• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی سایت برای ارائه تبلیغ

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
عمویی فقط واسه این چند روزه تبلیغ میخوای یا واسه بعدا ( حداکثر 20 روز) هم تبلیغ میخوای؟ با کلیکی دور و ور 15 میتونم از گوگل ادوردز واست بازدیدکننده بفرستم. چطوره؟
اکانت ادوردز هم خواستی در خدمتم ( با تنظیمات رایگان)
داداش از کجا فهمیدی عموشی؟؟؟؟
این از اون ک ل ف ت ها هستهااا از نظر مقام رو میگم بد فکراااا

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
روح سگ ولگرد جان (اسمتو نمیدونم)

ببین این روشی که برای تبلیغات رو انجام میدی اصلا نمیپسندم !

اولین نکته :‌

ببین دوست عزیز سایت شما سایت بازیه ! مخاطب یا همون کاربر یا همون یوزر که با شما سرو کار داره و شما به اون نیاز دارین برای بقای سایتتون فردی هست که معمولا باید ساعت زیادی تو اینترنت باشه ! و کلا وبزیست باشه (الان آقا جواد خوشحال میشه :lol:)

یه سری از سایت های که از طریق این تاپیک معرفی شدند و اکثر سایت های تفریحی و یه سری سایت دیگه به درد شما نمیخوره !

چرا ؟‌

چون کل بازدید کننده هاشون از طریق گوگل میان و اکثرشون افرادی هستند که زیاد با نت سر و کار ندارند و فقط برای دیدن عکس خاله نرگس و ماشین همسایه علی دایی و آخرین خبرهای فیلم عمه نرگس میان نت .

پس شما باید چیکار کنید !

ببینید که چه سایت های بازدید کتندهاشون خوره نت هستند و بیشتر با نت سروکار دارند .

اولین و بهترین مورد انجمن ها هستند

اگه پولتون زیاده که تبلیغ بدین ولی اگه پولتون زیاد نیست میتونید سایتتون رو تو اکثر انجمن ها معرفی کنید و اگه کاربر فعال هستید تو انجمن ها , آدرس سایتتون رو تو امضاتون بزارید .

+
یه سری سایت های دیگه که حوصلم نمیکشه بگم :whistle:

برای مثال خان وارز رو ببین چه سایت های تبلیغ میده ! بیشتر تو سایت های که افرادی که تو این سایت ها میرن یه مقدار از نت حالیشون میشه و یه جورای خوره نت هستند .

در ضمن اوایل هر چی در میاری تبلیغ بده , تا میتونی تبلیغ بده , اصلا نون شب نخور ولی تبلیغ بده .

پ ن 1 :‌ اینا رو از رو باد هوا نگفتم :D کلی سایت حرفه ای رو آنالیز کردم و نحوه انجام تبلیغشون رو مشاهده کردم ! چند ها مورد هم تبلیغ داشتم و میزان بازدهی اکثر سایت ها تو دستم هست .

پ ن 2 :‌ دستم خشک شد :D
قربون دستت که اینا رو نوشتی:

به محب هم گفتم، ما دفعه ی اولمون نیست می خوایم یه سایت رو از صفر بکشیم بالا.

سیاست تبلیغاتی ما همیشه اینطور بوده:

روش اول، سایت هایی که بازدید بسیار زیادی دارن و یوزرهاشون دو قسمت یوزر های همیشگی و یوزر های گذری ان. نمونه هایی که در نظر گرفتیم شامل این سایت هاست (نه همشون)

میهن
پی تی
پی 30 و
وطن
سافت گذر
دی بازی نیوز
بازی سنتر
بازی نما

روش دوم، سایت هایی هستن که بازدید معمولی ای دارن، معمولا الکساشون بین 500-3000 ایرانه، اما تقریبا کسی نیست که باهاشون به طورت بنر ماهانه حساب کنه. که معمولا رو میارن به سیستم های کلیکی و سیستم های همکاری فروش.
اینجور سایت ها اگر:
- از طراحی خوبی برخوردار باشن و مثل اکثر سایتهایی که دوستان معرفی کردن مملو از بنرهای چشم کور کن نباشن
و
- هزینه ای که می خوان لااقل سه برابر درآمدی نباشه که اگر یه تبلیغ کلیکی یا همکاری در فروش جاش می ذاشتن در می آوردن،

می شن دسته ی دوم هدف تبلیغات ما.

با این تفسیر، سه گروه مخاطب تبلیغات ما قرار می گیرن، کسانی که نت باز معتادن، مثل همین اسپمر های پی تی یا خودمون، دسته ی دوم کاربرای نیمه حرفه ای که برای دانلود یا خوندن یه خبر یا از گوگل به یه سایت تخصصی میان و دسته ی سوم، هر جنبنده ای تو نت که برای 5 دقیقه تو نت گشتن کانکت می شه.

موضوع دیگه، یک قسمت از بزانداز، بازی آنلاینه. تقریبا نمی تونید در مورد محتوای بزانداز الان فکری داشته باشید. پیچیده تر از این حرفهاست.

در کنار تبلیغات بنری، تبلیغات ریز دیگه مثل گوگل ادوردز و این ایده ی جالب زیپ هم ممکنه بتونه مورد توجهمون باشه و ضرری نداره تست کردن و تجربه کردنش.

باز هم ممنونم از این همه نوشته و وقتی که گذاشتی.

