• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
آره ديدم 2 تا شده حالا پولا اضافه نميشه ؟ نزديک 1/5 دلار تسک زده بودم :(
فکر نکنم چون به آیدی دیگه رفته دلیل اومدن تسکا برات هم همین کانتریبوتر جدید بودش ور برو درست نشه باید حساب دوتا رو از صفر بسازی

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
اوضاع اینجا چه سوت کوره بعضی بچه ها هم که رفتن تو لاک خودشون اون 30 دلارو هم که کامل تونستم برداشت بزنم و نقدش کنم الان اوضاع ضعیفه ظاهرا سیاست جدیدی رو کرواد اتخاذ کرده که فقط با تجربه کردن میشه بهش پی برد اوضاع دوستان چطوره

smart555

Registered User
لایک‌ها
61
اوضاع من بد نیست تسک رو ول کردم روزی 10 دلار دارم

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
منم دارم رو cheat کردن تو زیرمجموعه کار میکنم تا الان جواب داده تا فردا برداشت میزنم اگه جواب بده میرم سراغ referral contest ها و ... ، فعلا تسکا وضع داغونه !

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
منم دارم رو cheat کردن تو زیرمجموعه کار میکنم تا الان جواب داده تا فردا برداشت میزنم اگه جواب بده میرم سراغ referral contest ها و ... ، فعلا تسکا وضع داغونه !
سایت نوا رو میگی که 25 سنت برا هر رفرال میده با قندشکن چیت میکنی یا آیپی ایران

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
به نظر به زودی برای فعالیت در کراود باید یه جمله که میگن رو به صورت صوتی در زبان بومی با یه تصویر از خودتون ارسال کنید.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
4 دلار توی کلیک افیکس مونده که پرداخت نمیکنه حرف ادمینشم ابنه که از همه قسمتها به جز تسک باید 1 دلار کار بشه تا بشه کمتر از 10 دلار برداشت زد فعلا که رو هواس با این اوضاع تسکا کار توی کلیک افیکس توصیه نمیشه

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
به نظر به زودی برای فعالیت در کراود باید یه جمله که میگن رو به صورت صوتی در زبان بومی با یه تصویر از خودتون ارسال کنید.
نه بابا شاید در سال 2020 این اتفاق بیفته شما هم که به چی فکر میکنی که خارج از عقوله

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
اوضاع من بد نیست تسک رو ول کردم روزی 10 دلار دارم
فهمیدم توی کار رفرال گیری برا فیدر ماتریس رفتی یاد گلد کوئست میوفتم که طرف میرفت رفرال میگرفت و به قولی پرزنتش میکرد عجب دورانی بود البته بنده توش نبودم

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
سایت نوا رو میگی که 25 سنت برا هر رفرال میده با قندشکن چیت میکنی یا آیپی ایران
آره همون قند شکن که یه بار گفتم اوولیشن اسکریپت که میگن خیلی امنه تا الان نزدیک 45 تا رفرال خودم شدم حداقل برداشتش 3 دلاره و من الان که یکی دو روزه کار میکنم 2.4 $ دراوردم اگه جواب بده با آپگرید کردن خیلی خفن جواب میده ، یکی دیگه هم eightclix هست 6 تا رف خودم شدم هنوز گیر نداده تو انجمنم فعال بودم گیری نداده ، فعلا در مرحله امتحان هستم ببینم چی میشه !

smart555

Registered User
لایک‌ها
61
نه داداش رفتم تو کار پیشبینی تنیس یه روش بلدم احتمال باخت بسیار کم میشه !
الانم رو 2 بازی 10 دلار رفتم تو ربع ساعت 8 دلار سود خالص کردم !

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
نه داداش رفتم تو کار پیشبینی تنیس یه روش بلدم احتمال باخت بسیار کم میشه !
الانم رو 2 بازی 10 دلار رفتم تو ربع ساعت 8 دلار سود خالص کردم !
همه زدن تو خط پیش بینی و بت کردن و شرط بندی

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
آره همون قند شکن که یه بار گفتم اوولیشن اسکریپت که میگن خیلی امنه تا الان نزدیک 45 تا رفرال خودم شدم حداقل برداشتش 3 دلاره و من الان که یکی دو روزه کار میکنم 2.4 $ دراوردم اگه جواب بده با آپگرید کردن خیلی خفن جواب میده ، یکی دیگه هم eightclix هست 6 تا رف خودم شدم هنوز گیر نداده تو انجمنم فعال بودم گیری نداده ، فعلا در مرحله امتحان هستم ببینم چی میشه !
تا سه دلار شد سریع برداشت بزن چون روی رفرال زیادی حساسه که چیت بشه قبل واریز هم رفرالا رو چک میکنن که تقلب نشده باشه که اونم از روی آیپی قابل تشخیصه فقط کارمزد اگوپی که داره بالاس فکر کنم 10 درصد بود درسته؟

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
جالبه همه کشورا رو داری خدا بخیر کنه توی برداشت گیر ندن
فکر نکنم رو رفرال زیاد حساس بشه واسه برداشت ، ولی اگه ref contest ببری شاید چک کنن ، نه 10-12 تا کشور بیشتر ندارم حواسم به آی پی ها هم هست !

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
جالبه همه کشورا رو داری خدا بخیر کنه توی برداشت گیر ندن
جالبه این سایتا 10-12 هزار تا عضو تو دو روز میگیرن اما تو فرومش کلا 20-30 نفر فقط هستن ، خیلی جالبه برای گول زدن هم میان یه پست میزارم مثلا congrats !

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
فکر نکنم رو رفرال زیاد حساس بشه واسه برداشت ، ولی اگه ref contest ببری شاید چک کنن ، نه 10-12 تا کشور بیشتر ندارم حواسم به آی پی ها هم هست !
منظورم نوا بود که مخصوص رفرال گیریه سایت دیگه ای نیست که 25 سنت برا هر رفرال بده

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
منظورم نوا بود که مخصوص رفرال گیریه سایت دیگه ای نیست که 25 سنت برا هر رفرال بده
25 سنت چیه کردش 10 سنت ، ماشالله جناب rapeedieech به تنهایی سایتو به مرز ورشکستگی کشونده :D ! سایت دیگه ای هم تاکنون پیدا نشده !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا