• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی سیستم همکاری در فروش : مدیران مارکت

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
با سلام
امروزه پیدا کردن یک سیستم همکاری در فروش واسه وبمسترا تبدیل به یک معضل شده و امروز با یک سیستم آشنا شدم گفتم اینجا معرفی کنم شاید معایب سیستم های دیگه رو نداشته باشه ( شاید قبلا توسط کس دیگه ای معرفی شده باشه . نمی دونم )

مدیران مارکت

مزیت مهم این سیستم این هست که متعلق به شرکت توسعه تجارت پارس آرنا و گروه فروشگاه های اینترنتی ایران آرنا هست و این می تونه کمی اعتماد بیشتری بوجود بیاره

مزایایی که خود سیستم در صفحه همکاری در فروشش ذکر کرده :
  • محصولات متنوع و با کیفیت بالا همراه با گارانتی شرکتی
  • پورسانت بالا تا 70 درصد برای همکاری با فعالان عرصه تجارت اینترنتی
  • عدم کسر هزینه برگشتی از همکاران فعال در بخش همکاری در فروش
  • پرداخت تا 70 درصد محصولات ارسال شده برای همکاران فعال در بخش همکاری در فروش
قابل ذکر هست که بنده هنوز این سیستم رو تست نکردم و فقط جهت معرفی اینجا تاپیک زدم تا دوستان هم تست کنن شاید همون سیستمی باشه که انتظارشو داریم

ضمنا لینک عضویت هم لینک زیرمجموعه گیری هست : جهت عضویت اینجا کلیک کنید

قابل ذکر هست که دسته بندی همکاران به سه روش انجام شده :

همکاران عادی : در این گروه 50 درصد سفارشات ارسالی به همکار پرداخت می شود ضمن اینکه تنها 30 درصد جریمه برگشتی کسر می گردد

همکاران ویژه : در این گروه 60 درصد سفارشات ارسالی به همکار پرداخت می شود ضمن اینکه تنها 20 درصد جریمه برگشتی کسر می گردد

همکاران خاص : در این گروه 70 درصد سفارشات ارسالی به همکار پرداخت می شود ضمن اینکه تنها 10 درصد جریمه برگشتی کسر می گردداین مبالغ برای همکارانی که فروش مناسبی دارند قابل تغییر و مذاکره است

جهت عضویت اینجا کلیک کنید

دوستانی که عضو می شن برای اینکه در گروه همکاران خاص قرار بگیرن و هزینه برگشتی ازشون کم نشه پیام خصوصی بدن تا بگم چیکار کنند

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
یعنی جنس هاش بنجل چینی نمی باشد؟میشه دقیقا بگید مزیتش نسبت به دیگر سیستم ها چیه ممنون

Mr.Makki

Registered User
لایک‌ها
59

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
یعنی جنس هاش بنجل چینی نمی باشد؟میشه دقیقا بگید مزیتش نسبت به دیگر سیستم ها چیه ممنون

مزیت مهم این سیستم این هست که متعلق به شرکت توسعه تجارت پارس آرنا و گروه فروشگاه های اینترنتی ایران آرنا هست و این می تونه کمی اعتماد بیشتری بوجود بیاره

شما اگه تاپیک های دیگه رو در مورد معایب هر سیستم همکاری در فروشی بررسی می کردی متوجه حرفم می شدی
فک کردم چون پشت این سیستم یک شرکت هست شاید مشکلات سایر سیستم ها رو نداشته باشه و معرفی کردم
ضمن اینکه من با هر سیستم همکاری در فروش جدیدی آشنا میشم در پی تی جهت زیر مجموعه گیری معرفی می کنم

بالا