آژانس هواپیماییexchanging

معرفی سایت برای خرید دامین

شروع موضوع توسط hossein538 ‏27 آپریل 2010 در انجمن میزبانی وب

  1. hossein538

    hossein538 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2009
    نوشته ها:
    34
    تشکر شده:
    0
    میخواستم از دوستان بخوام که بهترین سایتهایی که برای خرید دامین سراغ دارن مطرح کنن.
    -----
    چرا اینقدر قیمت سایتهایی که دامین میفروشن با هم فرق میکنه ؟ اونایی که گرون میدن مزیتهای اضافه ای هم ارائه میدن که بدرد بخور باشه؟
     
  2. Yousef

    Yousef مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    6,652
    تشکر شده:
    4,891
    محل سکونت:
    So Close, So Far
    سلام برای بین المللی ها
    دایرکتی و نیم
    برای ملی ها هم نیک.
     
  3. smit.doctor

    smit.doctor Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    448
    تشکر شده:
    12
    برای بین المللی ها namecheap.com
    همه ی دومین هام اونجاست. ساپورت خوبی هم داره.
     
  4. AfraWeb.net

    AfraWeb.net Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    352
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
  5. hossein538

    hossein538 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2009
    نوشته ها:
    34
    تشکر شده:
    0
    ممنون از جواباتون
    فرق این سایتها چیه؟
    تو انتخاب سایت برای خرید دامین باید چه چیزایی رو مد نظر داشته باشیم؟
     
  6. amk

    amk Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    4,089
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    نازی آباد
    صداقت + قيمت...
    به نظر من مونيكر + نيم خوبه
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. hossein538

    hossein538 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2009
    نوشته ها:
    34
    تشکر شده:
    0
    این آدرس سایت نیم که میگید چیه؟
     
  9. amk

    amk Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    4,089
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    نازی آباد
  10. blognevis

    blognevis Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 مارس 2006
    نوشته ها:
    872
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    shiraz
  11. داش علی

    داش علی کاربر فعال گرافیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2008
    نوشته ها:
    1,939
    تشکر شده:
    963
    محل سکونت:
    داش علی
    یه لحظه فکر کردم گیر دادی به تاپیکش:دی حواسم نبود...

    --------------------
    تو name.com ثبت بدی خیلی خوبه. البته من خودم تو godaddy ثبت دادم. خیلی بیخوده.
     
  12. AfraWeb.net

    AfraWeb.net Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    352
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    اول اینکه شرکت امریکایی نباشد یه دفعه دیدید همانند godady , enom تمام پنل های دامنه های ایرانی ها رو بستند درباره name هم مطمعن باشید همچین اتفاقی خواهد افتاد با ادرس اشتباه دادن و کلک زدن نمیشه دامنه را جای مناسبی ثبت کرد صرفا به خاطر چند دلار کمتر در سال که اگر کسی این چند دلار در سال براش مهم باشد حاضر به ریسک و ثبت دامین خواهد کرد
    در حال حاضر بهترین گزینه شرکت های اروپایی و کانادایی هستند که میتوانید بدون هیچ مشکلی دامنه خود را ثبت نمایید .

    http://forum.persiantools.com/t139843.html
    منبع زیاد هست ولی منبع همین فروم کافی هست . :)
     
  13. hossein538

    hossein538 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2009
    نوشته ها:
    34
    تشکر شده:
    0
    خوب با این وضعیت شما چه سایتی رو پیشنهاد می کنید ؟
    سایتهای ایرانی زیادی برای اینکار پیدا میشه ، نمونش همین پرشین تولز . ولی قیمتهایی که این سایت میده نسبت به سایتهای مشابه یخورده زیادتره .
    سایت خاصی هست که پیشنهاد کنید؟
    ممنون
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. amk

    amk Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    4,089
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    نازی آباد
    شما ميتوني يه كاري كني:
    اول برو تو نيم دات كام يه اكانت بساز. بعد يه دومين انتخاب كن . بعد بيا اينجا http://www.forum.persiantools.com/t141027.html و درخواست بده دومين رو برات تو نيم ثبت كنن. بعد از ثبت و گذشت مدت زميان خاصي شما ميتوني به كسي كه برات ثبت ميكنه بگي دومينو به پنلت منتقل كنه...
    البته از سايتاي ايراني هم ميتوني استفاده كني. مثل همين پرشين تولز !
    ولي اون راهي كه گفتم يه جورايي ميتونه بهتر باشه.
     
  16. 1eng.ir

    1eng.ir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    6,604
    تشکر شده:
    1,521
  17. hossein538

    hossein538 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2009
    نوشته ها:
    34
    تشکر شده:
    0
    خیلی ممنون
    من یه جورایی هنوز تو این زمینه صفرم ! اگه میشه یه توضیح کوچیک بدید!
    من یه اکونت تو نیم درست کردم و دومین هم بهش اضافه کردم . اگه درست گرفته باشم باید یوزر-پسم رو به یکی میدم تا بره دومین رو ثبت کنه . حالا چند وقت طول میکشه تا ، پنل دومین ایجاد بشه؟ و چرا فقط اونی که ثبت کرده میتونه دومینو به پنلم منتقل کنه ! مگه اون تو اکونتم تایید نمیشه ؟
    بعد از فعال شدن پنل ، پنلم تو همین نیم هست دیگه ، نه؟
    ممنون از راهنماییتون
     
  18. smit.doctor

    smit.doctor Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    448
    تشکر شده:
    12
    حرف شما درسته. ولی من تو namecheap چند تا دامنه .com داشتم ادرس رو هم امریکا زده بودم یه روز دیدم اکانتم بلک شده و میگه باید وریفای کنی. منم به ساپورت ایمیل زدم پرسیدم چطوری باید وریفای کنم گفتن کپی پاسپوتت رو تو pdf بفرست. خیال کردم دیگه دومین هام رو از دست دادم! کپی پاسپورت رو فرستادم. عذرخواهی کردن و اکانت رو از بلوک دراوردن. گفتن دیگه این اتفاق برای شما نمیفته. من که خیلی تعجب کردم!
     
  19. amk

    amk Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    4,089
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    نازی آباد
    كلا بيخيال پنل خودتون بشين فعلا !
    اينكارو بكن: به كاربر 1eng پ.خ بزن و دوميني كه ميخواي ثبت كني رو بهش بگو. بعد از ثبت خود ايشون زحمت ميكشن و دومين رو به پنلتون انتقال ميدن. فقط توجه كن هيچ وقت پسوردتو به هيچ كس نده!
     
  20. hossein538

    hossein538 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2009
    نوشته ها:
    34
    تشکر شده:
    0
    شرمنده که دوباره میپرسم! یه سوال در مورد این که گفتید پسورد رو به کسی ندم
    خوب اگه پسم رو به کسی بدم خوب چون هنوز اکونتم خالیه و دامینی توش نیست بازم مشکلی پیش میاد؟ (درصورتی که بعد از ثبت دامین پسم رو عوض کنم )
     
  21. amk

    amk Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    4,089
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    نازی آباد
    خواهش ميكنم...
    من از قيد هيچ وقت استفاده كردم ! راستش به نظر من اين كاره درستي نيستش چه پنل خالي باشه چه پر !
    به هر حال شايد بگي اين چه حرفيه كه واسه پنل خالي هم اصول امنيتي رو رعايت كنيم. من نظرمو گفتم فقط.
     
  22. Arya Man

    Arya Man Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آگوست 2008
    نوشته ها:
    434
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    IRAN
    اگه کردیت کارت یا پی پال داری که از Name.com خودت مستقیم ثپت کن...