• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی سایتهای کسب درآمد با پرداخت | پرفکت مانی | اوکی پای | اگو پی | بیتکوین

MEISAM.ZX

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
دوستان در این تاپیک سایتهای کسب درآمد معرفی کنید که به | پرفکت ماني | اوکي پاي | اگوپي | بیتکوین | واريزي داشته باشند و با يک ساعت کار در روز حداقل هفته اي 1دلار و نيم تا 2 دلار یا بیشتر درآمد داشته باشند هر نوع کسب درآمدي کليکي سورف لايک فيسبوک به جز تسک و سوروی باشند .
شما لينکش بدهید من از طريق شما عضو ميشم و شما را در جريان ميزارم.
و هر تعداد از اين نوع سايتها هم باشد lمعرفی کنید فقط از نظر واریزی معتبر و مطمئن باشند.
موفق باشيد.
تشکر.

Last edited:

77267726

Registered User
لایک‌ها
228

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
این سایتی که توی امضام هم هست سایت خوبیه.در واقع ارزش کلیک هاش خوبه.

مینیمم برداشت 2 دلار هست.روزانه 8 تا تبلیغ دو سنتی رو دارید.اگه اپگرید کنید روزانه 6 کلیک 10 سنتی به شما میده.به پرفکت مانی هم واریزی داره.

www.quickbux.net

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
سلام
دوستان در این تاپیک سایتهای کسب درآمد معرفی کنید که به | پرفکت ماني | اوکي پاي | اگوپي | بیتکوین | واريزي داشته باشند و با يک ساعت کار در روز حداقل هفته اي 1دلار و نيم تا 2 دلار یا بیشتر درآمد داشته باشند هر نوع کسب درآمدي کليکي سورف لايک فيسبوک به جز تسک و سوروی باشند .
شما لينکش بدهید من از طريق شما عضو ميشم و شما را در جريان ميزارم.
و هر تعداد از اين نوع سايتها هم باشد lمعرفی کنید فقط از نظر واریزی معتبر و مطمئن باشند.
موفق باشيد.
تشکر.

موریا ، آموزش کسب درآمد تضمینی و سریع از وب

http://forum.persiantools.com/t501994.html

http://forum.persiantools.com/t501497.html

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
این سایتی که توی امضام هم هست سایت خوبیه.در واقع ارزش کلیک هاش خوبه.

مینیمم برداشت 2 دلار هست.روزانه 8 تا تبلیغ دو سنتی رو دارید.اگه اپگرید کنید روزانه 6 کلیک 10 سنتی به شما میده.به پرفکت مانی هم واریزی داره.

www.quickbux.net

در حالت عادی و بدون آپگرید چقدر طول میشکه به 2 دلار رسید؟

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
12 روز طول میکشه.ولی اگه زیر مجموعه داشته باشید خوب مسلما زودتر به مینیمم میرسید.

ممنون
دوست عزیز من تو اون سایت که معرفی کردین زیر مجموعه تون شدم با ایدی elahe2aatsh
یکم بیشتر راهنماییم کنین که تبلیغات رو از کجا باید ببینم و حسابم رو از کجا چک کنم و چجوری برداشت کنم با حساب پرفکت مانی ثبت نام کردم

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
ممنون
دوست عزیز من تو اون سایت که معرفی کردین زیر مجموعه تون شدم با ایدی elahe2aatsh
یکم بیشتر راهنماییم کنین که تبلیغات رو از کجا باید ببینم و حسابم رو از کجا چک کنم و چجوری برداشت کنم با حساب پرفکت مانی ثبت نام کردم

مرسی.برای زدن تبلیغات روی گزینه EARN CASH کلیک کنید و یه منوی کشویی ظاهر میشه.و بعد روی گزینه View Ads کلیک کنید که در این قسمت میتونید تبلیغات رو ببینید.

برای دادن حساب پرفکت مانی از منوی سمت چپ قسمت Settings گزینه Personal Settings رو کلیک کنید و در صفحه جدید در قسمت Payment Method شماره حساب پرفکت مانیتون رو در محل مربوطه وارد کنید.

برای برداشت هم وقتی به 2 دلار رسیدین باز از منوی سمت چپ و از قسمت Global روی گزینه Withdraw کلیک کنید و از اون قسمت میتونید پولتون رو به اون شماره حسابی که دادید واریز کنید.

باز اگه سوالی بود درخدمتم.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
مرسی.برای زدن تبلیغات روی گزینه EARN CASH کلیک کنید و یه منوی کشویی ظاهر میشه.و بعد روی گزینه View Ads کلیک کنید که در این قسمت میتونید تبلیغات رو ببینید.

برای دادن حساب پرفکت مانی از منوی سمت چپ قسمت Settings گزینه Personal Settings رو کلیک کنید و در صفحه جدید در قسمت Payment Method شماره حساب پرفکت مانیتون رو در محل مربوطه وارد کنید.

برای برداشت هم وقتی به 2 دلار رسیدین باز از منوی سمت چپ و از قسمت Global روی گزینه Withdraw کلیک کنید و از اون قسمت میتونید پولتون رو به اون شماره حسابی که دادید واریز کنید.

باز اگه سوالی بود درخدمتم.

این پیغام چیه بالای تبلیغات میاد؟
Click the upside
down picture

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
نه من میخوام از وشما بپرسم:D

اقا ما $0.1621 کار کردیم امروز چقدر میشه این مبلغ به تومان بگید لطفا

توی نوار بار پایین سایت میزان درآمد مشخصه.

فکر کنم چیزی حدود 450 تومان درآوردید.حتما باید زیر مجموعه بگیرید که برای شما به صرفه باشه.هرچند همین هم در ازای وقتی که میزاریم به صرفه است ولی خوب این میزان درآمد دردی رو دوا نمیکنه!

سعی کنید توی امضاتون و اگه جاهای دیگه هم فعالیت دارید تبلیغش کنید.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
توی نوار بار پایین سایت میزان درآمد مشخصه. فکر کنم چیزی حدود 450 تومان درآوردید.حتما باید زیر مجموعه بگیرید که برای شما به صرفه باشه.هرچند همین هم در ازای وقتی که میزاریم به صرفه است ولی خوب این میزان درآمد دردی رو دوا نمیکنه! سعی کنید توی امضاتون و اگه جاهای دیگه هم فعالیت دارید تبلیغش کنید.
باشه از کجا لینک زیرمجموعه گیریم رو بذارم؟

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دیگه چه سایتهای به پرفکت مانی پرداخت دارن؟البته اسکم نباشن سایت خوب معرفی کنین زیر مجموعتون میشم

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
دیگه چه سایتهای به پرفکت مانی پرداخت دارن؟البته اسکم نباشن سایت خوب معرفی کنین زیر مجموعتون میشم

اینم یه سایت خوب دیگه که توش مثل نئوباکس تسک هم میتونید بزنید.به پرفکت مانی هم واریزی داره.ولی ارزش کلیکهاش مثل سایت قبلی نیست.و یه بدی هم که داره اینه که برای برداشت میزان درآمد 10 درصد کارمزد میگیره.قبلا به این صورت بود ولی جدیدا نمیدونم تغییر کرده یا نه.

http://cashadda.com

بالا