• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

>>>>> معرفی سایت های PTC فوق العاده پرداخت سریع به پرفکت مانی و بیت کوین (آپدیت هفتگی, روزانه) <<<<<

goo99p

Registered User
لایک‌ها
83
<< بسم الله الخالق الاینترنت >>

سلام برهمگی

خب همه میدونن قضیه چیه دیگه پس شروع کنیم...!

1) ShBux
تا به حال ازش برداشت نداشتم اما دارم کلیک میکنم... (قسمت PROOFش خیلی کامله )
به جرات میتونم بگم بهترینه به دودلیل:
1) ارزش کلیک های منصفانه که احتمال اسکم شدن رو کم میکنه.
2) تبلیغات زیاد به طوری که تا 55 تبلیغ 1 سنتی در روز داره.

مینیمم پرداخت 2.50 دلار.
راحت در روز فقط با کلیک و بدون زیر مجموعه 1 دلار رو دارید.

پرداخت به پرفکت مانی و...
برای عضویت روی بنر زیر کلیک کنید:

2) BlusterBux
این یکی فقط برای امیده :دی (امید به اینکه سایتای پی تی سی پول میدن)
اینم سند واریزی به پرفکت مانی: (1سنت :دی)
hall.png

مینیمم پرداخت: ندارد (فووق العادههههه)

تبلیغات خوبی داره استفاده کنید:

3) Extreme-Bux
عالییییییییییییییییییییییی
مینیمم پرداخت 1 دلار
روزی فقط 5 تا تبلیغ که هرکدومشون 0.02 دلار هست میتونید ببینید
یعنی 10 سنت در روز و در عرض 10 روز 1 دلار و CashOut :دی

تازه دیدمش هنوز پرداخت نداشتم ولی حسابم 0.4 تا داره به محض پرداخت بهتون
تو دیدن تبلیغات اصن اذیت نمیکنه از دستش ندین. برای ثبت نام:

به امید جیب های پرپول...!

goo99p

Registered User
لایک‌ها
83
2) BlusterBux
این یکی فقط برای امیده :دی (امید به اینکه سایتای پی تی سی پول میدن)
اینم سند واریزی به پرفکت مانی: (1سنت :دی)
hall-png.825881

مینیمم پرداخت: ندارد (فووق العادههههه)

تبلیغات خوبی داره استفاده کنید:

البته دوستان این بلاستر باکسه ارزش کلیکاش فاجعهههههههههههههه شده جدیدا نمیدونم قبلا اینجوری نبود.

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
دلم برات میسوزه رفیق
از من گفتن بدون اینکه کنجکاو شی و خودت به حرفم گوش کنی بکش بیرون از این سایتا که هزینه اینترنتتم در نمیاد چه برسه پول تو جیب

goo99p

Registered User
لایک‌ها
83
دلم برات میسوزه رفیق
از من گفتن بدون اینکه کنجکاو شی و خودت به حرفم گوش کنی بکش بیرون از این سایتا که هزینه اینترنتتم در نمیاد چه برسه پول تو جیب

سلام
از اینکه پول تو جیب آدم هم درنمیاد خودم هم با خبرم. اما راستش خصلتم جوریه که تا سرم به سنگ نخوره آدم نمیشیم قبل از شروع کلی تحقیق داشتم از اپگرید و سود منطقی و اینوست و سرمایه گذاری و سیستم های اسکم و پونزی و...
1% فکر میکنم که میارزه.
از طرفی برنامه نویسی اندروید هم جدیدا یاد گرفتم خیلی خوب میتونم زیر مجموعه بگیرم.
قبلا هم کار کردم اما این اولین تلاشم برای زیر مجموعه گیری هست.
به امید خدا اگه دیدم با زیرمجموعه گیری اینده داره که ادامه میدم و اگه دیدم خرجش به خروجش نمی سازه چشم نصیحت شما رو گوش میدم.

باتشکر از توجه سما به این تاپیک

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
لااقل همینکه فهمیدی قصدم دلسوزی است و راهنمایی نه اسپم خودش خوبه در مورد تحقیق هم اینا تو اینترنت زیاده اگر از اینترنت تحقیق کردی که همش خیالبافی نویسنده هاش هست اگر زیر مجموعه هم بگیری خوبه ولی خوب زیر مجموعه ها هم چون خیلیاشون درامدشون میبینند کمه و نمیتونند زیر مجموعه بگیرند منصرف از ادامه فعالیت میشند .حداقل با پارسی رنک کار کن به نظر خوب میاد میشه ازش روزی هزار تا دو هزار تومن در امورد پول اینترنتش که در میاد اونجا هم میشه زیر مجموعه گیری کرد حتی بهتر .من خودم سایت زدن رو بیشتر پیشنهاد میکنم چون سایت گرچه یک هزینه اولیه داره ولی خوب بعد از گذشت زمان کم کم اصل پول و بیشترش بهت بر میگرده موفق باشید

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
دسوت عزیز هیچ وقت به این سایت های جدید اطمینان نکن. من سابقه زیادی در سایت های ptc و انواع سایت های کسب درآمد دارم و بهتون اطمنیان میدم این سایت ها مخصوصا buxhost به دو هفته نکشیده اسکم میشن

goo99p

Registered User
لایک‌ها
83
لااقل همینکه فهمیدی قصدم دلسوزی است و راهنمایی نه اسپم خودش خوبه در مورد تحقیق هم اینا تو اینترنت زیاده اگر از اینترنت تحقیق کردی که همش خیالبافی نویسنده هاش هست اگر زیر مجموعه هم بگیری خوبه ولی خوب زیر مجموعه ها هم چون خیلیاشون درامدشون میبینند کمه و نمیتونند زیر مجموعه بگیرند منصرف از ادامه فعالیت میشند .حداقل با پارسی رنک کار کن به نظر خوب میاد میشه ازش روزی هزار تا دو هزار تومن در امورد پول اینترنتش که در میاد اونجا هم میشه زیر مجموعه گیری کرد حتی بهتر .من خودم سایت زدن رو بیشتر پیشنهاد میکنم چون سایت گرچه یک هزینه اولیه داره ولی خوب بعد از گذشت زمان کم کم اصل پول و بیشترش بهت بر میگرده موفق باشید

ممنون از راهنمایی شما آره پارسی رنک رو دیدم اونم 1 سال پیش در اوایل آغاز به کارش از همون زمان نتونستم ارتباط خوبی باهاش برقرار کنم. از سایت زدن هم حرفی نزنید بهتره چون من اصن استعداد ندارم html و css و javascript و کلی زبان تحت وب و تحت ویندوز دیگه هم بلدم ولی هیچکدومشون بدردم نخوردن. تا به حال چندین سایت زدم ولی هیچ کدوم نگرفتن.
الانم اگه تو این انجمن هدفم بیشتر پیدا کردن یه ایده برای برنامه اندروید هست، خوش حال میشم اگه ایده ای دارید یا میتونید روشی رو معرفی کنید بهم بگید. با تشکر از reply

دسوت عزیز هیچ وقت به این سایت های جدید اطمینان نکن. من سابقه زیادی در سایت های ptc و انواع سایت های کسب درآمد دارم و بهتون اطمنیان میدم این سایت ها مخصوصا buxhost به دو هفته نکشیده اسکم میشن

بعله میدونم خب خیلی کم میشه اطمینان کرد ولی به امید خدا میخوام چشامو باز کنم.
اگه buxhost بده خب پس چه اسکریپتی خوبه؟؟ معرفی میکنید؟؟؟ یاچندایت بهم بگید. باتشکر از reply

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
سایت مانیتورینگ هم میتونی بزنی

بالا