usef8000
Registered User
فکر نکنم چون به آیدی دیگه رفته دلیل اومدن تسکا برات هم همین کانتریبوتر جدید بودش ور برو درست نشه باید حساب دوتا رو از صفر بسازیآره ديدم 2 تا شده حالا پولا اضافه نميشه ؟ نزديک 1/5 دلار تسک زده بودم![]()
فکر نکنم چون به آیدی دیگه رفته دلیل اومدن تسکا برات هم همین کانتریبوتر جدید بودش ور برو درست نشه باید حساب دوتا رو از صفر بسازیآره ديدم 2 تا شده حالا پولا اضافه نميشه ؟ نزديک 1/5 دلار تسک زده بودم![]()
سایت نوا رو میگی که 25 سنت برا هر رفرال میده با قندشکن چیت میکنی یا آیپی ایرانمنم دارم رو cheat کردن تو زیرمجموعه کار میکنم تا الان جواب داده تا فردا برداشت میزنم اگه جواب بده میرم سراغ referral contest ها و ... ، فعلا تسکا وضع داغونه !
مگه توی چه کاری رفتیاوضاع من بد نیست تسک رو ول کردم روزی 10 دلار دارم
نه بابا شاید در سال 2020 این اتفاق بیفته شما هم که به چی فکر میکنی که خارج از عقولهبه نظر به زودی برای فعالیت در کراود باید یه جمله که میگن رو به صورت صوتی در زبان بومی با یه تصویر از خودتون ارسال کنید.
فهمیدم توی کار رفرال گیری برا فیدر ماتریس رفتی یاد گلد کوئست میوفتم که طرف میرفت رفرال میگرفت و به قولی پرزنتش میکرد عجب دورانی بود البته بنده توش نبودماوضاع من بد نیست تسک رو ول کردم روزی 10 دلار دارم
آره همون قند شکن که یه بار گفتم اوولیشن اسکریپت که میگن خیلی امنه تا الان نزدیک 45 تا رفرال خودم شدم حداقل برداشتش 3 دلاره و من الان که یکی دو روزه کار میکنم 2.4 $ دراوردم اگه جواب بده با آپگرید کردن خیلی خفن جواب میده ، یکی دیگه هم eightclix هست 6 تا رف خودم شدم هنوز گیر نداده تو انجمنم فعال بودم گیری نداده ، فعلا در مرحله امتحان هستم ببینم چی میشه !سایت نوا رو میگی که 25 سنت برا هر رفرال میده با قندشکن چیت میکنی یا آیپی ایران
همه زدن تو خط پیش بینی و بت کردن و شرط بندینه داداش رفتم تو کار پیشبینی تنیس یه روش بلدم احتمال باخت بسیار کم میشه !
الانم رو 2 بازی 10 دلار رفتم تو ربع ساعت 8 دلار سود خالص کردم !
تا سه دلار شد سریع برداشت بزن چون روی رفرال زیادی حساسه که چیت بشه قبل واریز هم رفرالا رو چک میکنن که تقلب نشده باشه که اونم از روی آیپی قابل تشخیصه فقط کارمزد اگوپی که داره بالاس فکر کنم 10 درصد بود درسته؟آره همون قند شکن که یه بار گفتم اوولیشن اسکریپت که میگن خیلی امنه تا الان نزدیک 45 تا رفرال خودم شدم حداقل برداشتش 3 دلاره و من الان که یکی دو روزه کار میکنم 2.4 $ دراوردم اگه جواب بده با آپگرید کردن خیلی خفن جواب میده ، یکی دیگه هم eightclix هست 6 تا رف خودم شدم هنوز گیر نداده تو انجمنم فعال بودم گیری نداده ، فعلا در مرحله امتحان هستم ببینم چی میشه !
جالبه همه کشورا رو داری خدا بخیر کنه توی برداشت گیر ندنبه روایت تصویر
مشاهده پیوست 674621
فکر نکنم رو رفرال زیاد حساس بشه واسه برداشت ، ولی اگه ref contest ببری شاید چک کنن ، نه 10-12 تا کشور بیشتر ندارم حواسم به آی پی ها هم هست !جالبه همه کشورا رو داری خدا بخیر کنه توی برداشت گیر ندن
جالبه این سایتا 10-12 هزار تا عضو تو دو روز میگیرن اما تو فرومش کلا 20-30 نفر فقط هستن ، خیلی جالبه برای گول زدن هم میان یه پست میزارم مثلا congrats !جالبه همه کشورا رو داری خدا بخیر کنه توی برداشت گیر ندن
منظورم نوا بود که مخصوص رفرال گیریه سایت دیگه ای نیست که 25 سنت برا هر رفرال بدهفکر نکنم رو رفرال زیاد حساس بشه واسه برداشت ، ولی اگه ref contest ببری شاید چک کنن ، نه 10-12 تا کشور بیشتر ندارم حواسم به آی پی ها هم هست !
25 سنت چیه کردش 10 سنت ، ماشالله جناب rapeedieech به تنهایی سایتو به مرز ورشکستگی کشوندهمنظورم نوا بود که مخصوص رفرال گیریه سایت دیگه ای نیست که 25 سنت برا هر رفرال بده