پ ن: کاربران بازی آنلاین همیشه کاربران حرفه ای نت نیستن. تجربه ای که تو آسمان دژ داشتیم با دوستان، این بود که اکثر یوزر هامون صفرکیلومتر بودن تو بازی آنلاین.

عمویی فقط واسه این چند روزه تبلیغ میخوای یا واسه بعدا ( حداکثر 20 روز) هم تبلیغ میخوای؟ با کلیکی دور و ور 15 میتونم از گوگل ادوردز واست بازدیدکننده بفرستم. چطوره؟
اکانت ادوردز هم خواستی در خدمتم ( با تنظیمات رایگان)

تاپیکت در نظرم هست عمو

ممنون

djsiamak

Registered User
لایک‌ها
148
تنفر ذاتی دارم نسبت به تبلیغ تو بلاگ/

تاحالا نگاشونم نکردم. خیلی ها هم مثل من هستن.

رییس فیل شدی می ری 2؟

پ ن: وسط این همه تبلیغ که تبلیغ ما میشه مو تو ماست....

آره دیگه، میریم رو tab film2
ولی بنرهای ما نسبت به سایت های دیگه خیلی کمه ها !
البته اینم اعتراف کنم که بنرهای فروشگاهی زیاد جواب نمیده، ولی تفریحی ها (گروه ها) انصافا خوبه
حالا این تعرفه هایی که تو سایت زدیم رو هم حساب کن که خیلی کمه !

پاپ اپ هم بخوای تعرفه ما باز نسبت به تعرفه های سایت های مشابه خیلی کمه

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3

parstafrih

Registered User
لایک‌ها
197
به اینجا هم یه نگاه بنداز:
http://forum.persiantools.com/t229073.html

تبلیغات شما روزانه 200 الی 250 بازدیدکننده داره.
که هروز بیشتر میشه.

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229
قربون دستت که اینا رو نوشتی:

به محب هم گفتم، ما دفعه ی اولمون نیست می خوایم یه سایت رو از صفر بکشیم بالا.

سیاست تبلیغاتی ما همیشه اینطور بوده:

روش اول، سایت هایی که بازدید بسیار زیادی دارن و یوزرهاشون دو قسمت یوزر های همیشگی و یوزر های گذری ان. نمونه هایی که در نظر گرفتیم شامل این سایت هاست (نه همشون)

میهن
پی تی
پی 30 و
وطن
سافت گذر
دی بازی نیوز
بازی سنتر
بازی نما

روش دوم، سایت هایی هستن که بازدید معمولی ای دارن، معمولا الکساشون بین 500-3000 ایرانه، اما تقریبا کسی نیست که باهاشون به طورت بنر ماهانه حساب کنه. که معمولا رو میارن به سیستم های کلیکی و سیستم های همکاری فروش.
اینجور سایت ها اگر:
- از طراحی خوبی برخوردار باشن و مثل اکثر سایتهایی که دوستان معرفی کردن مملو از بنرهای چشم کور کن نباشن
و
- هزینه ای که می خوان لااقل سه برابر درآمدی نباشه که اگر یه تبلیغ کلیکی یا همکاری در فروش جاش می ذاشتن در می آوردن،

می شن دسته ی دوم هدف تبلیغات ما.

با این تفسیر، سه گروه مخاطب تبلیغات ما قرار می گیرن، کسانی که نت باز معتادن، مثل همین اسپمر های پی تی یا خودمون، دسته ی دوم کاربرای نیمه حرفه ای که برای دانلود یا خوندن یه خبر یا از گوگل به یه سایت تخصصی میان و دسته ی سوم، هر جنبنده ای تو نت که برای 5 دقیقه تو نت گشتن کانکت می شه.

موضوع دیگه، یک قسمت از بزانداز، بازی آنلاینه. تقریبا نمی تونید در مورد محتوای بزانداز الان فکری داشته باشید. پیچیده تر از این حرفهاست.

در کنار تبلیغات بنری، تبلیغات ریز دیگه مثل گوگل ادوردز و این ایده ی جالب زیپ هم ممکنه بتونه مورد توجهمون باشه و ضرری نداره تست کردن و تجربه کردنش.

باز هم ممنونم از این همه نوشته و وقتی که گذاشتی.

پ ن: کاربران بازی آنلاین همیشه کاربران حرفه ای نت نیستن. تجربه ای که تو آسمان دژ داشتیم با دوستان، این بود که اکثر یوزر هامون صفرکیلومتر بودن تو بازی آنلاین.

تاپیکت در نظرم هست عمو

ممنون
خواهش میکنم وظیفه بود !
البته خودتون استادین اینجوری که میبینم . و بنده فقط تجربیاتی که داشتم رو گفتم !
روش جالبیه ولی بازم میگم , برای سایت های با بازدید کم پول دور ریختنه تبلیغ کردن . به نظر من تمرکزتون رو تو سایت های بزرگ بزارین حتی خیلی بیشتر از این سایت های که بالا معرفی کردین , بقیشو تو سایت های مثل ANETWORK تبلیغ بدین که خیلی بهتره از تبلیغ دادن تو سایت های کوچیک ! اصلا تو بحث تبلیغات تو مقالات جهانی هم ببینید تبلیغات مستفیم برای سایت های کوچیک و متوسط حتی خیلی بهتر از رنکی که گفتین اصلا به صرفه نیست و بهتره از همون روش های مثل آ نتورک و سایت های مشابهش استفاده کنید .

:lol:یه انجمن هم واسش بزن با هم اسپم بدیم

بالا