usef8000
Registered User
کاری نکردم خودش اومد توی دو اکانت نئو و یکی کلیک افیکس زدم توی 2 کشوربرای من که اصلا نمیاد .شما چیکار کردین که 27 دلار تونستین بزنین؟
Last edited:
کاری نکردم خودش اومد توی دو اکانت نئو و یکی کلیک افیکس زدم توی 2 کشوربرای من که اصلا نمیاد .شما چیکار کردین که 27 دلار تونستین بزنین؟
برا منم!!سلام. من با ای پی ایران تو کلیک افیکس ثبتنام کردم وقتی میخوام صفحه تسکارو باز کنم ای پی رو عوض میکنم ولی از اکانتم خارج میشه
ای پی که عوض شد هر صفحه ای رو بخوام باز کنم خارج میشه
برای همه همین جوره.کلیک اف ایکس اینجور تنظیم کرده تا آی پی عوض شد خروج کنه باید دوباره لاگین کنی و تسکارو بزنی کاریش نمیشه کردبرا منم!!
کسی میدونه باید چکار کرد؟ من فایرفاکس دارم
نه برادر برا من اینطور نیست از طریق لینک صفحه تسک راحت میتونی تسک بزنیبرای همه همین جوره.کلیک اف ایکس اینجور تنظیم کرده تا آی پی عوض شد خروج کنه باید دوباره لاگین کنی و تسکارو بزنی کاریش نمیشه کرد
یعنی قبلا این مشکل نبود؟دوستان 2.3 روزه تسکای موبایلی فیشر رو که میخوام با گوگل کروم بزنم میگه این دیوایس موبایل نیست و اجازه کار نمیده برای شما هم همینجوره؟!!
ممنون
یعنی قبلا این مشکل نبود؟
رکورد نهایی شد 30 دلار در کمتر از 24 ساعترکوردم شد 26 دلار بازم هستش بزنم دیگه جونشو ندارم فیشر معمولی و موبایلی ها رو فقط زدم 2 تا هم کازینو انگلیس
با اپرا بزن مشکلی نیستنه 2.3 روزه گیر میده که این مرورگر موبایل دایویس نیست ثانیه شمارو نمیاره
رکورد نهایی شد 30 دلار در کمتر از 24 ساعت
گندکاری های ایرانی دوباره شروع شد!پس هر هفته باید یه اکانت ساخت
اکانت های جدید رو با آی پی های قبلی میسازی یا آی پی جدید ؟
عزیز شما چرا جوش میزنی از این گاو چموش باید تا میشه دوشید با دوشیدنای ما خشک نمیشه اوضاع از این بدتر هم نمیشه قضیه حساسیت برا کسی معنی داره که مثل شما لول 3 گرفته که با یک اشتباه همشو از دست میده نه برا ما که همه حسابامون لیمیت میشنگندکاری های ایرانی دوباره شروع شد!
فردا مجوزی که بهت دادن رو لغو میکنن و هیچ فیشری دیگه برات نمیاد. خوبه گفتم روی تعویض کشور حساسن.
شعور نداریم چکارش میشه کرد؟
این کار رو بکنید بفهمن دوباره سر و کله ما پیدا شده همین راه رو هم ببندن. دوباره باید بشینیم پای تسک های فیشر با ضریب دسترسی 1 که اگه یک ثانیه دیر باز کنی از دستت رفته. خوشحال باشیم که امروز نیم دلار کار کردیم!
الان راحت میشه هم فیشرهای مخفی رو داشت هم لول 3. دیگه چی میخواید؟ حساب کار دستشونه اگه قبلا هفته ای 10 اکانت رو برای فیشرهای مخفی مجوز میدادن حالا بشه 15 تا شک میکنن چه برسه به تغییر کشور و هر هفته یه اکانت ساختن.
از طرفی میخواستم راهش رو بگم همه استفاده کنن از طرفی از همین میترسیدم گند بزنیم توش.
نه این بار اتفاقی بود اوضاع خیلی خرابهسلام عزیزان زمان های قبل تو نئو کار میکردم اما مدت زیادی هست فعالیت نمی کنم
می خواستم ببینم فیشر و و لول 3 جریانش چیه درآمدی داره روزی 30 دلار میده آیا همیشه اینجوریه ؟؟ قبلا که اینجوری نبود
فیشر و و لول 3 چیهنه این بار اتفاقی بود اوضاع خیلی خرابه
تسک و مرحله هستن برو سرچ کنفیشر و و لول 3 چیه
شما چه قدر ندید بدیدیرکورد نهایی شد 30 دلار در کمتر از 24 ساعت
لینکشو بدهنه برادر برا من اینطور نیست از طریق لینک صفحه تسک راحت میتونی تسک بزنی