دیگه جونشو ندارم فیشر معمولی و موبایلی ها رو فقط زدم 2 تا هم کازینو انگلیس
رکورد نهایی شد 30 دلار در کمتر از 24 ساعت

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
پس هر هفته باید یه اکانت ساخت
اکانت های جدید رو با آی پی های قبلی میسازی یا آی پی جدید ؟
گندکاری های ایرانی دوباره شروع شد!
فردا مجوزی که بهت دادن رو لغو میکنن و هیچ فیشری دیگه برات نمیاد. خوبه گفتم روی تعویض کشور حساسن.
شعور نداریم چکارش میشه کرد؟
این کار رو بکنید بفهمن دوباره سر و کله ما پیدا شده همین راه رو هم ببندن. دوباره باید بشینیم پای تسک های فیشر با ضریب دسترسی 1 که اگه یک ثانیه دیر باز کنی از دستت رفته. خوشحال باشیم که امروز نیم دلار کار کردیم!
الان راحت میشه هم فیشرهای مخفی رو داشت هم لول 3. دیگه چی میخواید؟ حساب کار دستشونه اگه قبلا هفته ای 10 اکانت رو برای فیشرهای مخفی مجوز میدادن حالا بشه 15 تا شک میکنن چه برسه به تغییر کشور و هر هفته یه اکانت ساختن.
از طرفی میخواستم راهش رو بگم همه استفاده کنن از طرفی از همین میترسیدم گند بزنیم توش.

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
سلام عزیزان زمان های قبل تو نئو کار میکردم اما مدت زیادی هست فعالیت نمی کنم

می خواستم ببینم فیشر و و لول 3 جریانش چیه درآمدی داره روزی 30 دلار میده آیا همیشه اینجوریه ؟؟ قبلا که اینجوری نبود

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
گندکاری های ایرانی دوباره شروع شد!
فردا مجوزی که بهت دادن رو لغو میکنن و هیچ فیشری دیگه برات نمیاد. خوبه گفتم روی تعویض کشور حساسن.
شعور نداریم چکارش میشه کرد؟
این کار رو بکنید بفهمن دوباره سر و کله ما پیدا شده همین راه رو هم ببندن. دوباره باید بشینیم پای تسک های فیشر با ضریب دسترسی 1 که اگه یک ثانیه دیر باز کنی از دستت رفته. خوشحال باشیم که امروز نیم دلار کار کردیم!
الان راحت میشه هم فیشرهای مخفی رو داشت هم لول 3. دیگه چی میخواید؟ حساب کار دستشونه اگه قبلا هفته ای 10 اکانت رو برای فیشرهای مخفی مجوز میدادن حالا بشه 15 تا شک میکنن چه برسه به تغییر کشور و هر هفته یه اکانت ساختن.
از طرفی میخواستم راهش رو بگم همه استفاده کنن از طرفی از همین میترسیدم گند بزنیم توش.
عزیز شما چرا جوش میزنی از این گاو چموش باید تا میشه دوشید با دوشیدنای ما خشک نمیشه اوضاع از این بدتر هم نمیشه قضیه حساسیت برا کسی معنی داره که مثل شما لول 3 گرفته که با یک اشتباه همشو از دست میده نه برا ما که همه حسابامون لیمیت میشن

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
سلام عزیزان زمان های قبل تو نئو کار میکردم اما مدت زیادی هست فعالیت نمی کنم

می خواستم ببینم فیشر و و لول 3 جریانش چیه درآمدی داره روزی 30 دلار میده آیا همیشه اینجوریه ؟؟ قبلا که اینجوری نبود
نه این بار اتفاقی بود اوضاع خیلی خرابه

benima

Registered User
لایک‌ها
64
شما چه قدر ندید بدیدی
فقط از دیگران مایه نذار فقط تنها تو در این تاپیک بی جنبه هستی
استدلالای مسخره داری واسه کارای گندت بجای اینکه مثل ادم قانونی کار کنی
اون موقع که ما هفته ای بالای 100 دلار میزدیم کجا بودی تو اینجاست که معلومه تازه کاری
به شخص از وقتی تو پات تو این تاپیک باز شد گند زدی به کار کردن قانونی و اصولی تو کراود
از اون موقع که شروع کردی مثل گشنها روزی 10 تا اکانت باز کنی
برام اصلا مهم نیست اما امثال تو باعث میشن کراود همه تسکهارو هر روز بیشتر ببنده
هر چی راه کار به دیگران نشون دادی بیشتر گند زدی تو درامدشون
یه عشقیم میکنه هی میاد میگه انقد دلار داروردم چند سالته ؟ کامل مشخصه بچه ای
اینو من نمیگم هر کسی پستات رو ببینه میفهمه
عین این میمونه به جای اینکه من به 5 دلار روزانه بسنده کنم وهمیشه داشته باشم بیام خرکی هر جور شده 10 دلار دربیارم تو یه روز اما نهایت 1 هفته هم طول نکشه

Last edited:

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
سلام به همه دوستان من دلار می خوام کسی هست بهم بده وب مانی حدود 5 یا 7 دلار؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا